Hersevoort heeft ons prima geholpen
Alles prima geregeld alles keurig op tijd, vriendelijk behulpzaam personeel.
Goede service, afgestemd en prettig
Omdat we nog nooit verhuisd waren hebben de mannen van Hersevoort ons van alle kanten geholpen en vooraf goed geadviseerd. Aan te bevelen.
Hartelijk dank voor uw review en wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning toe.
De mannen kwamen en hebben snel maar met grote zorgvuldigheid de inboedel verhuisd!
Een aantal meubels moesten naar een opslagbox. Was passen en meten zowel in de vrachtwagen als in de opslagbox. Maar alles is goed overgekomen zeker omdat er een kwetsbare salontafel bij zat die met de hand gesjouwd moest worden.
Alles ging goed en vlot.
Hartelijk dank voor uw mooie review.Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning toe.
Tijdens de verhuizing liep alles op rolletjes. Van inpakken, verhuizen, lampen ophangen en afvoeren was alles perfect geregeld. Contact vooraf liep even wat rommelig, maar uiteindelijk ben ik dik tevreden en staan jullie in mijn telefoon voor een volgende verhuizing.
Hele goede ervaring
Eind oktober heeft UTS Hersevoort onze inboedel van ca. 70 m3 verhuisd van Nederland naar Frankrijk. Zowel het inpakken als het uitpakken 2 weken later verliep heel vlot en erg professioneel. Het contact vooraf over de planning en de levering van dozen en inpakmateriaal was erg prettig!
Hartelijk dank voor uw mooie review.Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning in Frankrijk toe.
Onze ervaring met hersevoort is prima. Wij hebben voor de 2de keer gebruik van hun diensten gemaakt.
Wij zijn nu voor de 3e keer door Van Zijl verhuisd. Altijd heel prettig gegaan. Vriendelijke behulpzame verhuizers.
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning toe.
Vanaf het eerste begin voelde het goed om met dit verhuisbedrijf de verhuizing te gaan doen. De fysieke en digitale communicatie is helder. De afspraken worden nagekomen. De verhuizers weten wat ze doen en behulpzaam en wij waren verrast door de vriendelijke en snelle manier van werken.
Uitstekend en snel gewerkt.
Gewoon een prima ervaring. Alleen mag de rekening inmiddels wel verstuurd worden .
Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning toe. Factuur is op 10 november al naar het door u opgegeven mailadres gemaild, de factuur op 20 november nogmaals naar u gemaild.
We hebben onze huisraad 1 jaar opgeslagen gehad. Het is gehaald en gebracht vanuit en naar de plek waar het vandaan komt. Zeer goede service gehad en fijn contact!!
Een verhuizing naar Vlieland is niet niks en je doet er twee dagen over. De mannen die de verhuizing regelden waren vriendelijk en werkten superhard. Dachten mee met ons en hadden goed materiaal bij zich. De dag dat ze vrachtwagen met de boot mee moest, moesten ze supervroeg al rijden en er werd op het eiland ook niet gemopperd toen bleek dat de helft van de inboedel ergens anders opgeslagen moest worden. Ook nog eens flexibel. Petje af; super bedankt!
Hartelijk dank voor uw review, wij wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning toe.
De medewerkers gingen direct vlot van start, soms een beetje te snel naar onze mening.
Er werd uitstekend meegedacht, na wat wijzigingen bij de aankoopdatum werd er zeer flexibel omgegaan en een oplossing gevonden. De verhuizers waren zeer prettig in de omgang en behulpzaam en vriendelijk. Ondanks de grote hoeveelheid spullen gaven ze ons een gerust gevoel dat het allemaal wel zou lukken!
Hersevoort heeft mij 6 oktober keurig verhuisd van Lelystad naar Zwolle. De verhuizing is efficient en vakkundig gegaan. De enige twee minpuntjes zijn dat ze een uur later arriveerden dan ik had doorgekregen vanwege een klus elders. En dat ik pas een paar dagen later toch een kleine beschadiging ontdekte aan een kwetsbaar dressoir, maar gelukkig op een plekje uit het zicht.
Alles conform afspraak verwerkt
Van offerte tot en met uitvoering klopte alles.
Prima verhuizing. Prettige samenwerking met jullie. Afspraken goed nagekomen. Alles in goed overleg. Er werd netje gewerkt met alle zorg voor de te verhuizen goederen.
Keurig! Het verliep allemaal zoals ik.hrt gehoopt had!