De medewerkers gingen direct vlot van start, soms een beetje te snel naar onze mening.
Er werd uitstekend meegedacht, na wat wijzigingen bij de aankoopdatum werd er zeer flexibel omgegaan en een oplossing gevonden. De verhuizers waren zeer prettig in de omgang en behulpzaam en vriendelijk. Ondanks de grote hoeveelheid spullen gaven ze ons een gerust gevoel dat het allemaal wel zou lukken!
Hersevoort heeft mij 6 oktober keurig verhuisd van Lelystad naar Zwolle. De verhuizing is efficient en vakkundig gegaan. De enige twee minpuntjes zijn dat ze een uur later arriveerden dan ik had doorgekregen vanwege een klus elders. En dat ik pas een paar dagen later toch een kleine beschadiging ontdekte aan een kwetsbaar dressoir, maar gelukkig op een plekje uit het zicht.
Alles conform afspraak verwerkt
Van offerte tot en met uitvoering klopte alles.
Prima verhuizing. Prettige samenwerking met jullie. Afspraken goed nagekomen. Alles in goed overleg. Er werd netje gewerkt met alle zorg voor de te verhuizen goederen.
Keurig! Het verliep allemaal zoals ik.hrt gehoopt had!
Correct team dat vanaanpakken weet
In een ontspannen prettige sfeer werd er hard gewerkt door de mannen.
Hartelijk dank voor uw review, wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning toe.
Het verhuizen van mijn ouders is heel goed verlopen. De verhuizers zijn professionals en heel gezellig wat ook belangrijk is. Niks is ze teveel..Voor een volgende verhuizing zullen wij hier zeker weer gebruik van maken.
Hartelijk dank voor uw review, wij wensen uw ouders veel woonplezier in hun nieuwe woning toe.
Bedrijf is goed toegankelijk, telefonisch goed bereikbaar. Thuisbezoek voor offerte kon op korte termijn, offerte had ik snel. Vanaf het begin had ik het gevoel dat mijn verhuizing in goede handen was.
In april moest ik met spoed verhuizen, Hersevoort heeft mij toen snel en goed geholpen naar mijn tijdelijke adres. 1 week geleden hebben ze me helemaal helpen verhuizen van een appartement 2 hoog zonder lift naar mijn eigen woning. De mannen werken snel en nauwkeurig alles word met zorg gedaan. Ik zal Hersevoort zeker aanraden bij iedereen. Je kan denken het kost wat, maar al je spullen kosten ook wat en als die kapot of beschadigd raken door een verhuizing is ook zonde. Al mijn spullen zijn heel overgekomen en gelijk op goede plek neergezet. Top service!
Stipt op tijd, zeer vriendelijk, efficiënt en liep allemaal op rolletjes
Het uitruimen van de woning is prima verlopen. Het inruimen van de woning is matig verlopen. Ongecoördineerd. Veel beschadigingen aan vloeren en muren. Veel moeite met het in elkaar zetten van auping bed en Lunda kast. De spullen zijn wel goed uit de opslag gekomen. Er mist alleen een tas, model shopper.(kleur zwart en wit met peterselie erop). Inhoud een langwerpige houtenbak, kleur wit met tl-buis en een glasplaat (autoruit). Dit is een lichtbak door mijn vader gemaakt. Voor het ophalen van de verhuisdozen zouden we gebeld worden maar deze werden onverwachts en ongelegen opgehaald. De oplossing van klachten en schade is nog niet afgehandeld.
Wij vinden het spijtig hoe het is verlopen, mijn collega van de planning neemt contact met u op voor een passende oplossing.
Keurig geholpen, vriendelijk personeel, Afspraken worden nagekomen.
Alles perfect ingepakt en vervoerd. De verhuizers waren heel vriendelijk en behulpzaam.
Hartelijk dank voor uw review.Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning.
Met z’n vijven hebben ze alle spullen zorgvuldig verhuisd, kasten en bedden gedemonteerd en weer gemonteerd. Van sommige kasten wisten we niet of t ergens paste of wel stond, dan zetten ze het neer en leek het niet, dan zetten ze gewoon waar het beter paste. Heel flexibel en prettig.
Hartelijk dank voor uw review en veel woonplezier toegewenst op uw nieuwe adres.
Verhuizers denken mee en geven goed advies. Zeer behulpzaam met alles!
Hartelijk dank voor uw review en veel woonplezier in uw nieuwe woning toegewenst.
Op tijd begonnen en rustig doorgewerkt. Steeds in overleg met mij. Op de rekening staat: afgevoerd kast voor €13,50. Dit snap ik niet, maar wel betaald.
Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning toe. Mijn collega neemt contact met u op om u uit te leggen waarom u afvoer kosten kast betaald.
prima, geen bijzonderheden. Vriendelijke attente verhuizers. Er werd snel gewerkt en netjes.
Tijdens een hectische periode van verhuizen is het handig als je een kundig en op elkaar ingespeeld verhuisteam hebt. Een team dat de zorg overneemt van het verhuizen van spullen die voor jou niet alledaags zijn, te groot, te zwaar of waarvan je niet de expertise hebt hoe ze uit en in elkaar moeten worden gezet. Dan is het fantastisch dat de verhuizers die zorg bij jou weg kunnen nemen en in no time alles voor je kunnen doen en snel kunnen inspelen op situaties die zich voordoen.
Zie mijn antwoorden.
Vriendelijke verhuizers die mee denken netjes alles inpakken, ook kasten en b.v. de bank.
Hartelijk dank voor uw review en veel woonplezier op het nieuwe adres toegewenst!
Duidelijk afspraken en deskundige uitvoering