prima service
alles is super gegaan en goede planning
Vertrouwd
Top team! Zowel het verhuisteam als de taxateur, als de mensen aan de telefoon. Heel professioneel, kundig, vriendelijk en behulpzaam. Het verhuisteam bracht op wonderbaarlijk wijze een heleboel rust tijdens een heel drukke periode/dag. Heel fijn. Ik zou Lagerberg aan iedereen aanraden
Super hoe er met de last-minute wijziging om is gegaan. Het was wat hectisch met het regelen van de verhuizing vanuit Kenia. Maar grote dank aan de flexibiliteit van de planners en de verhuizers van Lagenberg Verhuisgroep.
Lagerberg is een heel erg goed bedrijf. Zelfs als ik binnen Amsterdam zou verhuizen zal ik vragen of Lagerberg dit kan doen.
correctheid
super gezellige mannen en weten echt van werken , zijn goed ingespeeld op elkaar complimenten!!
is netjes gewerkt
Zeer correcte verhuizing, vlot en deskundig. Binnen 4 uur waren we verhuisd.
Verhuisteam bijzonder aardig wasrdoor het een gezellige dag was. Verhuizen is nooit leuk dus dan is prettig personeel heel erg belangrijk.
Beste mevrouw Van der Most van Spijk, u heeft allemaal nieuwe dozen gehad die zijn de eerste keer nog stug maar wel brandschoon, als u de dozen om en om neerlegt wordt de stapel wel plat. Bubbelplastic hebben wij hier voldoende alleen brengen wij dit niet standaard maar hadden dit graag bij u gebracht. Ben blij dat u verder wel tevreden bent en hoop u een volgende keer toch weer te verhuizen.
0k
Vriendelijk personeel, niets dan lof!
perfecte verhuizing, goed werk hoor complimenten.