Op mijn verzoek voor prijsindicatie heb ik alleen maar een reactie gehad dat dit wel even kon duren. Verder heb ik niets meer vernomen
Snelle respons, en goede resultaten
Maar wel vragen om te beoordelen terwijl niet is gereageerd op r-mails!
De stoelen die we aan rene meegaven hadden wij eigelijk al een beetje afgeschreven. We hadden alles al geprobeerd. Nadat we foto’s hadden doorgestuurd kwam hij snel met een bericht dat hij dat wel kon oplossen. Gelijk een goede prijsafspraak. Ik ben goed van vertrouwen maar het eindresultaat had ik echt niet verwacht. Ze zien er allebei bijna als nieuw uit. En dat na 15 jaar met een hond en gezin.
netjes gewerkt, vriendelijke meneer, tapijt is echt opgeknapt na een forse verbouwing
Alles volgens afspraak binnen 1 week terug en perfect schoon vloerkleed
Snel reageren en daarna vlotte afhandeling
Zie bovenstaand
Rene is een professional die een perfecte job uitvoert voor het reinigen van een vloer.
Per e-mail offerte aangevraagd, niks vernomen.
Super goede kwaliteit en duidelijkheid mbt informatievoorziening
vlekken ui de bank verwijderd !
Helaas niets gehoord op het invullen van het formulier. Een ander bedrijf heeft ons gelukkig netjes geholpen.
jullie hebben nog geen contact opgenomen het zij via mail of tel. zeer slecht dus
De manier van werken is erg netjes en preciee. Het resultaatvis boven verwachting
Dhr. Slabbekoorn is stipt, geeft van tevoren prijs opgave werkt ter plekke door. Wij zijn zeer tevreden . Geen 10 score, ik neem aan dat er altijd ruimte zal zijn voor verbetering.
Als men nog niet eens de moeite neemt om een berichtje terug te sturen dat het druk is,of aangeboden object niet interessant genoeg is,ben je voor mij een slechte dienstverlener.
Prima contact, snel een afspraak, probleem verholpen. Aanrader!
Weer als nieuw, top!
Snel en goed geregeld.
Afspraak dezelfde dag gemaakt. Kleed direct meegenomen en op het afgesproken tijdstip weer teruggebracht. Ziet er netjes uit en is zover wij het kunnen beoordelen goed gereinigd,
Mijn 6 eetkamerstoelen zijn vakkundig, snel en goed aan huis gereinigd. Mijn stoelen zijn weer als nieuw en ik ben zeer tevreden.
Heb een aanvraag gestuurd en er is nooit contact opgenomen.
Zeer positief ervaren. Vriendelijk, professioneel gewerkt.
voor een redelijke prijs zijn mijn twee perzen schoongemaakt. Zien er als nieuw uit. Prettige manier van samenwerken met hr. Slabbekoorn. Ik kan het echt aanbevelen!