De verhuizers gingen met aandacht om met onze meubels. Niet luidruchtig en met respect voor onze spullen. De betaling deed ik vooraf via bankoverschrijving. Hier was enige miscommunicatie over. Een volgende keer zou ik via Ideal betalen, is makkelijker.
Verhuizers waren nette vriendelijke heren die doorwerken. Verhuizing ging soepel.
Prima team en top service
Een goede ervaring, op 1 ding na. Een van het verhuisteam was niet helemaal in goed humeur. En dat kan je er niet bij hebben in een verhuis situatie. Op de dag van het uitladen ging het prima.
Snel, professioneel, vriendelijk
Natuurlijk, hier is een voorbeeld van een beoordeling: Ik wil graag mijn grote waardering uitspreken voor het verhuisbedrijf dat onlangs mijn moeder heeft verhuisd. Het hele proces verliep vlekkeloos, van de eerste communicatie tot de laatste doos die in haar nieuwe huis werd gezet. **Professionaliteit en Efficiëntie** De verhuizers waren uiterst professioneel en efficiënt. Ze kwamen op tijd, waren goed voorbereid en werkten snel en zorgvuldig. Ze behandelden alle bezittingen van mijn moeder met respect en zorg, wat ons veel geruststelling gaf. **Klantenservice** De klantenservice was uitstekend. Vanaf het eerste telefoongesprek werden we vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Al onze vragen werden geduldig beantwoord en er werd actief meegedacht om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. **Extra Mijl** Wat ons echt opviel, was de bereidheid van de verhuizers om een stapje extra te doen. Ze hielpen niet alleen met het verhuizen van de meubels, maar zorgden er ook voor dat alles op de juiste plek stond in het nieuwe huis. Zelfs zware en lastige stukken werden zonder aarzeling op hun plek gezet. **Prijs-kwaliteitverhouding** De prijs-kwaliteitverhouding was uitstekend. De tarieven waren eerlijk en transparant, zonder verborgen kosten. Gezien de hoge kwaliteit van de dienstverlening vonden we de kosten zeer redelijk. Kortom, ik kan dit verhuisbedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die een zorgeloze en professionele verhuizing wil. Mijn moeder is nu helemaal gesetteld in haar nieuwe huis, dankzij het geweldige werk van dit team. Bedankt voor de fantastische service!
Firma Waaijenberg heeft de inboedel van onze leslokalen verhuist. Wat een vakmensen zijn dit. En ook zo leuk dat zij in contact waren met kinderen. Goed aan de afspraken gehouden en tóch flexibel. Top!
Onze bedrijfsverhuizing van Dongen naar Den Bosch is onwijs soepel verlopen, mede door het verhuisteam van Mondial Waaijenberg Groep! Het contact met Piet verliep duidelijk en efficient, ondanks dat ik af en toe slecht bereikbaar was door alle inpak-hectiek. Er is iemand langsgekomen om alle spullen te inventariseren en Piet heeft op basis daarvan een offerte opgesteld (liet ook gelijk een flinke badge aan verhuisdozen bij ons achter, ideaal want daardoor konden wij op tijd beginnen met alles inruimen). In de eerste instantie hebben wij bij andere partijen ook nagevraagd wat de kosten zouden zijn, maar uiteindelijk hadden we het meest vertrouwen in Waaijenberg groep. Prijs/Kwaliteit verhouding achteraf helemaal prima. De mannen waren vrolijk en gezellig. Ze werkte hard en streefde naar een vlekkenloze verhuizing. Het ging vlot, en ondanks dat het labelen niet helemaal goed was gegaan vanuit onze kant, hebben de mannen de spullen heel goed gecoordineerd naar de juiste plek in het nieuwe kantoor. Al met al, hartstikke tevreden en een goede ervaring.
dat ik nu pas donderdag mijn bedden in elkaar kon laten zetten. En dat wel de vriezer in de woning is gezet maar dat de koel/vriescombinatie niet is na gekeken of daar nog diepvries eten in zat. Met als gevolg dat ik de kast open deed kam er een golf stinken lucht uit/ vocht en bedorven eten voor zeker 150 euro. Daar had beter opgelet moeten worden. Erg veel schade aan de kasten, 1 kast kapot gevallen op de galerij.
