Het is super verlopen en het waren hele vriendelijke mensen.
Met zorg en aandacht is de verhuizing goed geregeld. Je kan zien dat de mannen plezier in hun werk hadden en een dosis humor. Bereid om extra stap te zetten en mee te denken. Zowel het in-als uitladen is zeer goed verlopen. Had in 2017 al goede ervaring met dit verhuisbedrijf en nu weer. Zou dit verhuisbedrijf zeer aanbevelen. TOP.
Fijne ervaring met dit bedrijf. Als ik ooit ga verhuizen dan zal ik ze zeker gebruiken.
Een gemiddeld cijfer omdat: - degene die de zaak op kwam nemen, niet een paar dozen in de auto had, terwijl de verhuizing binnen drie dagen was. Dan hadden we eerst niet achter dozen aan gehoeven om alvast wat dingen in te pakken - op de nota stond dat de nota voor 30 mei betaald moest worden, terwijl bleek dat dat voor de verhuizing zou moeten. Achteraf werd dit toegestaan - personeel was aardig en vakkundig, wel wat gehaast.
De voorinformatie, begeleiding en aanlevering van verhuisdozen was goed. De verhuizing per (container)opslag werd binnen een halve dag gedaan door een team van 4 personen. Zij werkten snel, efficiënt en zorgvuldig. Bijzondere zaken, zoals banken, schilderijen, desktop, TV's, etc. werden extra zorgvuldig verpakt/behandeld.
TOP SERVICE. MET DANK!!!
Tijd 7. Uur
Super ervaring met van der Velde ! aanrader en erg professioneel!
Wat plezierig was is dat vanaf minuut 1 helder was dat je met professionals te maken hebt. Ze behandelen je inboedel zoals je dat zelf zou doen. De snelheid is wel hoog. Binnen 1 dag een volledig huis leeg maken en alles weer op dezelfde plek neerzetten lijkt vrijwel onmogelijk, voor hen niet. Mensen zijn vriendelijk, niets is te veel en alles is op de juiste plek terecht gekomen zonder beschadigingen. Dank!
Fantastische verhuizers, denken mee, niets is teveel. Één grote vriendengroep. Heerlijk om mee samen te werken.
Prima ervaring bij de verhuizing van mijn bejaarde moeder. De communicatie was vlot en effectief, met veel begrip voor de situatie. Echt heel soepel en prettig verlopen allemaal.
Wat een fijn bedrijf. Om 08:00 uur afgesproken en om 08:00 uur stonden er 5 man voor de deur. Ze stelden zich allemaal netjes voor en er was 1 aanspreekpunt. We gingen even door alle ruimtes en vervolgens begon de verhuizing. Alle meubelstukken werden keurig ingepakt en met de meeste zorg in de container geplaatst. Iedereen even vriendelijk, tijd voor een grapje, kortom: een prima sfeer. Erg blij met deze ervaring. V.d. Velde mag trots zijn op zo’n team.
Uitstekend!
Vriendelijke mensen op kantoor en ook de mannen die de verhuizing hebben uitgevoerd. Professioneel en alles keurig verhuisd.
Hoewel ik tegen de verhuizing op zag heeft het verhuis team er voor gezorgd dat het allemaal vlekkeloos verliep. Alles werd uit handen genomen en naar mijn wensen en verzoeken geluisterd. Alles is op een zeer prettige en kundige manier verlopen waardoor mocht ik ooit weer verhuizen wederom voor Van der Velde zou kiezen.
Goeie prijs, prima service en hele behulpzame verhuizers.
We hadden dit keer een spoedverhuizing voor mij moeder te doen. Super service van jullie. En we konden op korte termijn verhuizen en een probleemloze verhuizing met een geweldig team.
Mondial gaat professioneel met hun klanten om. Ze hebben respect voor alles wat ze moeten verhuizen, werken netjes, zorgvuldig en zijn beleefd. Klasse!
Top gegaan allemaal.
Very efficient process, from the planning to the actual move
Een dag waar we zeer tegen opkeken, maar de mannen stelden ons meteen al gerust. De sfeer was uitstekend en er werd hard gewerkt.
Een goed op elkaar ingespeeld team.
ook al had ik de verhuizing op laatste moment geboekt, toch is het allemaal vlekkeloos geregeld.
Heel fijn proces: taxatie vooraf, ontvangst van dozen ruim voor de verhuisdatum en een heel ontspannen en gezellige verhuizing gehad door de uitstekende service van de verhuizers. Waar wij vooral vragen hadden (past het allemaal in de wagen, kan het raam eruit, past de wagen in de straat, krijgen we het naar de kelder) hadden zij maar een antwoord: ja. En ondertussen werd er gewoon heel hard doorgewerkt. We zouden er bijna weer om verhuizen.
Zinkwerf 27
2544 EC Den Haag