Mariska Broeders heeft mij zeer goed juridisch advies gegeven over mijn vaststellingsovereenkomst. Daarnaast was zij altijd bereikbaar voor vragen en tips. Ik zal haar zeker aanbevelen.
Mijn werkgever besloot na 15 jaar dat het beter was om ons eigen weg in te slaan. Zo iets komt natuurlijk altijd onverwacht en het overdonderd je. Wat nu? Hoe verder? Uiteindelijk kwam ik terecht bij Hanze Advocaten te Zwolle en kreeg ik mevrouw Mariska Broeders toegewezen om mijn dossier te behandelen. Mevrouw is zeer deskundig betrokken en ze luisterd ook echt naar haar cliënten. Van A tot Z heeft ze alles in goede banen geleid en uiteindelijk heeft het er toe geleid dat werknemer en werkgever met een zeer tevreden gevoel afscheid kunnen nemen van elkaar en het dossier gesloten kan worden. Ga met een zeer tevreden gevoel de toekomst tegemoet en dat allemaal dankzij mevrouw Broeders en haar team van zeer deskundige collega's. Ik beveel Hanze Advocaten ten zeerste aan en wens jullie allemaal een geweldig gezond en succesvol 2022 toe. Met vriendelijke groet Ferry.
Zeer goede ervaring, duidelijk en zeer kundig. Aan te raden!
Ab is een goede en deskundige advocaat met ontzettend veel kennis van arbeidsrecht. De persoonlijke begeleiding daarin was voor mij ontzettend fijn. Ab staat altijd klaar voor zijn cliënten. Het resultaat van de onderhandelingen mag er ook zeker zijn dus ontzettend blij dat ik van zijn diensten gebruik heb gemaakt. Nogmaals bedankt Ab!
Na het eerste gesprek had ik direct een goed gevoel bij Hanze Advocaten. De betrokkenheid en het meedenken in de beste uitkomst maken een toch al spannend en onzeker traject een stuk comfortabeler. Na ieder gesprek voelde ik me weer een stuk beter over de situatie. Al met al ben ik uiterst tevreden over de deskundigheid en de uitkomst.
Professionele en prettige ondersteuning tijdens vso onderhandelingen door Ab Koolhof. Hij toonde begrip voor mijn situatie, bood een luisterend oor en is vriendelijk en meelevend. Ook schuwde hij niet om collega's van het kantoor te consulteren op de momenten dat er expertise m.b.t. andere rechtsgebieden van toepassing was. Daardoor voelde ik mij niet alleen door Ab maar ook door het team achter Hanze advocaat gesteund. De onderhandelingen zijn voor mij op een bevredigende wijze verlopen en afgerond.
Bijgestaan door Ab Koolhof inzake een VSO inclusief onderhandelingen door hem met de advocaat van de tegenpartij.
Mijn ervaring met Hanze Advocaten is zeer goed bevallen. De medewerkers waren erg geïnteresseerd in hoe het met jou gaat. Verder kreeg ik een gedegen advies van de mogelijkheden die er zijn en wordt ook gevraagd wat je zelf wilt. Ik heb ook gemerkt dat de mensen bij Hanze Advocaten zeer deskundig zijn en kan ik daarom een ieder het kantoor aanraden, mocht je in de toekomst in een arbeidsconflict terecht komen en daarbij hulp nodig hebben.
Op professionele en plezierige wijze door Floor Plas geholpen bij de onderhandelingen. Floor heeft een luisterend oor, is vriendelijk, meedenkend en er was een snelle terugkoppeling. Ze is doortastend en heeft een duidelijke communicatie, naar zowel mezelf als werkgever toe.
Wanneer je - zoals ik - in een bizarre situatie van plotseling beëindigen van twaalf jaren vast dienstverband in het onderwijs vol vragen, onzekerheid en ongeloof zit, biedt de hulp van Hanze Advocaat - met grote dank aan meester/mevr. S. van der Meulen - licht aan het einde van een tunnel die zowel aanvoelt als onrechtvaardig maar tegelijkertijd ook verwerkt wordt als een rouwproces. Er werd gecommuniceerd in begrijpelijke taal, geluisterd en in samenspraak een passend maar óók realistisch plan van aanpak opgesteld. Ik gun niemand de situatie waarin je belandt als je de keuze moet maken voor een arbeidsrecht-advocaat echter, mocht ook jij de keuze moeten maken: niet verder zoeken.
