Gewoon goed.

Zij zijn 100% professioneel en betrouwbaar volgens mijn ervaring met het kantoor.

• Afspraken nakomen

Klantvriendelijk, geduldig en altijd bereid om vragen te beantwoorden.

Zeer positief.

Uitstekende service

Duidelijke uitleg

Dhr. Groen neemt de tijd om in een persoonlijk gesprek de verschillende opties duidelijk te maken. Ik weet precies wat mijn mogelijkheden zijn.

• Afspraken nakomen

Wij ervaren het als een erg prettige samenwerking.

Goed van opzet met goede uitleg. Staat open voor de vele vragen die we hebben en we krijgen begrijpbare antwoorden met voorbeelden. Acties en voortgang gaat snel, zelfs in het weekend.

• Afspraken nakomen

Ron is persoonlijk en duidelijk in zijn communicatie

• Afspraken nakomen

Zeer professioneel en meedenkend advies

In een uitgebreid gesprek waar wij erg op ons gemak werden gesteld en het gevoel kregen dat geen vraag te gek was hebben wij uitgebreid advies gekregen over onze situatie, inzicht gekregen wat we kunnen veroorloven en wat we kunnen verwachten.

• Afspraken nakomen

Zorgt er vooral voor dat je zelf goed begrijpt wat je keuzes zijn

In plaats van uitsluitend adviseren zorgt Ron er ook voor dat je zelf een goed begrip krijgt van de materie en toetst dit ook op een leuke en leerzame manier. Dit zorgt ervoor dat je uiteindelijk zelf een weloverwogen keuze kan maken uit de verschillende opties welke je voorgelegd krijgt. Voor mij een fijne en leuke manier van werken waar ik ook nog eens wat van opsteek.

prettig,duidelijk en vakkundig geadviseerd

prettig,duidelijk en vakkundig geadviseerd, duidelijk en helder!!!

Goed en deskundig ontvangen

Nvt

Indrukwekkend

Ik was van eigenlijk weinig bewust en ben na bezoek met enorm veel meer informatie naar huis gegaan. De ervaring was zeer aangenaam en zeker aan te raden

Vriendelijk en vakkundig

Zeer goede en snelle dienstverlening, maar daarnaast is Ron Groen ook in staat om het helder en vriendelijk uit te leggen.

Goede begeleiding

Duidelijke uitleg en goede begeleiding in ons proces.

• Afspraken nakomen

Geweldig geholpen,en achteaf nog wat advies en tios gekregen.

• Afspraken nakomen

Goede duidelijke uitleg vlotte afhandeling top

• Afspraken nakomen

Goed , maar afspraken niet nagenomen

De heer had een goede uitleg, vooral hetzelfde als een hypotheekgesprek maar niet over de daadwerkelijke kosten koper, en zou mij alles wat hij had uitgelegd op papier naar mij toezenden want ik mocht het niet kopiëren van hem, hij heeft wel mijn paspoort enz gekopieerd,dus ik zit een beetje met een dubbel gevoel, mocht hij kwaad kunnen heeft ie alles van mij

• Afspraken nakomen

eerste gesprek gehad, positieve indruk

Het was een eerste gesprek, professionele aanpak. Afwachten hoe efficient opvolging zal zijn

Duidelijk

Zeer compleet

Snel en goed geholpen

Ik kon op zeer korte termijn terecht voor een oriënterend gesprek. Ron nam uitgebreid de tijd voor me. Bovendien gaf hij goed opvolging aan het eerste gesprek.

Deskundig, duidelijk, vriendelijk

Fijne ervaring(en), duidelijke taal en neemt tijd om zaken uit te leggen. Neemt alles uit handen en ontzorgt bij de toch al hectische, spannende periode van het afsluiten van een hypotheek/kopen van een huis. Al meerdere keren als erg prettig ervaren!

Geweldig informatief

Het was gezellig en informatief. Precies de informatie die we nodig hadden, terwijl we bij een andere adviseursgroep niet verder kwamen vanwege gebrek aan duidelijkheid, was er hier veel duidelijkheid en daardoor wisten we wat we moesten doen om verder te kunnen komen. Zodra de intentieverklaring er is nemen we meteen contact op om verder te laten uitzoeken en jullie hulp bij onze reis te kunnen hebben.

• Afspraken nakomen

Vriendelijk, toegankelijk en erg verhelderend

Via het web seminar van Libero Aankoop kwamen wij uit Van Brugge adviesgroep. Wij wilde weten of we in onze huidige situatie een huis zouden kunnen kopen en Ron heeft ons alles erg duidelijk uitgelegd en ons laten zien dat er veel meer mogelijk is dan dat wij aanvankelijk dachten. Ook veel waardevolle tips ontvangen m.b.t. het aankoopproces. Ik kan iedereen aanbevelen om hier op gesprek te gaan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was allemaal heel duidelijk en uitgebreid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Albrandswaardseweg 5

3171AD Poortugaal

Over Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn. Daarbij bent u verzekerd van onafhankelijk, transparant en deskundig advies. Of dit nu uw hypotheek, verzekeringen, leningen of overige financiële vragen betreft. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid en duidelijkheid staan hierbij voorop. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Bovendien vergelijken wij vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeringsmaatschappijen.