Ik vind jullie gewoon de beste!!!
Een non nonsens verhuisbedrijf met prettige medewerkers die voorzichtig met je meubels omgaan.
Vriendelijk en keurig personeel
Vriendelijke mensen
Geweldig bedrijf ! Keurige verhuizers die heel voorzichtig waren met mijn spullen. Overal ging een deken omheen. Voldoende dozen en papier om in te pakken. En dan de handige garderobe kasten. Geweldig hoor!
Super service, heel klantgericht, flexibel en professioneel.
Zeer vriendelijk en personeel waar niets teveel voor is.
Een perfect verhuizing, op uiterst bekwame wijze uitgevoerd. Complimenten. U doet aan klantenbinding!
Ik ben heel tevreden over de verhuizing en de vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid van de verhuizers.
De verhuizing ging helemaal naar wens. Topteam. Zeer vakkundig en meehelpend
Leuke groep verhuizers , beresterk en vakbekwaam.
Vriendelijk, harde werkers
Was allemaal prima volgens moeder en zus
Jullie zijn een TOPbedrijf!!!
Super dat door de mannen van het verhuisteam op eigen initiatief een bed van verhuisdozen is gemaakt. Hierdoor hoeven we niet tijdelijk op de grond te slapen.
Zeer professioneel personeel. Ze waren heel gedreven en werkten snel en netjes. Fijn dat er meegedacht werd ter plaatse.