-Zeer professioneel -Luisterde goed -Dacht goed mee en verdiepte zich in mijn positie -Maakte zichzelf duidelijk We deden het samen.
Op plezierige en kundige wijze door Ab Koolhof geholpen bij de onderhandelingen met mijn werkgever. Communicatie verliep vlot en prettig.
professioneel, aanbevelen zeker!
Een goede, betrouwbare en fijne ondersteuning in een onzekere en voor mij lastige periode! Mariska was vanaf het eerste moment betrokken, dit voelde erg vertrouwd, heel vriendelijk en meedenkend. Absoluut een aanrader!!
Het is altijd even zoeken in proces waar je zoekt naar vertrouwen voordat je opdracht plaatst en voordat die opdracht al zou kunnen lopen in hoofd van jullie Dat ging prettig evenals latere afstemming en advies
Ik zou Hanze advocaat zeker aanraden. Zelf ben ik zeer kundig geholpen door mevr. Broerders. Zij was goed bereikbaar, betrokken en gaf een heldere uitleg over alles. Niet onbelangrijk heeft zij er voor mij het best mogelijke resultaat eruit gehaald. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik tijdens het gehele traject zo min mogelijk zorgen had, wat niet geheel onbelangrijk is.
Ik had zelf nooit gedacht om met iemand in contact te moeten treden die gespecialiseerd is in ontslagrecht. Helaas nu wel nodig geweest na 42 dienstjaren, weliswaar verdeelt over 3 werkgevers. De werkgever had besloten om uit efficiency en cost reductie mij te ontslaan met een transitie vergoeding. Begonnen met een bedrag X wat uiteindelijk bedrag Y is geworden. Sanne heeft alles goed opgepakt en kunnen verwoorden. Bedankt daarvoor.
Naar aanleiding van een ontslagprocedure heb ik deskundig en juridisch advies ontvangen. Ab was mijn steun en toeverlaat die zijn afspraken met mij na kwam, meedenkt en mij van uitstekend advies heeft voorzien. Ik zou iedereen adviseren met Ab in zee te gaan. Nogmaals bedankt.
Na het vastlopen van VSO afspraken met werkgever de hulp ingeschakeld van Hanze advocaten. Mede dankzij de hulp van advocaat William Seijbel is het proces goed afgerond d.w.z. dat de uiteindelijke afspraken recht deden aan de situatie en aantal jaren dienstverband. Dit heeft er voor gezorgd dat ik het proces goed heb kunnen afronden en met vertrouwen naar de toekomst kijk.
Vooral tevreden over de grondigheid van het advies en de goede bereikbaarheid per mail/telefoon. Ik twijfelde eerst of ik een juridische beoordeling zou laten doen, maar ben uiteindelijk blij dat ik het heb laten doen. Ze kwam met een aantal punten waar ik zelf helemaal niet aan had gedacht.
Na het eerste telefonische contact direct per mail een samenvatting van mijn vraag ontvangen en 2 werkdagen later de analyse op en advies over mijn vaststellingsovereenkomst. Voorgestelde contractwijzigingen zijn per omgaande opnieuw beoordeeld. Al met al was binnen 3 dagen het hele review / wijzigings proces afgerond. Adequaat, to the point en met vriendelijke toon.
Ilona was vanaf het eerste moment betrokken. Het voelde vertrouwd. , erg vriendelijk en professioneel. Ilona heeft mij uitstekend begeleidt.dank je wel.
Snelle service, er werd prettig en helder gecommuniceerd. Fijne juridische partner!
Hanze advocaat, een aanrader! Mijn zorgen werden letterlijk uit handen genomen door Mariska Broeders. Een luisterend oor, vriendelijk, meedenkend, helder en deskundig advies, snelle terugkoppeling, doortastend en duidelijke communicatie, naar zowel mezelf als werkgever toe. Een goede, betrouwbare en fijne ondersteuning in een onzekere tijd en lastige periode. In de vakantieperiode waren haar werkzaamheden tijdelijk overgenomen door collega Ilona Bennink. Evenzo een vakbekwame vrouw, die helder en fijn communiceert en mij ook altijd te woord stond. Dank voor jullie goede zorgen en hulp! D.A. Nes
Vanaf het eerste gesprek met Ilona kwam er direct een rust over me. Ik voelde erg tekort gedaan en wist niet hoe te handelen. Dit is erg goed opgepakt en uitgevoerd. Waarvoor mijn dank!