Laden reviews...
103 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een zeer positieve ervaring met een professionele aanpak. Klanten roemen het zorgvuldige omgaan met spullen, vriendelijk en behulpzaam personeel, en heldere communicatie. Het verhuisproces wordt als vlot en betrouwbaar ervaren, met een nadruk op punctualiteit en klantgerichtheid.
Ervaring met UTS Hersevoort Zwolle B.V. is zeer positief. Van de voorbereiding vooraf gaande aan de verhuizing als op de dag zelf van de verhuizing. Goede communicatie en afspraken maken verliep zeer plezierig. Er is gewerkt zoals was overeengekomen en tijdens het verhuizen kon er op het moment zelf geschakeld en overlegd worden. Zeer coöperatief, alert, zorgvuldig en gedurende het proces van verhuizen zeer rustig en netjes in alle handelingen. Werd als team gewerkt door de mannen, duidelijke onderlinge aansturing en zoals vooraf afgesproken ook check momenten, waardoor het steeds duidelijk was. Plezierig in contact en goed overleg mogelijk. Waren zeer tevreden over werkwijze en hele verhuizen.
Hoe beoordeelt u de voorbereiding van de verhuizing (advies, planning en afspraken vooraf)?
Hoe beoordeelt u de uitvoering van de verhuizing (vakmanschap, zorgvuldigheid en klantvriendelijkheid van het team)?
In hoeverre heeft het verhuisbedrijf de gemaakte afspraken nagekomen?
Hoe beoordeelt u de flexibiliteit van het verhuisbedrijf bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden?
Hoe beoordeelt u de afhandeling van vragen, klachten en eventuele schade na afloop van de verhuizing?
Hoe beoordeelt u de duidelijkheid van de factuur en de aansluiting bij de vooraf gemaakte financiële afspraken?
Hoe beoordeelt u de communicatie met het verhuisbedrijf (bereikbaarheid, duidelijkheid en informatievoorziening)?
niet zo te bedenken
20 July 2026
Bertine
Utrecht
Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning toe.
Zeer prettige verhuizers, alert, voorzichtig, rust en vriendelijk! Alles wat je nodig hebt bij een verhuizing.
Ziet u nog verbeterpunten in de dienstverlening van het verhuisbedrijf?
week voor verhuisdatum contactmoment inplannen
20 July 2026
G
Wapenveld
Netjes en zorgvuldig gaan de verhuizers met je spullen om.
Ziet u nog verbeterpunten in de dienstverlening van het verhuisbedrijf?
Even van te voren melden hoe laat de verhuizers komen ipv zelf te moeten bellen
18 July 2026
J.
Nijverdal
Mijn inboedel werd van het ene huis naar het andere verhuisd door 3 toppers. Het ging heel snel, wat een vakwerk. Ze gingen maar door. 1 kast kon niet de trap op naar zolder. Maar ze vonden een oplossing om de kast via buiten door het slaapkamerraam te tillen en dan alsnog op de zolder te krijgen. Mijn bed met elektrisch verstelbare lattenbodems werd ook vakkundig uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Ik kan UTS iedereen aanbevelen!
