Leuke gemoedelijke school!

Een niet te kleine maar ook niet te grote school waarin nog ruimte en aandacht is voor het individu.

Altijd plezier + enorme ontwikkeling

Onze zoon gaat met veel plezier naar Accrete: kinderopvang + peuterspeelzaal. Er is een vaste groep met leidsters, wat hem en ons een vertrouwd gevoel geeft. Hiernaast wordt er goed gekeken welke uitdaging hij nodig heeft en hierop wordt actief ingezet. Bij het halen & brengen is er ruimte voor een kort persoonlijk gesprek en voor een lang persoonlijk gesprek is de coördinator altijd bereikbaar. De wekelijkse thema's zijn verbonden aan het jaargetijde, wat ons thuis bewuster maakt. Als het weer het toelaat gaan ze met de kinderen erop uit: naar de kinderboerderij, het park, de speeltuin, het aangrenzende bos, de winkel of gewoon op het plein. Hoe groot of klein de groep ook is, iedereen gaat mee (petje af). Dagelijks kunnen we onze zoon volgen met foto's en het dagverslag, zodat we thuis zijn verhalen kunnen plaatsen en hierop door kunnen borduren. Kortom: we zijn enorm verbonden met de bezigheden van onze zoon, hij heeft veel plezier en het helpt hem heel erg in zijn ontwikkelingen.

Hele fijne school!

Mijn kinderen gaan met heel veel plezier naar deze school!.. Veel vriendjes/vriendinnetjes maar ook lieve juffen en meesters Dat is voor mij het allerbelangrijkste!

Positief

We werden persoonlijk ontvangen, worden nog steeds persoonlijk benaderd. De kinderen gaan met plezier naar school en voelen zich veilig. Ik mis soms wel het delen van het reilen en zeilen van mijn kinderen in de klas. Ook het AVG omgaan met foto's is voor verbetering vatbaar door bijv een app als parro (hoort bij parnassys).

• Communicatie

Een betrokken team met grote kwaliteit

Het voelt alsof elk kind wordt gezien. Dat uit zich in betrokken leerkrachten die weten wat er speelt, goed zicht hebben op de prestaties en sociaal welbevinden van de kinderen en altijd bereid zijn mee te denken. Bonus: al het groen, de modder en de takken, waarmee de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken.

fijne school

gewoon een goede school die ik iedereen kan aanbevelen

• Communicatie

Fijn contact met leerkrachten.

De communicatie tussen leerkrachten en ouders verlopen snel en soepel.

• Communicatie

Heb gevoel gekregen dat elk kind centraal staat en krijgt onderwijs op niveau. Nooit spijt gehad om voor die school gekozen te hebben

• Communicatie

Wij zijn ontzettend blij dat onze kinderen op deze school zitten!

Een 5 sterren school. Er is aandacht voor elke leerling. Mijn kinderen gaan met heel veel plezier naar school. Zo wordt er in de onderbouw naast de creatieve opdrachten veel aandacht geschonken aan o.a. letterkennis/ rekenvaardigheden/ schrijfvaardigheden. De leerkracht kijkt goed naar het niveau/ontwikkeling van het kind en past hier de lesstof op aan. De leerkrachten van groep 4 idem. Wij zijn blij met jullie.

Top school

Voor elk kind wat exstra aandacht nodig is is er tijd. Of ze nu juist hoog of laag niveau hebben. Voor elke leerling is daar passend onderwijs voor. Het contract met de leerkracht is ook erg goed voor vragen en andere dingen staan ze altijd klaar

• Communicatie

Een fijne laagdrempelige school met betrokken leerkrachten.

Zie boven omschrijving

fijne school!

Past zich aan aan het kind! Geeft zoveel mogelijk passend onderwijs van mijn kinderen. Daarbij wordt er veel buiten gespeeld/gewerkt.

• Communicatie

Zeer fijn en kwalitatief onderwijs!

Hele fijne school waar kinderen zich veilig en vertrouwd voelen. Goed pestbeleid en zeer fijne communicatie met leerkrachten en directie. Kinderen worden vanaf de kleuterklas wegwijs gemaakt met het verzorgen van dieren/planten en het zorgen voor de natuur.

• Communicatie

Een fijne veilige groene christelijke school

Er heerst een gezellige sfeer en de kinderen kunnen heerlijk hun energie kwijt vooral bij het buiten spelen. Er worden mooie liedjes geleerd over de grootheid van God.

