Vriendelijke verhuizers, zeer behulpzaam. Hebben mijn kasten en Auping bed vakkundig uit en weer in elkaar gezet. Kostte veel moeite maar toch goed werk geleverd. Draaipootjes onder bed vergeten maar dat is ze vergeven. Genoeg tijd besteed aan het frame. Misschien kan de efficiëntie nog verbeteren waardoor het gehele proces aan snelheid kan winnen.
Volgens afspraak in twee dagen verhuisd. De medewerkers zijn deskundig, voorzichtig, klantgericht en de rust zelve. Gaan stug en gestaag door en denken mee. De afgelopen 23 jaar zijn wij vijf keer verhuisd. Dit bedrijf staat daarbij op 1 en heeft meer dan terecht het Erkende verhuizer predikaat . Aanrader !!!
Heel goed verlopen allemaal onze verhuizing. De verhuizers gaan heel zorgvuldig te werk. Onze inboedel werd heel goed ingepakt. Zeer vakkundig personeel.
Vriendelijk, deskundig, goede communicatie
Dankzij meedenkende en respectvolle verhuizers is ons verhuizing in twee stappen naar binnen- en buitenland heel goed verlopen. Goede samenwerking onderling en met de klant. Complimenten! Bravo et merci à toute l'équipe, nous sommes très satisfaits.
De eerste keer was beter dan de laatste keer.
Al meerdere malen heeft mijn familie gebruik gemaakt van de diensten van Lagerberg. Wij hebben geen aanmerkingen. Ze hebben gezorgd dat de verhuizingen geen last voor ons waren. In een woord perfect!
Ondanks het voor mij enigzins stressen was, was het een goed lopende gezellige dag..
Onze verhuizing naar een andere gemeente tot in de puntjes verzorgd. Vriendelijk en niets is teveel. Een zeer fijne ervaring. Toppers!!
Quick and efficient service, lovely and caring people! The best company I've ever had a pleasure to work with.
Profesioneel, behulpzaam, meedenkend, zeer tevreden.
Prima verhuizers. Goed demonteren. Efficiënt. Vriendelijk. Goed team.
100% tevreden, volgend keer zeker weer met Lagerberg
Fantastisch gedaan ! Heel zorgvuldig en netjes! Top verhuizers. Echtcern aanrader
goede service, harde werkers, prima!
Zie boven
rustig, aardig en goed informerend naar evt wensen
Goede verhuizers . Snel en netjes te werk
het was meer werk dan verwacht maar geen moeite was te veel echt kanjers deze klantvriendelijke mannen!
Heel erg tegenop gezien, maar oh wat fijn hoe de heren alles hebben aangepakt. Geen stress en meedenken met alles. Een aanrader voor iedereen die gaat verhuizen. Blijf zo doorgaan.
Alles gebeurde efficiënt en op een vriendelijke en zeer prettige manier.
Lagerberg is een goed verhuisbedrijf. Ze zijn niet te duur en snel en goed. Toppie!! Je huis is zo leeg...en weer vol.
Plezierige samenwerking. Vriendelijk voorkomend. Gewoon fijn om mee te werken. Weten waar ze mee bezig zijn. Echte goeie verhuizers. Waar ik graag mijn spulletjes aan heb toevertrouwd. Top
Lagerberg heeft ons geholpen met de verhuizing grote items van onze verkochte woning naar een tijdelijke huurwoning. Van aanvraag offerte tot de verhuizing zelf; het is snel geregeld. Geen vage richtprijzen, maar een offerte op maat. Stevige verhuisdozen en voldoende inpakpapier. De verhuismannen zijn echte vakmannen en goed op elkaar ingespeeld, dat scheelt tijd en daardoor was de verhuizing zo geregeld en gedaan.
Alles tot in de puntjes geregeld en vriendelijke adequate service. Echt een aanrader en beste keus gemaakt in de verhuizing.