Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback benadrukt doorgaans duidelijke communicatie over wat mogelijk is en welke stappen volgen. Beoordelaars noemen medewerkers vriendelijk, deskundig en betrouwbaar. Het proces wordt als over het algemeen soepel en goed georganiseerd beschreven. Soms wordt op verbeterpunten gewezen bij complexere situaties.
Goed advies, snelle opvolging en alles fijn geregeld
9 June 2026
meneer
Geert-Jan
Een goed informatiegesprek over de toekomst, waar precies werd verteld wat ik wel en niet kon, en er werd verteld wat mijn opties waren als ik mijn horizon verbreed.
28 April 2026
Laszlo
Almere
Prettige, deskundige en vlotte adviezen van deze groep. Met name veel vertrouwen in Gertjan van Waarde.
18 April 2026
Ria
Almere
Efficient turn around times because they know what needs to be done and the parties they work with. No client focus, I had to build an understanding of the process and read and understand the documents on my own. It’s as if their only concern is hitting their own targets but not understanding their clients , building a relationship with their clients, making sure their clients understand the documents shared and their consequences. As a first time buyer, I wouldn’t recommend them.
21 January 2026
Kim
Almere
Thank you for sharing your experience. We’re sorry to hear that you felt the guidance was not personal or clear enough, especially as a first-time buyer.
We acknowledge that the holiday period impacted our communication. Normally, we take the time to thoroughly explain all documents and offers; in your case, this did not happen as it should have. We take your feedback seriously and will use it to improve our service.
If you would like to discuss this further, we are of course open to personal contact.
Kind regards,
Van Bruggen Almere
Goede service en zij komen hun afspraken na.
6 January 2026
meneer A.Salah
Almere
Duidelijke deskundige en klantgerichte uitleg, goede afspraken die worden nagekomen. Alles wordt snel en goed geregeld. Dik tevreden :-)
24 December 2025
Gerrit
Emmeloord
Zie boven.
13 November 2025
Gerard
Almere
Prettig en duidelijk gesprek. Zeer vriendelijk geholpen.
13 November 2025
mevrouw
Almere
Eerdere ervaring was uitstekend. Laatste ervaring matig. Mijn eerste ervaring betrof een extra hypotheek (op basis van een bestaande), mijn tweede ervaring was een stuk complexer door een scheiding. Mijn grootste teleurstelling was het gebrek aan informatie en het gebrek aan ervaring en communicatie. Voor een offerte prima organisatie, voor financieel advies en wat gaan de uiteindelijke maandbedragen worden (en met name tijdens overbrugging) slecht. Ik had meer ervaring en advies verwacht. Ook werd ik geconfronteerd met veel escallatie momentjes in de laatste week voor tekenen.
30 October 2025
Jeroen
Almere
Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat je traject complex was en dat dit soms tot onduidelijkheid heeft geleid. We vinden het jammer dat je de communicatie en begeleiding als minder prettig hebt ervaren. We nemen je opmerkingen mee om onze dienstverlening verder te verbeteren, zodat we ook bij complexe situaties meer duidelijkheid en rust kunnen bieden. Fijn dat alles uiteindelijk goed is afgerond.
Met vriendelijke groet,
Van Bruggen Almere
Great experience
9 October 2025
Miss
Almere
Alles ging soepel en snel en probleemoplossend!
19 September 2025
Frans
Almere
Gert-Jan legde duidelijk uit op de vragen die we hadden.
8 July 2025
meneer Aerts
Almere
We hadden een duidelijk en vriendelijk gesprek waarin alle belangrijke elementen rondom een oriëntatie kort zijn besproken. Ook is goed uiteengezet wat we als een volgende stap kunnen verwachten en wat hiervoor nodig is.
10 June 2025
Dave
Almere
Ik heb bij Van Bruggen een oriënterend hypotheek gesprek gehad (vanuit Independer) en ik heb het gesprek als zeer fijn ervaren. Al mijn vragen werden snel beantwoord en na 25 minuten waren we al weer klaar, super fijn!
22 April 2025
Noah
8 April 2025
Shiv
Almere
Dhr. Was op tijd, kwam.rustig en bekwaamd over. Kortom prettig persoon. Nam de tijd, en is duidelijk in zijn verhaal.
28 March 2025
Steef
Almere
Prettig gesprek en duidelijk advies
22 November 2024
Adri
Snelle afhandeling.
25 October 2024
mevrouw
Almere
Goed en duidelijk financieel advies.
18 October 2024
Tim
Almere
Eerste afspraak gaf zeker een vertrouwd gevoel. Nu wachten op het vervolg.
18 October 2024
Rob Lundin
ALMERE
Goed en deskundig advies inclusief snelle afhandeling. Hangt wel een prijskaartje aan…
15 October 2024
Jan
Almere
Prettig gesprek gehad, goed geïnformeerd. alles volgens afspraak, tijd en afhandeling.
13 September 2024
John
Almere
Fijn dat er iemand bij je thuis komt, die fijn meedenkt en alles goed uitlegt. En dan later alles duidelijk op de mail en tot dan zonder kosten.
10 September 2024
meneer v Wijngaarden
Almere
Mijn vriend en ik hadden voor het eerst een hypotheek-advies gesprek. Wij werden geadviseerd door een vriendelijke man met ervaring, alles werd begrijpelijk uitgelegd en ze zijn erg transparant over de kosten en de weetjes binnen de markt/hoe dit financieel aan te pakken.
15 July 2024
Kelly
Almere
Adviseur heeft ook tijdens eerste orientatiegesprek goed geluisterd naar de wensen van de klant. Alles rustig besproken zonder druk van tijd. Adviseur heeft na een 2e gesprek duidelijk uitleg gegeven over de keuze van zijn advies. Alle advies en vragen van ons werden binnen 1 a 2 werkdagen omgezet in duidelijkheid en tevredenheid van ons.
28 June 2024
Gerard