Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Fijne verkoopsters,vlot besteld. En netjes gemonteerd.
17 May 2022
Hans
Oldebroek
Goede behandeling en over de werkzaamheden ook heel tevreden !!
1 May 2022
Martha
't Harde
Zoals gewend was de service weer geweldig!
30 April 2022
Monique
Dronten
Zou als ik weer gordijnen nodig had, gaan kijken of er passende exemplaren zijn.... maar vooreerst hangen ze wel ;-)
22 April 2022
Riet
Epe
Goed advies, probleemoplossend en vriendelijk personeel.
19 April 2022
Johan
Dronten
Goed geholpen bij het uitzoeken en snel en vakkundig geplaatst.
15 April 2022
Margrieta
Elburg
Wij wensten niet om een deel van het bedrag vooraf te betalen en daardoor liep uitvoering trapbekleding vertraging op. De uitvoering van de trapbekleding gebeurde heel goed en nauwkeurig en toch binnen het gestelde termijn. Decorette heeft een heel goede medewerker uitvoering in dienst die van vele markten thuis is!
15 April 2022
H.G. Geertjes
´t Harde
In de winkel goed geholpen: men nam de tijd. In huis wordt alles netjes afgewerkt en verzorgd.
13 April 2022
Gerda
Heerde
Voor de 2e keer reparatie aan de vloer uitgevoerd. De vorige keer was het wel beter en netter gedaan.
22 March 2022
Toos
Elburg
Wij hebben de woonkamer laten opknappen door Decorette. Er werd alle tijd voor ons uitgetrokken voor het uitzoeken van de pvc vloer en de kleuren van de wanden. Er werd fijn meegedacht. Precies wat we nodig hadden. Wij zijn erg tevreden over de medewerking in de winkel, maar zeker ook de uitvoer van de werkzaamheden en de fijne werkhouding van de medewerker. Wij zijn erg blij met het resultaat.
28 February 2022
Elga
Kamperveen
In de showroom erg goed geadviseerd over alle mogelijkheden. Contact vanuit Decorette was ook goed. Zakaria heeft onze vloer gelegd een echte vakman. Zeer netjes en precies gewerkt en het eindresultaat mag er wezen, we zijn er erg blij mee!
26 February 2022
Job
Dronten
Goedenuitleg in de winkel over verschillende vloeren. Staal van pvc vloer mocht ik mee naar huis nemen om bij huidige bed en kast te leggen om te zien of het matcht. Vervolgens zeer snelle levering en goede service! Komen zeker terug voor onze vloeren op andere verdieping
13 February 2022
L
Oldebroek
je werdt er goed geholpen, en ben blij met de keuze die ik heb gedaan,
12 February 2022
g leusink-stam
oldebroek
Wij hebben diverse horren en gordijnen besteld die uitstekend zijn geleverd en gemonteerd. Het is een klantvriendelijk bedrijf met goede service en advies.
11 February 2022
Michel en Karin
Dronten
Fantastisch geholpen en zeer professioneel.
10 February 2022
Bram
Velserbroek
Heel prettig contact en ze houden zich aan prijsafspraak en planning
10 February 2022
Jan
Alkmaar
De gordijnen zijn mooi gemaakt en keurig opgehangen. Hebben een warme uitstraling in ons vakantiehuis. Wachttijd wel langer dan verwacht oa door verkeerde lengte geleverd. Maar keurig hersteld. Nu een prachtig onderdeel van ons huisje.
22 January 2022
Hans van Niel
Oldebroek
Ik had van tevoren heel prettig contact via e-mail. Daarna besteld en snel in huis. Top service!
9 December 2021
Annelies
Amstelveen
prima geholpen in de winkel, vakkennis, meedenken, prima monteren ging ook vlotjes, met aandacht
9 December 2021
Timo
Oldebroek
Snel en adequaat. Op zeer korte termijn een nieuwe vloer geregeld en gelegd.
3 December 2021
Christoffel
Elburg
Goeie service Zeer flexibel Zeer vriendelijk Meehelpen oplossingen zoeken mocht het net even anders gaan.
30 November 2021
Jacco
Dronten
Vakkundig en correct, netjes en snel gemonteerd!
16 October 2021
Bert Hoiting
Almere
Op 2e pinksterdag zijn wij in uw winkelgeweest om een screen uit te zoeken. Een paar dagen later werd het thuis ingemeten. Vervolgens zijn er weken overheen gegaan alvorens de opdrachtbevestiging binnen was. Overigens moesten wij contact opnemen om te vragen of het al rond was. Toevallig wilden jullie het net die dag de deur uit doen. De levertijd werd ruim overschreden en een afspraak om het te laten plaatsen was lastig te plannen. Jammer dat we er in de zomermaanden op deze manier niet van hebben kunnen genieten. Aan de andere kant moeten we toegeven dat de montage professioneel gebeurde en er strak uitziet. Er werd netjes gewerkt en het afval werd weer meegenomen.
Beveelt niet aan
16 October 2021
Bart Wiersma
Beste heer Wiersma
Bedankt voor uw reactie en wij zijn blij dat u tevreden bent met de leverantie, kwaliteit en de montage.
Het is inderdaad jammer dat de levertijd is overschreden.
Normaal staat voor buitenzonwering in het voorjaar 7 tot 10 weken.
Inderdaad is uw levertijd uitgelopen door de hoeveelheid bestelling waarvoor onze excuses.
In ieder geval veel plezier met de screen
Team Decorette Elburg
Prettige contacten, goed advies en een team dat een net eindproduct oplevert, kortom een aanrader!
19 September 2021
Cor
Elburg
Super mooi behang en snelle levering!
31 August 2021
Desiree
Nunspeet
Onze winkel vind u op de eerste etage van Weber Woonwereld. Hier vind u alles op het gebied van gordijnen, vloeren, verf, behang, binnen- en buiten zonwering, maar ook kachels. Steeds smaakvol gepresenteerd met het doel u op ideeën te brengen.
Westerlengte 1
8081PZ Elburg