Heerlijke gasten,werkten keihard,en waren hulpvaardig en vriendelijk
Duidelijke communicatie, prima team, snelle opvolging op vragen, al met al een ervaring (indien nodig) voor herhaling vatbaar.
Ik vond de man die de het eerste bezoek aflegde niet heel klantgericht, maar de verhuizers waren top! Werkten heel snel en secuur, vriendelijk. Maakten zelfs een ommetje om nog een bank op te halen!
Het is zeldzaam om nog een bedrijf mee te maken waarbij alles van A-Z klopt. Iedereen is oprecht aardig en flexibel zowel het personeel op kantoor als de verhuismannen en denken met je mee. Wij kregen de sleutel van ons nieuwe appartement om 13.30uur en om 14.00uur stonden de mannen al voor de deur! Dus grote complimenten voor Lagerberg. Wij zullen hen altijd aanbevelen en bij een nieuwe verhuizing bellen we jullie 100% weer!
Snel en vakkundig verhuisd.
Zie boven
Zie hierboven
Vanaf het eerste gesprek tot het einde van de verhuizing verliep alles professioneel en soepel.
Hele fijne ervaring met lagerberg. Aardige verhuizers. Weten precies wat ze moeten doen.
Goed geholpen !
Snel en vakkundig geregeld
Taxatie verliep snel, soepel en gaf meteen vertrouwen. Toelichting op de offerte was duidelijk en onderbouwd. De prijs was concurrerend. Uitvoering door een ervaren top team verliep vlekkeloos. Vriendelijk, efficiënt en deskundig. De-monteren en monteren van meubels was uitstekend zonder enkel probleem. Er is geen enkele schade veroorzaakt en alles liep sneller dan wij hadden verwacht. Ik kan Lagerberg van harte aanbevelen.
Wat mij tegenviel is: als er een kast of deel ervan uit huis ging werd er niet gevraagd of ik de achterkant even de laag stof eraf wilde halen, daar kwam ik te laat achter en toen ik dat zag was er al een deel van de kast in de wagen. Het is een kleine moeite om even te zeggen wilt U dit even schoonmaken. Het gaat tenslotte met stof en al het andere huis in.
Ervaren mensen die weten wat ze doen. Vriendelijk ,behulpzaam en uiters voorzichting met de inboedel.
Snel en behulpzaam
Er werd keurig gewerkt. Alles goed ingepakt en, meestal, op de goede plaats in nieuwe huis weer uitgepakt.
Onze verhuizing is vlot en zonder problemen verlopen. De verhuizers waren hele vriendelijke en deskundige mannen.
Dit is de tweede keer al met Lagerberg. Vakkundig en betrouwbaar.
In de ochtend stelde 5 montere mannen zich voor om de klus te gaan klaren. De temperatuur van 32 graden had geen invloed op het werk. Veilig over en (bijna) even fris als in de ochtend, kregen we 5 handdrukken en wenste ons veel woonplezier.
Meedenken in oplossingen
Diverse verhuizingen en opslag, altijd perfecte service, vriendelijk en betrouwbaar.
Echte vakmensen, erg voorzichtig met je spullen en snel verhuist!
Vakmensen! Weten wat ze moeten doen gaat allemaal als vanzelf, eitje. Je hoeft niets uit te leggen hun ervaring zie je overal in en is gerust stellend. Uitstekend1
The experience has been very positive. The removal has been performed in a professional and smooth manner.