Vlotte werkers. Prettig in de omgang. Ze houden met ons (senioren) rekening, zodat tot het laatst een zitplaats beschikbaar bleef. Enig minpuntje was dat sommige schilderen zonder bescherming in de kleding hangdozen vervoerd werden. Het soms gebruikte recycle papier is van onvoldoende kwaliteit.
Prima verhuisbedrijf, absoluut een aanrader!
Wij hadden een zeer grote internationale verhuizing naar Portugal. De inboedel van 2 huizen uit Nederland ging mee. Eerst huis 1 ingepakt en spullen in de opslag, paar maanden later huis 2 ingepakt en verhuisd (in coronatijd) naar Portugal. Zeer goed mee gedacht over timing van de verhuizing, inboedel die mee kon. Kortom zeer goede service waardoor onze verhuizing zeer soepel is verlopen. Bedankt Marco en Ron en jullie geweldige team van medewerkers.
Nog niet eerder zo professioneel verhuisd, Lagerberg is een super verhuisbedrijf. Zeer deskundig, zeer beschaafd, vriendelijke mensen, alles volledig onder controle, geen enkele stress, en uitstekende adviezen.
Positieve ervaring. Alles was mogelijk en er werd adequaat gehandeld. Alles met de uiterste zorg.
De verhuizers waren vriendelijk en behulpzaam. Hebben de wasmachine en droger helemaal klaar voor gebruik neergezet. Alles netjes en voorzichtig verhuisd. Alles was TOP.
Mijn vijfde verhuizing met Lagerberg was zoals alle voorgaande verhuizingen. Goed, correct en vriendelijk. Meedenkende verhuizers die met zorg met je spullen omgaan.
De verhuizers hebben perfect werk geleverd. Zelfs de piano ging zonder butsen de trap af de kelder in.
Was perfect ,nette en gezellige mensen op tijd en secuur , kortom zeer tevreden Mvrgr Clemens van der Klein
Prettige ervaring, behulpzame en professionele medewerkers. Flexibel en meedenkend tav planning en uitvoer. Geholpen met kleine reparatie. tevreden over de services.
Prima verlopen verhuizing, ik ben zeer tevreden.
Vriendelijke mannen, werken netjes en zijn zeer klantvriendelijk.
fijne service, vriendelijke benadering
Zoals in het verleden ook al 2x is gebeurd. Dit bedrijf raad ik ècht iedereen aan.
Vriendelijke verhuizers, netjes, relaxed. Geen op of aanmerkingen.
De offerte, planning en uitvoering liepen precies als afgesproken en gepland. De grote hoeveelheid werd keurig op de juiste plaats gezet. De kasten en bedden werden vakkundig uit en in elkaar gezet. Er werd veel gelachen en tussen het sjouwen door plezier gemaakt. Als wij vragen hadden of iets verplaatst kon worden was niets ze teveel. Alleen maar respect voor deze mannen. Een geweldig team!
Absoluut aan te raden.
Uitstekend goede service en vriendelijke medewerkers
Wij doen al jaren zaken met Lagerberg Verhuisgroep en zijn zeer tevreden over de goede service van dit bedrijf.
Ondanks de coronacrisis,is alles heel goed verlopen.We zijn zeer tevreden.We hopen nooit meer te verhuizen,maar zo ja,maken we weer gebruik van jullie.
Hoewel wij een "buiten proportie"-inboedel verhuisden liep alles toch gecoordineerd in goed overleg. De inpakservice heb ik zeer gewaardeerd en het meubilair werd na de verhuizing weer vakkundig in elkaar gezet. Ook de op het laatst ingezette handyman bewees goede diensten. De uiteindelijke huisontruiming met transport naar Kringloopwinkel en Milieustraat was een enorme opluchting. Beter dan dat je dat na afloop door een andere partij moet laten regelen.
Voorbereiding en verhuizing prima geregeld. Vlot en deskundig gedaan door welwillende medewerkers!
In deze Corona tijd werkte iedereen rustig met inachtneming van de geldende regels.
Goede service, meedenkend, voldoende inpakmateriaal en op de verhuisdag zelf ook alles top georganiseerd en uitgevoerd! Wij zijn zeer tevreden en bevelen dit bedrijf zeker aan als je een onbezorgde verhuizing wenst, voor zover een verhuizing onbezorgd kan zijn! ;)