Having used the company to move to the Netherlands back in 2018 - with excellent service then - reached out again for a move of items from the UK to NL following an inheritance. Staff are responsive, easy to communicate with, on-time, and reliable. Items received in top condition and located just where I needed them.
Voor onze verhuizing hebben we meerdere offertes opgevraagd bij erkende verhuizers en uiteindelijk voor dit bedrijf gekozen. De prijs was scherp en transparant, zonder verrassingen achteraf. Wat wij vooral prettig vonden, is dat er vooraf iemand langs kwam om de verhuizing te bekijken. Geen vage online inschattingen, maar gewoon persoonlijk contact en een realistische offerte. Op de verhuisdag stonden de verhuizers keurig op tijd voor de deur. Het waren nette, vriendelijke mannen die hard werkten en zorgvuldig met onze spullen omgingen. Alles verliep soepel en professioneel. In een branche waar sommige verhuisbedrijven soms wat onduidelijk of afstandelijk overkomen, viel juist de betrouwbaarheid en no-nonsense aanpak van dit bedrijf op. Gewoon eerlijke communicatie, afspraken nakomen en hard werken. Wij kijken terug op een fijne verhuizing en kunnen dit verhuisbedrijf dan ook van harte aanbevelen.
Zijn zorgvuldig, beleefd en zetten je niet onder druk. Want verhuizen op zich is best wel spannend.
Lagerberg komt de afspraken na. Al het personeel is vriendelijk en beleefd. De verhuizers werken hard door, ook bij 30 graden ! Ze zijn voorzichtig met de spullen en zetten alles zo neer dat je er goed bij kan. Wij waren heel tevreden met de gang van zaken
Nogmaals prima
Uitstekende ervaring!
Zeer goede verhuiservaring, alles verliep soepel, snel en netjes, met een professioneel en behulpzaam team!
Zie ook bovenstaande. Goed bereikbaar, attent, duidelijke communicatie en vriendelijke bejegening.
Soepele verhuizing, duidelijke communicatie, geen schade!
Vanaf het maken van de afspraak tot het ophalen van de dozen was alles stipt op tijd.
⭐⭐⭐⭐⭐ Mijn moeder (80) is onlangs verhuisd, en gezien de omstandigheden was het voor ons extra belangrijk dat alles goed geregeld was — en dat was het. Mijn moeder was vooraf behoorlijk zenuwachtig voor de hele verhuizing, maar het team werkte zo rustig en gestructureerd dat ze er achteraf over zei: "superrelaxed en verbazingwekkend." En: "De inpakdag was een openbaring." Op de verhuisdag zelf waren de verhuizers met z'n drieën: een strak op elkaar afgestemd team dat efficiënt en soepel werkte. Mijn zus omschreef het als "volgens afspraak, snel, en makkelijk in de omgang" — precies wat je wilt op zo'n spannende dag. Van het bezorgen van de dozen tot het ophalen achteraf, van de inpakdag tot de verhuisdag zelf — alles sloot naadloos op elkaar aan. De communicatie was prettig en informeel, en afspraken werden gewoon nagekomen. Mijn moeder zegt het zelf het mooist: "De chaos van een verhuizing — daar brengen de verhuizers van Lagerberg rust in." Ze zou Lagerberg aanraden aan iedereen die het haar vraagt.
Een zeer goede ervaring met deze verhuisgroep.
De voorbereidingen en uitvoering van het verhuisproces waren duidelijk in goede handen. De klantbenadering was prettig en gaf vertrouwen in een goed verloop van de verhuizing.
We zijn goed verhuisd door Lagerberg. Geen rare kosten gewoon duidelijke zaken. De mannen zijn vriendelijk en kwamen optijd. Kortom een hele positieve ervaring, in het vervolg kiezen wij weer Lagerberg.
Als de verhuizers van Lagerberg binnen komen, komt er rust en organisatie binnen.
Heel goede 1ste ervaring met verhuisd worden; ga nooit meer zelf verhuizen met hulp van vrienden! Is me buitengewoon bevallen!
nadat de verkenner bij mij thuis was geweest, ging ik er vanuit dat er ook voorbereidingen waren genomen om beschadigingen aan mijn modellen van schepen en vliegtuigen te voorkomen. Helaas bleek dat niet het geval te zijn. Hoewel de mensen ter plekke, alles zo goed mogelijk hebben opgelost (zo werden er handig twee verhuisdozen aan elkaar geplakt, waarin mijn scheepsmodel werd vervoert) . Helaas waren er toch wat beschadigingen hieraan, zodat nawerk van mijn kant nodig is, om dit op te kalefateren, jammer. Datzelfde geld ook voor andere modellen. Ik verwijt de verhuizers niets, maar na de inspectie waarbij mij werd verzekerd dat alles goed zou komen, had ik toch verwacht dat er iets vooraf geregeld zou zijn. Ik begrijp natuurlijk wel, dat de modellen kwetsbaar zijn, en er altijd iets kapot kan gaan. Ik hoop dat u er lessen uit trekt, en die in uw ervaring kunt verwerken. Voor de rest ging alles erg vlot en ik wil u toch hartelijk bedanken voor de fijne verhuizing
vriendelijk, efficient, vakkundig en rustig
Accuraat, vriendelijk en oplossingsgericht!!
Zeggen wat zij doen, en doen wat zij zeggen
Vanaf het eerste contact tot en met het plaatsen van de meubels op het nieuwe adres heeft de fa Lagerberg zijn kwaliteit bewezen. Wij zijn zeer tevreden.
Zeer snelle en vakkundige gasten!
Prima mannen, netjes correct, gaan netjes met je spullen om,kasten en bed in en uitelkaar gezet. Mannen denken ook met je mee. Een 10 met een griffel
Onze verhuizing met spullen naar diverse lokaties verliep vlekkeloos!! Geduldige mannen die zonder mopperen na het neerzetten de meubels nogmaals verplaatsten naar een andere plek!!
Vriendelijke, rustige, hard werkende medewerkers. Alles precies zoals afgesproken en verwacht. Aanrader