Voorbereiding: Meedenken tijdens het huisbezoek, mogelijkheden die Waaijenberg biedt ter "ontzorging" zijn legio. Verhuizing: is prettig en ontspannen verlopen. Vriendelijke, attente en kundige verhuizers, die meedachten en met de spullen omgingen alsof het hun eigen inboedel was.
Afspraak was dat wij zelf een deel zouden inpakken wat niet helemaal gelukt was. Daarnaast moesten een aantal zaken alsnog mee verhuisd worden wat eerder niet voorzien was. Dit is zonder problemen door het verhuisteam opgelost.
Naar alle tevredenheid verhuisd door deze vakmensen. Vakkundig, vriendelijk, met oog voor detail, en vooral alle spullen in orde na maanden opslag en op de boot over de Waddenzee. Absolute aanrader!
After some initial setbacks and miscommunication everything eventually went very smoothly. Denis and Brian led the team and they were great, very professional, friendly and extremely hard working, I wish we had had them both for all of our previous moves(14). I wouldn’t hesitate to recommend them to friends and colleagues.
Absolute aanrader!
Een goed gemotiveerd team. Vriendelijk. Deskundig en kunnen goed luisteren. Waren goed op tijd. Ook handyman diensten goed uitgezet. Deze man was een een goede aanvulling op de overige verhuizers.
Verhuizing verliep vlot. Alleeen 2 mooie schalen van ragout en de TV kapot. TV reeds vervangen
L.S. Dank voor uw reactie! Spijtig te vernemen dat er enige schade is ontstaan. Momenteel zijn we met u in gesprek over de afwikkeling hiervan. Het spreekt voor zich dat u ook ná uw verhuizing de zorg ontvangt welke u van ons gewend bent! Veel woonplezier gewenst! Team Waaijenberg Groep
Na het inpakken van de geleverde dozen was verhuizen zelf eenvoudig zeker met de dienst de/montage zodat we ‘s avonds al beschikten over een complete slaapkamer en diverse kasten.
Vriendelijke medewerkers, vlotte verhuizing. Ook na vragen of iets anders mocht was dat vlot geregeld.
Alle spullen keurig verhuisd conform gemaakte afspraken.
Uitstekende service
Vriendelijk, Deskundigheid en met een hoge tempo
Wij hadden een 'grote' verhuizing. Alles is perfect verlopen, de verhuizers waren zeer deskundig en welwillend. Wij waren zeer tevreden.
Aardige en behulpzame mensen
Gedurende een langere periode zijn wij goed geholpen met al onze vragen. Al voor de verkoop van ons huis had ik alle informatie over de verhuizing en dat helpt in een stressvolle tijd waarin veel geregeld moet worden. Dat is niet onbelangrijk vooral omdat het een emigratie betreft waarbij veel komt kijken. We hadden nog geen nieuw huis maar onze spullen waren in die periode in zeer goede handen en ook de verhuizers waren zeer vriendelijk en oplossingsgericht. Het voelde heel vertrouwd en dat maakt het verschil.
Goede afspraken en zijn naar tevredenheid afgesloten.
Celsiusstraat 47
6716 BZ Ede
Een verhuizing is vaak een grote stap en een hectische periode. Met deskundig advies en een veelzijdige dienstverlening, kunnen Erkende Verhuizers deze gebeurtenis tot een succes maken. Zij kunnen u voorafgaand aan, tijdens en na de verhuizing met allerlei diensten helpen, zoals de- en montage van meubelstukken of het tijdelijk opslaan van uw bezittingen.