Beste klant, wat super vervelend om dit nu pas te horen, zeker omdat mijn advies vorig jaar heeft plaatsgevonden. Ik ga u sowieso uitnodigen voor een persoonlijk gesprek om e.e.a. op te lossen. Ik zal daarnaast hier ook puntsgewijs wel reageren. U schrijft dat ik van de aardbodem ben verdwenen, dat is gelukkig niet het geval, ik werk nog steeds dagelijks in mijn kantoor te Etten-Leur. Wat wel klopt is dat ik 1 email van u over het hoofd heb gezien, waarvoor mijn oprechte excuses. Verder heb ik geen contactverzoeken van u gehad, want anders had ik zeker direct contact met u opgenomen! U heeft het over onterechte kosten (90 euro) voor het bewaken van het bouwdepot, maar heb ik wel degelijk werk voor u verricht. Met het boek waar u het over heeft bedoelt u waarschijnlijk mijn adviessamenvatting. Die heb ik u per post toegestuurd, ik begrijp nu uit uw reactie dat dit nooit bij u is aangekomen. Ik zal het rapport opnieuw naar u toesturen. Verder heeft u het over levensverzekeringen welke niet zijn opgezegd, ik zou dit graag met u samen bekijken in het persoonlijke gesprek. Mijn welgemeende excuses als e.e.a. niet is verlopen zoals verwacht!
Mijn welgemeende excuses! Wij hebben elkaar net telefonisch gesproken en bleken op elkaar te wachten. Dit is nu opgelost en de aanvraag van uw hypotheek loopt nu zoals het hoort.
Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.