Kneppelhout kenmerkt zich door vakkundigheid, waarbij het klnatbelang centraal staat. Ze zijn in staat om snel tot de kern van de zaak te komen, waarbij de mogelijkheden maar ook de risico's worden benoemd, zodat je als klant een weloverwogen keuze kan maken. In de onderhandelingsfase zijn ze een sterke partner.
Prima ervaring
zeer plezierige omgang, kundigheid, betrokkenheid, suggesties doen waar je zelf nog niet direct aan had gedacht
Degelijke organisatie, betrokken, deskundig
Zeer kundig en ervaren, maar wel heel menselijk en warm. Daarnaast heb ik ervaren dat er veel drive is om het beste resultaat te behalen, zonder daarbij de realiteit uit oog te verliezen.
Via ons adviesbureau hebben zijn we in contact gekomen en door een goede samenwerking werd onze kennis gedeeld en voorbereid zodat de advocate van Kneppelhout zich met de juiste argumenten op de juridische kant van de zaak kon richten en ons kon adviseren.
Gebaseerd op deze ene zaak: snelle, degelijke advisering en gemaakte afspraken nagekomen.
Prima ervaringen, kan ik aanbevelen bij relaties.
Samenwerking is uitstekend en het kantoor en mijn contactpersoon is een verlengstuk van mijn juridische afdeling. met kennis van de branche en het bedrijf, waardoor er snel en efficient kan worden geschakeld.
Heel goed. Erg tevreden over de samenwerking waarin we niet alleen de basis goed neerzetten, maar ook nadenken over innovatie.
Professioneel en prettig
professioneel en persoonlijk, hart voor de zaak en heel behulpzaam
Proactief en gedreven
To the point, correct, conform afspraak.
Goed, korte lijntjes, snelle actie, goed bereikbaar, prettig samenwerken, afspraken worden nagekomen, makkelijk leesbare stukken
Zeer goed met meerdere personen
Ik persoonlijk heb Kneppelhout als een echte partner tot nu toe ervaren. de advocaten tonen echte passie en zijn ook bereid om een stap of twee meer te doen.
Positief. Wat wel opvalt is het grote aantal mutaties in medewerkers waarmee samen gewerkt is.