Leuke ,gezellige, leerzame school

Leuke ,gezellige en leerzaame school.ze nemen echt de tijd voor de leerlingen. De activiteiten zijn ook leuk. Zeker de dieren op school.

• Communicatie

Gezellige school waar ieder kind mag zijn wie hij of zij is

Mijn 2 oudste kinderen gaan elke dag met heel veel plezier naar school en ook mijn jongste gaat met veel plezier naar de opvang.

• Communicatie

Een al voor kind aanwezig.

Kinderen worden vrij opgeleid. Veel oog voor de natuur en omgeving.

• Communicatie

Een heel goede en fijne school

Een geweldig team, goed onderwijs en een hele goede sfeer. Onze kinderen gaan iedere dag met heel veel plezier naar school! De leerkrachten kijken en luisteren goed naar de kinderen en denken goed mee.

Fijne school

Wij vinden het een fijne school. Vooral omdat er zoveel aandacht is voor (buiten)spelen, natuur, dieren, muziek en cultuur. De kinderen hebben het naar hun zin. Echter merk ik wel dat ik het persoonlijke stukje wat mis, met name als ouders. Onze kinderen hebben alleen nog maar in tijden van de corona maatregelen naar school gegaan, maar om even contact te hebben met een docent tussen de standaard gesprekken, vind ik wel wat lastig. Gelukkig zijn de juffen wel vaak per mail goed bereikbaar. Ook zou ik graag iets meer mee willen krijgen van wat ze op school doen. Hopelijk komt hier na alle maatregelen wat verandering in.

• Communicatie

De beste school in de weide omtrek

Geweldige school, we hebben er geen moment spijt van gehad dat met onze kinderen voor deze school hebben gekozen! De kwaliteit en dergelijke is gewoon super en het 'groene' is een extra pluspunt ten opzichte van de meeste andere scholen. Er zijn natuurlijk wel wat kleine verbeterpuntjes te bedenken, maar ik denk dat er maar weinig scholen het beter doen dan de Immanuëlschool.

Fijne school

Goede school fijn onderwijs Veel begrip leerkrachten. Kortom top school

• Communicatie

Fijne school met aandacht voor het niveau van het kind

Er is binnen de school heel veel aandacht voor de verschillende niveaus waarop de kinderen leren. Dit komt tot uiting in de verschillende extra begeleiding die de kinderen krijgen wanneer het nodig is. Verder is de sfeer op school prima en kun je als ouder met al je vragen terecht waarop je een keurig antwoord krijgt.

• Communicatie

Samen spelen en samen leren met respect voor elkaar en voor de natuur.

Er wordt echt gekeken naar het kind zelf. Wat kan het kind en wat heeft het kind nodig. Met een klas lager of hoger meedoen met rekenen of taal is geen probleem. Ook op sociaal vlak leren de kinderen veel van het 'huttenbouwen' in het bijbehorende bos. De school blijft in beweging, er wordt altijd gekeken hoe de school en de kwaliteit van onderwijs kan worden verbeterd. Erg betrokken leerkrachten die samen de school 'dragen'. Ook tijdens de laatste Corona lockdown voelden wij ons erg gesteund. De korte lijntjes met de leerkrachten en de directrice zijn erg prettig. Er wordt veel buitengespeeld. Er is een creatieve middag en er wordt voor de dieren gezorgd. Dit gebeurt veelal door een kind van de bovenbouw met een kind van de onderbouw. Ook erg leuk dat een kind van de bovenbouw een kind van de onderbouw voorleest of helpt met lezen. Dit is voor beide erg leerzaam. Daardoor kennen veel kinderen elkaar. Ook de 4x wijzer projecten spreken ons erg aan. Hierdoor leren de kinderen veel over bijv. het Stenen Tijdperk en de Tweede Wereldoorlog. Ze gaan zelf ook op onderzoek uit. Prachtige groene school waar elk kind mag groeien en bloeien en zichzelf mag zijn.

• Communicatie

Top Kindcentrum met oog voor alle kinderen

Een fijn warm Kindcentrum waar oog is voor ALLE kinderen. De kinderen mogen op hun eigen manier en tempo leren. We vinden het fijn dat er een doorgaande lijn van opvang naar school is. Voor de kinderen op school is er een BSO waar ze lekker kunnen spelen en ravotten. Al met al blije kinderen en super tevreden ouders

• Communicatie

Fijne school, betrokken bij iedere individuele leerling

Fijne school.

Over Onderwijsscore.nl