De kussens van onze caravan laten reinigen door ChemDry-Garant. Zijn weer als nieuw. Perfecte haal-en brengservice. Komen hun afspraken na, absoluut aan te bevelen!
Prachtig gereinigde stoelen! Aanbeveling....
Offerte gekregen en geen druk om snel een keuze te maken. Prima werk afgeleverd. Bank ziet er weer mooi en schoon uit. Personeel is vriendelijk, denkt mee en reageert via de mail snel op vragen. Wel 1 min pnt wacht nog op een factuur, om de rekening naar de verzekering te sturen. Zal ik nog achter aan moeten.
Super! Keurig en net. Ben heel tevreden.
De communicatie per mail vanaf het plannen van de afspraak was correct. Ook ben ik tevreden over het resultaat van het reinigen van de stoelen. Het was een positieve ervaring.
Tapijt weer als nieuw, ophalen en weer terugbrengen in goed overleg.
Goede bereikbaarheid, nakomen van gemaakte afspraken
De meeste vlekken in mijn vloerbedekking zijn verwijderd. Een enkele plek is nog zichtbaar. De man die kwam reinigen kan wel iets aan zijn persoonlijke hygiëne doen. Kwam afspraken na en was duidelijk in uitleg.
Contact momenten prima. Goed bereikbaar. Twee objecten gereinigd. Wisselend resultaat. Bestelling uit webshop duurt lang> Minpunt.
Zeer goede service o
Alles heel snel en zeer grondig schoon gemaakt
Bank is weer als nieuw. Aardige man die de bank kwam reinigen.
Goede en snelle dienstverlening en een prima resultaat.
Vloerkleden heel mooi geworden na schoonmaak door dit bedrijf
Mijn kleed is weer als nieuw. Zaten echt hardnekkige vlekken in en de kleuren waren in de jaren vaal geworden. Kleuren zijn weer helemaal teruggekomen en de vlekken er allemaal uit. Netjes volgens afspraak opgehaald en ook weer teruggebracht. Ik beveel chem-dry graag aan.
Goed en. Netjes gewerkt prima franchises
Door Chem-dry Garant hebben wij, als particulier, door hen ons vloerbedekking grondig laten reinigen. Het contact verliep vlekkeloos en zij hebben hun méér dan goed gedaan. Wij zijn dik tevreden over het resultaat én de communicatie met deze firma.
Hoi Ik ben Elif Delioglu Ik gebruik het chem- dry bij familie snijder. En dit product is echt super.
naar tevredenheid
Vlot geregeld, afspraak nagekomen en mooi schoon tapijt!