Zeer tevreden zoals alles verlopen is.
Goede service, aardige verhuizers Alles goed gepakt en heel aangekomen Pax in 1x kunnen verhuizen
Flexibel: verhuizing onverwachts een week eerder en dat was mogelijk! Werken ontzettend netjes, heb geen schade aan spullen en/of woning. Vriendelijke medewerkers die snappen dat een verhuizing stressvol kan zijn, stellen je op je gemak!
De verhuizing verliep vlot. Ook lastige meubels en klein trapgat was geen probleem. Vriendelijk en deskundig verhuisteam.
Erge fijne ervaringen met jullie. Beide keren. Aardige mensen allemaal!
Vriendelijk personeel, uitstekende service, goede inschatting van benodigd materiaal (ik dacht dat we veel te veel dozen hadden gekregen, maar dat bleek niet waar)
Really professionals. We are happy with the service you provide
Gewoon door gaan op deze manier
Duidelijkere communicatie rond het ophalen van de verhuisdozen. Het ophalen zelf was trouwens na 1 telefoontje dezelfde dag geregeld.
Top geregeld alles
Enorm goed team goed op elkaar af gestemt niets is er teveel werken allmaal goed samen .kk
Plezierige benadering. Denkt mee.
Teamgeest medewerkers Zeer positieve instelling Goede sfeer onderling Goede regie van te verrichten taken
Netjes alles verhuisd.