Lagerberg doet wat het belooft. De klant is koning. Zorgvuldig, correct en vriendelijk. Lagerberg is gewoon GOED!
Geachte heer Verbeeten, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Indien gewenst kunnen wij deze zorg voor u uit handen nemen. Wij hebben goede contacten met een extern bedrijf wat we voor u kunnen inschakelen. Met vriendelijke groet, Vanessa van Rijn - den Haan
WAS EEN MOOIE DAG MET ARNOLD ,WIM,JOHAN EN NICK LAATSTE 2 UUR WEL ZWAAR VOOR DE JONGENS,MAAR HET WAS VOORAL GEZELLIG,HET AANBEVELEN WAARD. GR AAN MARCO
Dank voor uw beschikbaarheid op de korte termijn, omdat wij pas enkele dagen tevoren de inhuisdatum ontvingen van het verpleeghuis. En voor de discretie van uw medewerkers bij de inhuizing in deze instelling met demente bewoners.
Gemotiveerd team.
Goede vakmensen Meedenken bij zoeken oplossingen Netjes
Zeer vriendelijke mensen en waren bereid om mijn boxspring naar boven door het raam te verplaatsen. Daarnaast hebben ze wat oude meubels naar beneden gebracht wat bedoeld was voor de kringloop. Ik ben echt heel blij met dit verhuisbedrijf. Ook heel fijn dat ik mee mocht rijden naar Capelle.
- team verhuziers goed op elkaar ingespeeld - communciatie met de planner goed
Zorgvuldigheid verhuisteam. Prestige en beleefde gasten. Flexible.
Het was een zeer prettige sfeer tijdens het inpakken en de verhuizing de andere dag.