Beste Maurits, Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Mooi om te lezen dat ons product, en onze manier van werken, zo goed bevalt. Mocht u punten van feedback tegenkomen, dan vernemen we die graag van u. Uiteraard staan we ook klaar, voor al uw vragen. Met vriendelijke groet, Ostrica
Goedemorgen Arnout, Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te lezen, dat onze customer service, zo goed bevalt. Hier steken we veel tijd en moeite in. Mochten wij u ergens bij kunnen helpen, dan horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Ostrica
Beste Paul, Hartelijk dank voor uw review. Ontzettend fijn om te lezen, dat het contact en de ervaring met Ostrica, zo goed bevallen. Mocht u vragen hebben, dan horen wij die graag van u. Met vriendelijke groet, Ostrica
Als u vermogensoplossingen zoekt die naadloos aansluiten bij uw ambities dan is Ostrica uw ideale partner. Ostrica is een onafhankelijke financiële dienstverlener en biedt vermogensbeheer, risicomanagement, inkomensstrategieën en fondsoplossingen voor zowel ondernemers en particulieren als voor instituten. Wij hebben ons in de afgelopen twintig jaren ontwikkeld tot een brede dienstverlener op het gebied van vermogensoplossingen. Met moderne strategieën, inspelend op actuele marktontwikkelingen beschermen wij uw vermogen en optimaliseren wij uw portefeuille op rendement en risico. Sinds onze oprichting in 1997 realiseren wij met ons gestructureerde beleggingsproces bovengemiddelde resultaten.