Beste Michael, wat vervelend om dit te horen! Dat is natuurlijk niet mijn bedoeling. Ik heb er juist mijn uiterste best voor gedaan om onder flinke tijdsdruk uw hypotheek, én die van uw ex partner, rond te krijgen. Hierbij liepen we tegen een aantal zeer ingewikkelde zaken aan waaronder een verkeerd doorgegeven inkomen. Gelukkig is uw hypotheek, en die van uw ex partner, helemaal goed gekomen en kunt u nu genieten van uw nieuwe woning.
Wat vervelend om te horen! Het verhaal ligt echter wel iets genuanceerder dan dat u beschrijft. Voor de bepaling van de maximale hypotheek heb ik voor u een berekening gemaakt. In een later stadium is aangegeven dat voor het bepalen van een inkomen voor een ondernemer altijd een inkomensverklaring aangeleverd dient te worden. Hier is meermalen contact over geweest. U hebt tussentijds een woning gekocht en ons daar niet over geïnformeerd. Pas na het verlopen van de ontbindende voorwaarden hebt u contact met ons opgenomen. Uiteindelijk bleek het inkomen niet voldoende waardoor de aankoop niet door kon gaan. Had u zich tijdig gemeld bij ons (voor het verlopen van de ontbindende voorwaarden) dan hadden wij u kunnen behoeden voor deze financiële tegenvaller en de koop zonder kosten kunnen laten ontbinden. Uiteraard betreuren wij de gang van zaken ten zeerste en hadden u hiervoor graag behoed.
Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.