Eerdere verhuizing was zeer goed bevallen, dus nu weer. Zover alles in orde (spullen in de opslag), alle vertrouwen dat het allemaal goed komt
Toppie!
Bijzonder positief!!!
De verhuizing is vlot en soepel verlopen. Dank aan alle medewerkers nogmaals. Enig minpuntje is dat ze wat meer van de vlaai hadden kunnen eten.
Volledig zorgeloos verhuisd met Pinxt. Noppenfolie voor breekbare items voldoende ontvangen evenals vloeipapier. Volgens afspraak zijn ze komen laden in Maastricht en lossen in Blankenberge. Hele fijne medewerkers die ons verhuisd hebben.
Alles verliep zoals gepland. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer tevreden.
Super goede service, heel flexibel en super communicatie. Ze doen meer dan 100% wat ze beloven.
de verhuizers waren vier uur onderweg voordat ze uit Eysden om 8uur in de vroege ochtend er waren. Meteen het eerste meubilair gedemonteerd en spullen ingepakt. Na bij ons overnacht te hebben en van eten voorzien ging het na het de volgende dag verder. Op de derde dag werd er uitgepakt en gemonteerd. Het gebeurde snel en deskundig. Goed beschermd door noppenfolie werden de spullen intact uitgepakt. Goed afspraken werden gemaakt over het ophalen van de dozen. We zijn meer dan tevreden over de verhuizing. Het is voor ons, zonder zorgen, goed verlopen. zonder zorgen. Dank jullie wel. Andre Bouwens en Saskia Borgers
Dit bedrijf is een betrouwbaar verhuisbedrijf en weet snel te werken. Goede prijs-kwaliteitverhouding met vriendelijk personeel
Zeer deskundig en vriendelijk, is allemaal perfect gedaan. Zeer aan te raden om te verhuizen.
Alles goed verpakt, breekbaar spul in papier, niets beschadigd en niets gebroken. Kleding op hangers weer netjes teruggehangen. Ook meubels in goede staat teruggeplaatst op de gewenste plek. Dus alles naar wens. Ook lege dozen op afgesproken tijd weer opgehaald.
Goed geregeld,vriendelijke verhuizers
Goede service, vakkundig en professioneel, en snel afgerond.
Prima bedrijf Zeer deskundig en voorzichtig met de spullen Alles op de plaats gezet. zou Pinxt iedereen aanraden die Een verhuisbedrijf zoekt
Een zeer vriendelijk en profesioneel verhuis team. Absoluut aan te bevelen.
Fast responses. Great service. Super nice people. Excellent!
Professioneel team, flexibel
Hele nette, aardige en hard werkende mannen. Heel erg tevreden,
Communicatie over planning onvoldoende. Ik heb gebeld over het aanvangstijdstip. Ik zou hierover teruggebeld worden, helaas niet gebeurd. Monteurs stonden dus om 8.15 uur aan de voor deur terwijl in eerste instantie omstreeks 11.00 uur was afgesproken. De werkzaamheden (demontage en montage) aan de klerenkast namen veel tijd in beslag. Bij het in elkaar zetten van de kast had ik de indruk dat ze zich aan het haasten waren. Voor het overige alleen maar lof voor de verhuizers.
Zie bovenstaand
Top bedrijf, top service, top team!
Bewondering voor de professionaliteit van de mannen en het harde werken
De mannen van Pinxt hebben moeiteloos onze gehele inboedel verhuisd inclusief de meubels waarvan wij dachten dat ze bijna niet te verplaatsen zouden zijn.
Super geholpen
Alles ,maar dan ook alles super verlopen .zeer vriendelijke en hardwerkende verhuizers!!