15 July 2026
2 stokstaartjes
Zwolle
TL;DR: spreek met dit bedrijf altijd een vaste totaalprijs af en géén prijs per uur. Dit voorkomt een hoop frustratie achteraf. Mijn ervaring met dit verhuisbedrijf kent twee verschillende kanten: Afspraken niet nagekomen: Ik tekende een offerte voor 4 verhuizers, maar er waren er slechts 2 ingepland. Toen ik per mail vroeg om halvering van de uurprijs, werd er vaag geantwoord dat het "op gepaste wijze" berekend zou worden. Achteraf bleek het bedrijf ineens met een 'vaste prijs voor 2 verhuizers' te rekenen die hoger uitviel dan verwacht. Top verhuizers: De twee verhuizers die er waren, waren absolute toppers. Ze hebben hun werk goed gedaan, waren vriendelijk en hebben hard gewerkt. Aan hen lag het absoluut niet. Onprofessionele klantenservice: Toen ik twee keer bezwaar maakte tegen de misleidende factuur, werd ik uiteindelijk gebeld door een salesmedewerker. Deze probeerde mij er emotioneel van te overtuigen dat het bedrijf "verlies zou draaien" als ze de factuur met € 70,- zouden verlagen. Voor een bedrijf is dit natuurlijk peanuts, voor mij is dat twee weken aan boodschappen. Het risico van hun eigen personeelstekort hoort niet bij de klant te liggen. Schadeafhandeling ontbreekt: Tijdens de verhuizing is er een meubelstuk beschadigd. Dat kan natuurlijk gebeuren. De verhuizers hebben hier ter plekke foto's van gemaakt en dit doorgestuurd naar de backoffice. Waar de klantenservice wel direct bovenop de betaling zat, blijft het tot op heden muisstil rondom de schadeafhandeling. Ik verwacht hier inmiddels niets meer van. Ondanks de top-verhuizers, vind ik dit geen aanrader als je zoekt naar betrouwbaarheid en transparante communicatie.
Ziet u nog verbeterpunten in de dienstverlening van het verhuisbedrijf?
Afspraken nakomen: Het afgesproken aantal verhuizers leveren. Prijskaart transparantie: Heldere communicatie vooraf over tariefwijzigingen. Klantvriendelijke sales: Stoppen met emotionele argumenten ("verlies draaien") over relatief kleine bedragen. Schadeafhandeling: Proactief en snel reageren op gemelde verhuisschade.
Beveelt niet aan
13 July 2026
H.
Zwolle
Zeer deskundig en plezierig gegaan
2 July 2026
Klaas
Zwolle
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij wensen u veel geluk en woonplezier toe in uw nieuwe woning!
Kwamen langs om te kijken wat er verhuisd moest worden. Planning zo geregeld.
Geen
1 July 2026
Zwolle
Het team was keurig op tijd en zeer behulpzaam
Nee op dit moment niet
30 June 2026
K.
Goed bevallen
19062026
26 June 2026
Zwolle
Onze verhuizing is soepel en prettig verlopen. Het zijn harde werkers en er werd voorzichtig omgegaan met onze spullen. Alle contacten verliepen erg prettig!
09-06-2026
Eerdere ervaring
Met welke diensten bent u bekend? (meerdere antwoorden mogelijk)
Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, Handymanservice, In- uitpakservice
16 June 2026
J.
Markelo
hartelijk dank voor uw review, en veel woonplezier in uw nieuwe woning toegewenst.
Snelle en nette verhuizing. Keurige mannen. Om 14.30 zaten we aan de koffie in ons nieuwe huis. Echt een aanrader
03-06-2027
Sociale Media
14 June 2026
M.
Zwolle
Keurig op tijd en snel kunnen verhuizen.
29-5-2026
5 June 2026
Piet Tjerk
Epe
Na een tweetal rampzalige verhuizingen in Den Haag was het een verademing om deze verhuizers aan het werk te zien. Heel keurig werd alles verpakt, er werd zorgvuldig met onze spullen omgegaan en bij het uitladen kon ik aanwijzingen geven over in welke ruimte wat moest staan. Het ging vlot en goed. Zeker aan te bevelen dit bedrijf!
28-05-2026
4 June 2026
C.
Wapenveld
Wij hadden een moeilijke locatie, ze moesten ver lopen en ook nog over brugjes. En we hadden wat zware spullen. Maar alles is zeer efficiënt en plezierig verplaats. Ook de demontage en montage van kasten verliep goed. Een prima ervaring.
27-05-2926
4 June 2026
Ingeborg
Belt-Schutsloot
Ondanks de tropische hitte ging de verhuizing goed en waren de medewerkers steeds vriendelijk en zorgden ervoor dat alles zo goed mogelijk verliep.
26 mei 2026
2 June 2026
Lucy Vreeswijk
Zwolle
Wat een perfecte verhuizing. Bart en Syco waren in een woord geweldig. Zorgvuldig, ontspannen en professioneel
21 mei 2026
28 May 2026
G.J.
Bathmen
Hartelijk dank voor uw review. Ik zal uw complimenten overbrengen aan de betreffende verhuizers. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning toe.
De verhuizing verliep prima: zowel het inpakken als het bezorgen op de volgende dag. We hebben nog wel 2 opmerkingen over de faktuur. 1. De afzender was 'ene' Margreet van den Belt (en we weten niet wie dat dan is). Het zou klantvriendelijker zijn om de naam UTS Hersevoort in de afzender te zien. 2. In de faktuur is ons adres in Rijnsburg en in de omschrijving Reinsburg. Dat kan beter. Zorgvuldigheid is een gave. Hieronder staat bij 'Waar kent u Erkende Verhuizers van' NIET als mogelijkheid dat u ons een brief(je) hebt gestuurd omdat u kennelijk op Funda had gezien dat ons huis was verkocht. Dus ANDERS ingevuld. Hieronder moet je cijfers 1 tot 10 geven maar dat kan helemaal NIET want en staan Sterren! Dus maar op alles N.v.t. ingevuld want het formulier begint wel heel erg onzorgvuldig te lijken en u vindt het kennelijk niet nodig om daar serieus naar te kijken. Jammer hoor!
18 en 19 mei 2026
Misschien
26 May 2026
PGJ de Vries
Van Zwolle naar Rijnsburg
Hartelijk dank voor uw review. Wij nemen uw opmerkingen mee als verbeterpunten. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning toe.
Drie bekwame medewerkers hebben de verhuizing adequaat uitgevoerd. Keurig ingepakt en beschermd. Zeer tevreden.
15 mei 2026
22 May 2026
H.B.
Hattem
Hartelijk dank voor uw review, veel woonplezier in uw nieuwe woning toegewenst
Bedachtzame en vriendelijke werkhouding van de medewerkers zorgde voor een prettige, rustige en ontspannen werksfeer.
Eerdere ervaring
5 May 2026
Zwolle
Hartelijk dank voor uw review.
22-04-2026
3 May 2026
W.
Epe
Hartelijk dank voor uw review.
Op dag 1 heeft men alles perfect ingepakt en op dag 2 zeer vlotte verhuizing van goederen naar opslag. Op afgesproken tijd begonnen, zeer vriendelijk en hardwerkend personeel. Kortom: zonder meer prima
13 + 14 april 2026
Verhuizing, Opslag, De- en montage meubelstukken, In- uitpakservice
26 April 2026
H.J. Steenbergen
Zwolle
Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u veel succes in uw nieuwe woning toe.
Door omstandigheden van buitenaf hadden wij slechts twee dagen tijd om in te pakken en met een drie verdieping woning was dit eigenlijk te kort dag. Ondanks dit gegeven hebben de heren van van Zijl/UTS het geweldig gedaan!
16-4-2026
Misschien
19 April 2026
Josta Liedenbaum
Vroomshoop
Het was een ge-oliede machine, niemand liep elkaar in de weg. Het ging rustig in overleg en soms met een kwinkslag. Er was goed overzicht wat eerst, wat later en wat bij elkaar gezet moest worden in de verschillende containers. Ik ben dik tevreden en wacht nu op het inhuizen als mijn nieuwe woning klaar is.
10-4-2026
16 April 2026
Bregje
Zwolle
Hartelijk dank voor uw review en veel succes toegewenst in uw nieuwe woning.
De medewerkers werken zeer voorzichtig en netjes en hebben veel aandacht voor de spullen die verhuist moeten worden. Word netjes ingepakt en vervoerd. We zullen het bedrijf zeker bij vrienden en bekenden aanbevelen. Alleen word er niet gecontroleerd wat er op de offerte is afgesproken en wat er daadwerkelijk verhuist is. Verder zijn we zeer tevreden.
02-04-2026
7 April 2026