Over het algemeen goed, helaas dit jaar veel invalkrachten nodig geweest wat minder goed beviel

Dochter is snel gewent aan de open ruimtes. Prestaties zijn achteruit gegaan maar oorzaak kan ook in docenten (of gebrek daaraan) zitten

• Communicatie

De individuele kind staat voorop!

Drie kinderen hier op school. Voor allen kijken ze wat voor hun het beste is. Als er vragen zijn of dilemmas, voelen wij ons altijd serieus genimen en kijken we naar de mogelijkheden. Tijdens corona weinig uitval geweest door creatieve inzet; dit geeft gehele beeld van de school aan. Kijken naar mogelijkheden!

• Communicatie

Er mist een goede kapitein op dit schip

Over het algemeen wel een redelijke school. Ik mis een goede directeur met een nuchtere visie. Verder vind ik dat pesters te veel het hand boven het hoofd gehouden wordt. En ik vind dat leerkrachten te veel bijdragen aan de tweedeling en het angst zaaien mbt Corona. Laat dit onderwerp met rust en ga lesgeven. Corona informatie kan thuis worden gegeven. Helemaal vermijden kan ook haast niet. Maar hou je als leerkracht afzijdig en neutraal Helemaal in de onderbouw hoeft dit zo ter sprake te komen. Als bijvoorbeeld een kind bij de kleuters thuis zit vanwege Corona, dan hoeft dit niet uitgemeten te worden. Dan is een vermelding dat iemand ziek is, genoeg. Hoeft niet het hele verhaal van Corona en quarantaine om de hoek te komen. Kortom: sta betreft het hele Corona beleid er neutraal in. Want door hier zoveel aandacht aan te geven kan dat leiden tot tweedeling in de klassen en angstzaaierij

Leuke manier van onderwijs

Sinds Covid is er niet altijd goede communicatie met leerkrachten en weten we niet wat er binnen school afspeelt. Later is het beter geworden zien we veel foto's wat de kinderen doen. Gelukkig hebben de leerkrachten nu wel dd tijd om je aan te spreken op het plein. De kinderen hebben het wel naar hun zin.

Prettig!

Fijne school met een mooie sfeer voor de kinderen, onderwijs om zich vrij te mogen ontwikkelen.

• Communicatie

De leraren denken goed mee met de ouders

Onze zoon heeft wat extra begeleiding nodig bij sommige opdrachten en er werd echt tijd vrij gemaakt om met ons hierover in gesprek te gaan en hoe de leraren onze zoon kon helpen zodat hij toch goed mee kon komen met de rest van de klas.

• Communicatie

Deze school is zeker aanrader

Een mooie en gezellige plek!!

• Communicatie

Gemoedelijk, informatief, professioneel en behulpzaam!

Onze dochter gaat sinds begin van dit schooljaar naar Kindcentrum Bernhard (groep 4). De verbouwing van het interieur van de school, welke was voltooid na de zomervakantie 2021, heeft geresulteerd in een prachtige, goed uitgeruste en moderne les omgeving! Manier van lesgeven door te starten in stamgroepen en vervolgens zo zelfstandig mogelijk te leren in verschillende instructie groepen bevalt haar (en ons) goed. Leerkrachten en ondersteunend personeel zijn professioneel, vriendelijk en behulpzaam en onze dochter is gek met haar (momenteel vanwege corona) vaste juf! Ook bij hulpvragen wordt adequaat gereageerd en actie ondernomen. Door middel van Parro en email worden wij als ouders erg goed op de hoogte gehouden en kunnen we iedere week genieten van uitleg en beeldmateriaal over de activiteiten en lessen van die week. Kortom: wij zijn erg tevreden met Kindcentrum Bernhard!

Bewogen jaar

Sterke punten; - open en makkelijk aanspreekbaar op het schoolplein (goed contact) - het delen van verhaaltjes en foto’s via de Parro app. Heel fijn als je kind thuis bijvoorbeeld niet zo goed meer weet wat hij/zij gedaan heeft en je hier op in kan haken met; ben je ook op pad geweest? Heb je toevallig nog iets actiefs gedaan? - lekker veel buiten spelen, ontdek wereld, sociale contacten leggen met andere kinderen en ingaan op het talent van het kind. - na veel wisseling weer vast personeel/gezichten. Blij dat jullie hier actief mee bezig zijn geweest. Ondanks dat dit lastig is. Aandachtspunten; - mijn dochter had een flinke val gemaakt en was hierover graag even telefonisch ingelicht. - de houten paaltjes, ik vind ze ontzettend gevaarlijk. Mede door dat ze hier al mee in aanraking is gekomen en dit niet in positieve zin. (Gevallen, verwond, had ook anders kunnen aflopen dan een dikke neus en flinke klap op het oog) - met kerst alleen een kerstkoekje en chocolade melk. Iedereen in de omgeving heeft op school een leuke kerst viering. Mag komen eten/ mag zelf wat meebrengen van huis en hebben gezamenlijk met de kinderen uit de klas een gezellig ‘samen zijn’ ik vind het persoonlijk erg jammer dat dit zonder viering is afgedaan. Kids verheugen zich erop, kleden zich mooi aan. (Ook laat geïnformeerd over wel of niet een tas mee en wat de bedoeling is) - kloppen veel data’s niet op de agenda. Tevens staat er een nationale schoolontbijt dag op wat niet heeft plaatsgevonden.

Fijne school

Kindcentrum Bernhard is een fijne school met tevens kinderopvang en VSO/BSO. Op dit Kindcentrum heeft men oog voor het kind op zijn of haar eigen niveau. Korte lijnen tussen leerkrachten en ouders is heel prettig, waardoor je samen de juiste weg uit kunt stippelen in de zo belangrijke kinderjaren.

• Communicatie

Betrokken bij zowel kind als ouder.

Als moeder van een mooie dochter die op punten extra aandacht/ondersteuning nodig heeft, ben ik erg tevreden over de betrokkenheid en inzet van de school. Overal is wel eens wat maar er is altijd een opening en tijd om daar met elkaar over te communiceren. Bovenal heeft mijn dochter het naar haar zin.

• Communicatie

Hele fijne leer omgeving voor de kinderen

De school bied veel mogelijkheden, hele fijne en betrokken juffen die graag en altijd klaar staan voor de leerlingen maar ook voor de ouders!

Ervaring is goed

Milou gaat met plezier heen, en tot nu toe niks aparts aan te merken op de school.

Hele fijne school

• Communicatie

Een ontspannen, openhartige sfeer en toegankelijke communicatie.

Ik ben maar wat blij met Romy en haar onbevangen brein. Romy ziet er de lol in, nieuwe dingen te leren. Tot nu toe zie ik een vrolijke dochter die zeer veel heeft aan school en haar medewerkers. Ik hoor van Romy dat er genoeg tijd wordt gestoken in eerlijkheid, gelijkheid, openheid in visie/contacten en kennis. Jullie communicatie tijdens de pandemie vind ik ook zeer betrokken en voldoende in berichtgeving. Van mij krijgen jullie een diepe buiging en hoop op een voorspoedig herstel in alle zaken waar nu moeilijkheden liggen. M.v.g. Raymond van der Vinden

• Communicatie

Goede school die de kinderen kent

Een goede school met goed personeel die de kinderen veel weten bij te brengen.

• Communicatie

Een goede en leuke school

Milan gaat met plezier naar school. En het gaat goed.

Ontwikkeling

Unit ervaren de kinderen als zeer positief, leuk en leerzaam .

Gewoon uitstekend

De ervaring die wij meemaken is dat onze dochter of terwijl mijn zoon destijds. gaat met plezier naar school en dat zegt genoeg volgens ons.

Betrokken, professioneel en bekwaam

Erg bekwame leerkrachten, professioneel en betrokken. Leerkrachten hebben plezier in hun werk, dat stralen ze uit.

• Communicatie

Over algemeen goed, wel rommelig met wisselingen

Rommelig met wisselingen, vooral met verschillende leerkrachten. De kinderen gaan met plezier naar school

• Communicatie

Prettig ontwikkelingsklimaat voor kinderen waarin er goed wordt gecommuniceerd.

We worden goed op de hoogte gehouden. De visie en missie van de school past bij ons kind. Hij is gelukkig en heeft plezier op school.

• Communicatie

Betrokken, kind centraal en toegankelijk.

Via kind, ouder gesprekken en nieuwsbrieven goed op de hoogte van voortgang kind en ontwikkelingen op school.

• Communicatie

Prima school , prima juffen en onderwijs

Super fijne school , wordt rekening gehouden met kinderen .

oké , samen met ouders

Het is duidelijk dat ouders wel mee moeten helpen met huiswerk en misschien verstandig dat ook ouders op maat geïnstrueerd worden ...maar vind je het niet belangrijk als ouders zijnde en op zijn beloop laat dan is het ookeeeee....maar ik heb zelf wel even moeten stoeien om er een balans in te vinden

Over Onderwijsscore.nl