geen
De verhuizing zelf
rustige, vriendelijke aanwezigheid van de inpakkers, verhuizers
professionaliteit, punctualiteit, zorgvuldigheid, snelheid
onvermoeibaar ! immer positief ingesteld
tool staat het geven van reen 10 niet toe (is enige minpuntje) Ben echt zeer tevreden, wat opviel is de ontspannen manier waarop alles gebeurde. Op geen enkel moment werd gehaast of opgejaagd, maar gestaag en met aandacht werd doorgewerkt, heel fijn.
Alles was prima geregeld. We kregen direct een goed gevoel bij de taxateur. Alle onze vragen werden goed beantwoord en er werd goed met ons meegedacht. Het verhuisteam bestond uit vriendelijke, nette en attente verhuizers, die van aanpakken wisten. De verhuiswagen stond keurig op tijd voor de deur. Al met al heeft verhuisbedrijf Lagerberg er zeker toe bijgedragen dat onze verhuizing naar Raalte zonder veel stress verlopen is. Waarvoor onze complimenten!
Geen dozen op de verkeerde plek neerzetten. Meubels zorgvuldiger in elkaar zetten
Top bedrijf
Wat een geoliede machine en altijd bereid iets extras nog te doen tussendoor.
Zeer goed en vakkundig team vriendelijk en deskundig en niks was te veel voor het team.
Behulpzaam, vriendelijk, voorzichtig
Geen
Behulpzaam, deskundig
Vriendelijk, komen afspraken na. Netjes in de omgang met de spullen. Geen probleem om de garderodeboxen even te laten staan bij ons thuis.
Opnieuw een goede ervaring met lagerberg verhuisgroep