Kleine verhuising van onse meubels door vervanging van een houtenvloer in zit/woonkamer. Teams komt op tijd met veel ervaring en met alle kundigheid om alles korrek af te maken.
Zie hierboven
Gewoon goed
Goed en vriendelijk personeel
jullie zijn zeer flexibel
Vriendelijke verhuizers er wordt netjes en snel verhuisd veiligheid staat voorop ik wil en zal lagerberg zeker aanbevelen. Prima bedrijf. Groetjes Cor kruit.
Prima ervaring met deze verhuizers
Goede ervaring, prettig en helder voorgesprek, aardige en behulpzame verhuizers die vakkundig en snel onze verhuizing regelde.
De organisatie is top behalve Ron
Professioneel team, ging heel vakkundig en gestructureerd te werk. Kleine schade werd meteen gemeld, oplossing werd aangeboden. Ik werd binnen 24 uur gebeld wat de stappen zouden zijn om het op te lossen. Goede communicatie. Alles op zeer prettige wijze verlopen.
Grote dank!!! Aan het gehele team
Op afgesproken tijdstip aanwezig snel en efficiënt gewerkt, vriendelijk personeel echt een aanrader.
Effectief en efficient, klantvriendelijke en goede samenwerking
Hebben goede ervaring met het bedrijf. keurig nette verhuizers, die op het laatst de schilderijen enz ook nog keurig verpakt hadden. kan deze verhuizer aanbevelen
Komt afspraken na. Netjes op tijd. Vriendelijke en vlotte verhuizer, gaan netjes met spullen om en vragen na wat de wensen zijn.
Onze huiskamer is ontruimd voor een schilderbeurt en het opknappen van het parket. De medewerkers van Lagerberg hebben alles netjes ingepakt, gedemonteerd en goed ingeladen met een liftje. Het inhuizen verliep ook weer uitstekend, waarbij respect werd getoond voor de opgeknapte vloer. Helaas kwam er een barst in de glazen salontafel. Die wordt weer gerepareerd. Waar gehakt wordt vallen spaanders. We zijn heel tevreden.
Alles netjes volgens afspraak afgehandeld. Flexibele gasten die ons prima hebben geholpen. Over een jaartje gaan we weer verhuizen en hopen dan op dezelfde service.
prima verhuizers die snel en zorgvuldig werken en met oplossingen komen bij moeilijke situaties.
erg goed , vanaf eerste bezoek t/m uitvoering. planning werd wel (in overleg) wat aangepast , zonder probleem
Fijne communicatie. Als je iets nodig hebt, komt iemand het binnen een dag brengen. De verhuizers zijn harde werkers en weten van aanpakken.
Wilde zelf alles verhuizen. Huizen staan bij elkaar in de buurt. Ben blij dat we dat niet gedaan hebben. Om half 8 kwamen ze en om half 5 waren ze klaar. Stonden alle bedden en kasten weer keurig in elkaar. Maar ook niet onbelangrijk het werk vooraf. Even bellen en in de middag heb je je dozen (Niet alles hoeft te gelijk). Ook meedenken en veranderen van verhuisdatum geen probleem. Prima service.
Onze ervaring is, geweldig, de verhuiswagens waren op tijd, na het voorstellen gaat het verhuisteam beginnen. Het team is goed op elkaar ingespeeld en gaan zonder pfff de dozen en meubels in de verhuiswagen zetten. Als het klaar is, rijden ze naar het nieuwe adres om alles weer uit te laden om het weer neer te zetten. Vol bewondering kijken we toe en kijken terug op een verhuizing die perfect is verlopen. Met dank Nico Marga van Vliet
De schuifdeur van de linnenkast liep aan, en een kabelbreukje van de kastverlichting is ook hersteld, zodat alles weer goed en vakkundig op z’n plek stond.
Het Lagerberg-team stond op de afgesproken tijd bij ons voor de deur en bestond uit vier geweldig leuke en vriendelijke kerels. Vaklieden. Ze gingen zeer kundig en voorzichtig met onze spullen om en werkten heel logisch en efficiënt. Ook het demonteren en monteren van garderobekasten verliep vlekkeloos. Gedurende de gehele verhuisdag gaven ze ons het volste vertrouwen dat het allemaal goed zou komen. En dat geschiedde. Zo zaten we binnen de afgesproken tijd met al onze spullen in perfecte staat op ons nieuwe adres. Lagerberg heeft prima werk geleverd! Bij een eventueel volgende verhuizing gaan we zeker weer gebruik van Lagerberg maken.