Vriendelijke mensen die enorm moeten sjouwen. Jammer dat bij de intake niet meer tips zijn gegeven mbt voorwerk voor ons als klanten zodat e.e.a. (nog) soepeler had kunnen verlopen. Nu zijn bepaalde zaken achtergebleven waarvan het de bedoeling was dat die wel zouden worden verhuisd. Lastig om dat hier zo te omschrijven, wellicht beter mondeling contact hierover aangezien verhuizing nr 2 nog moet plaatsvinden op 12 maart a.s.
Zorgvuldig werkend personeel. Nemen alle tijd.
Prima uitvoering van een ook wel redelijk simpele klus. Uitvoerders deden prima werk en gaven goede tips. Het ging om de verhuizing van een 93-jarige mevrouw.
Een schitterende verhuizing op een rustige en effectieve wijze. De laatste regel (nazorg) is niet ingevuld aangezien deze nog loopt en dus niet beoordeeld kan worden. Ik verwacht dat we daar wel uit komen
Ervaren en vriendelijke medewerkers die de verhuizing met de grootste zorg hebben uitgevoerd.
Alles conform afspraak. Op tijd en volledig. Prettig en net personeel, dienstbaar ingesteld. Behulpzaam.
Vakkundig en vriendelijk personeel.
Positieve houding personeel. Vriendelijk klant gericht en rustig. Alles netje verhuisd en in goed overleg alles geplaatst waar we het wilde hebben. Toppie
Vlotte verwerking. Vriendelijk, bereidwillig en rustig personeel.
Superlui. Zeer soepel gegaan alles. Dit was de 2e keer dat van den Eijnden ons verhuisde en alles prima. Dank.
Buitengewoon vriendelijk en hulpsbereid personeel. De verhuzing is erg vlot verlopen, zonder schade/krassen aan vloer, muren, of aan de spullen zelf.
Keurige en kundige medewerkers, die de rust bewaren rondom de verhuizing. Aandacht voor de te verhuizen spullen en aandacht voor de mensen die verhuizen.
Nette ervaren betrouware vakmensen.
Prettig personeel, precies op tijd, de kasten werden zonder problemen geplaatst, alles vakkundig en rustig, geen paniek.
Van A tot Z een prima ervaring om weer te verhuizen met van den Eijnden.
Zie bovenstaande
deze vier stoere mannen hebben hard gewerkt en vooral erg goed meegedacht. Bovendien was het erg gezellig!
Prettig team van verhuizers. Alles is vakkundig ingeladen en gedemonteerd. In het nieuwe huis alles weer gemonteerd en de meubels op de goede plek. Alle mannen waren vriendelijk en zeer behulpzaam! En dat met een vleug humor. Wij zijn dik tevreden!
De verhuizing was, zeker voor mijn moeder, spannend. De heren hebben ervoor gezorgd dat alles goed liep, en waren erg vriendelijk.
Snelle en doeltreffende verhuizing naar de andere kant van het land. Probleemloos verlopen. We hebben gelukkig wel meegeholpen, daar waar het kon, wat de verhuizing toch flink bespoedigd heeft.
Vriendelijke, meedenkend personeel en snelle communicatie.