Beste Jeffrey, jammer dat je dit zo ervaren hebt. Omdat jullie via UItElkaar gingen scheiden is het wel de bedoeling dat jullie zelf de afspraken in het plan formuleren, maar is het mijn taak als advocaat-reviewer om deze afspraken te beoordelen. De bedoeling is dat er goede en duurzame afspraken tot stand komen. Onze ervaring leert dat snelheid in dit proces vaak niet tot de beste uitkomst leidt op lange termijn. Ik hoop dat jullie nu wel tot duurzame en goede afspraken zijn gekomen. Als er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag. Mvg Nathalie Groenewoud