Komen afspraken na. Klantvriendelijk verhuisteam. Gaan zeer zorgvuldig om met inboedel. Luisteren goed. Werken relaxt zonder enige stress of haast.
Verhuizen is een stressvolle gebeurtenis, team blijft rustig en gaat gestructureerd zijn gang. Daarnaast wil ik benadrukken en daar ben ik zeer blij mee dat ook het oude huis zonder een spoor van ‘verhuisschade’ achterblijft. Muren blijven gespaard van stoten of schuren en dat is niet vanzelfsprekend gelet op de staat van mijn nieuwe huis na verhuizing van de oude eigenaar door een ander verhuisbedrijf! Meubels worden vakkundig gedemonteerd en weer gemonteerd, zelfs als ze al eerder uit elkaar zijn geweest! Kortom, ik ben erg tevreden en heb daarom toen ik deze positieve ervaring had zes jaar geleden alleen offerte aangevraagd bij Lagerberg.
Topservice klantvriendelijk servicegericht
Ben erg tevreden over hoe alles is verlopen ; Rustig -Kalm en Deskundig .
De enige reden waarom niet alles een 10 is, is omdat de kosten uiteindelijk hoger zijn uitgevallen omdat ze veel langer bezig zijn geweest dan ingeschat. Verder een en al lof!
Zeer vriendelijk, toegankelijk, professioneel, meedenkend, flexibel, oplossingsgericht. Zowel de taxateur als het verhuisteam als zeer prettig in de omgang ervaren.
Aardige verhuizers en het inpakken ging heel snel
goed en vriendelijk verhuisteam, informatie, afspraken nagekomen, meer dan tevreden
Verhuizing goed gepland en uitgevoerd.
De jongens hebben erg hun best gedaan.
inspelen op onvoorziene gebeurtenis; (geen lift aanwezig, dus spullen zijn middels een lift door het raam verhuisd)
In alle opzichten heel tevreden. Prettig dat jullie wat later kwamen zodat mevr. Schartman s morgens nog rustig thuiszorg kon krijgen. Goed georganiseerd!
We zijn super blij met de hulp bij onze verhuizing. Alles verliep soepel en voorspoedig. De mannen hebben op een gezellige manier keihard gewerkt.