Alles prima geregeld. Keurig optijd en binnen 2 uur ons tapijt gereinigd. Het zag er weer fris en schoon uit.
Dank voor je positieve reactie Manon. Wij staan voor schoon, fris en hygiënisch.
Wij hebben vloerbedekking en de vank laten reinigen. Echt helemaal super!!! Vloerbedekking weer helemaal netjes ben de bank weer als nieuw!! Top!!!
Super bedankt voor je leuke, spontane reactie Sonja.
Het resultaat was beter dan ik vooraf voor mogelijk had geacht.
Dank je wel Duco voor je mooie reactie.
Mooi gedaan.
Dank voor de "mooie" reactie.
De medewerker was zeer attent en behulpzaam - heeft ook geholpen de meubels weer op de plaats te zetten. Goede service - zeer tevreden.
Dank u wel voor de positieve beoordeling.
Reiniging volgens afspraak gedaan. Resultaat verbluffend. Niet verwacht dat de reiniging zo'n goed resultaat zou opleveren. Personeel netjes, correct en ter zake kundig. Aanbevelenswaardig dit topbedrijf.
Dank je wel Helga voor de zeer positieve beoordeling.
Keurig gewerkt en de afspraak nagekomen alles prima en snel.
Dank je wel Piet voor de positieve beoordeling. Vooral het woord "Geweldig"
Ons Ziegler tapijt is van kleur verandert van licht beige naar gelig. Dit kan echt niet.
Dit is niet zo mooi. Graag wil ik hierop reageren. Ik heb zelf het kleed ontvangen en geconsenteerd dat het kleed een grauwsluier (vuil) en zwarte banen/vlekken erop zaten. Ik heb het kleed weer schoon, fris en hygiënisch aan u meegeven. Betreft de kleur. Die heeft na mijn inziens zijn originele kleur weer gekregen. Ik neem z.s.m. contact met u op om tot een goed einde te kunnen komen. Met vriendelijke groet, J. Veen
Na mijn eerste telefoontje kwam er snel een reactie en het kon op een zeer kort termijn geregeld worden. Mijn vloerbedekking ruikt fris en ziet er weer Fris uit.
Je dag begint goed met zo'n super leuke beoordeling. Dank je wel!
Prima resultaat
Onze bank was echt heel vies en ik was bang dat hij niet schoon te krijgen was. Maar hij is super mooi! En hij kan er weer een paar jaar tegen aan. Ook een vlekkenspray erbij gekocht. Top product!
Wauw! Dank je wel hoor voor zo'n fantastisch beoordeling.
alles zeer professioneel geregeld. Ons bankstel en stoelen zien er weer uit als nieuw. Top!!!
Dank je wel voor super positieve beoordeling.
Prima, stipt en kundig.
Geachte heer en mevrouw Broekhuis, Vriendelijk bedankt voor de positieve reactie.
zie boven
Prettig contact, duidelijke offerte en erg tevreden over het eindresultaat.
Nu zien hoelang we het zo kunnen houden? Lopen dus niet zo snel meer met schoenen aan over 't kleed Dus, ligt aan onszelf maar ook aan de behandeling. Prijs - kwaliteit verhouding is dus nu moeilijk te bepalen
De behandelde vloerbedekking was 20 jaar oud en derhalve vuil en met looppaden. Na de behandeling is de vloerbedekking schoon en fris.
Dank je wel Pieter voor je super leuke beoordeling.
Dank je wel Alex voor je positieve reactie.
Wij zijn erg tevreden over de vloer. het is heel mooi gedaan.
Geachte Janny, Dank je wel voor de super leuke beoordeling. Hier worden we heel blij van.
Top. Goed materiaal om de werkzaamheden te doen. En prima uitgevoerd door vakkundigpersoneel!
Mijn bankstel ziet er weer als nieuw uit! De service is uitstekend en de mannen zijn heel vriendelijk, kundig en beleefd!
Heel erg bedankt voor de super beoordeling.
Reageert vlot en vriendelijk op email. Duidelijke prijsafspraken. Net werk afgeleverd. Zeer tevreden!
Super bedankt Wendy voor de super goede beoordelingen.
Al jaren worden bij ons de stoelen en tapijt gereinigd door Chemdry medewerkers. Alhoewel dit zijn zelfstandige ondernemers. Voor ons was deze ondernemer nieuw gezien het pensioen van de vorige. Het resultaat was opnieuw verbluffend. Het tapijt alsof het net was gelegd en de stoelen weer vlekvrij rond de tafel. Onze waardering gaat naar Chemdry Veen. Wij zijn zeer blij met hem.
Dank je wel voor de leuke en positieve reactie. Ben voorlopig nog niet met pensioen. Kan nog jaren jullie van dienst zijn.
Een zeer goede ervaring
Dank je wel voor de positieve beoordeling. We zijn er heel blij mee!
net als een aantal jaren geleden prima adres, goed onthouden voor de toekomst
Dank je wel voor de leuke en positieve reactie. We komen graag weer bij u aan in de toekomst .