Zeer vakkundige vakmensen om te verhuizen.
Alles verliep soepel en professioneel. Geen 10 gegeven omdat men een klein uurtje te laat kwam dan afgesproken.
De verhuizing verliep heel soepel. De 3 verhuizers werkten efficiënt en kwamen zeer prettig bij mij over. Maar ook het proces daar voorafgaand verliep prima. Via een video-call kwam de offerte tot stand en ook de emailwisseling en nog wat vragen van mijn kant (telefonisch) werden zeer vriendelijk beantwoord. Kortom: AA Verhuizer/Mondial kan ik echt iedereen aanraden!
Vriendelijk en efficiënt, aanbevolen!
Alle verhuizers waren zorgvuldig en voorzichtig met onze spullen. Heel gemakkelijke en vriendelijke jongens om in huis te hebben. Ze werkten kei en keihard. Met eindeloze energie en vriendelijkheid werden al onze spullen zonder klagen via de trap naar drie hoog gebracht. Geen moeite was te veel. Er waren behoorlijk wat spullen meer dan van tevoren gedacht, er waren loodzware planten in potten, de lift kon niet worden gebruikt in ons nieuwe huis, en toch zorgde Mondial Aad de Wit verhuizers voor een vlekkeloze verhuizing. Fantastisch.
Uitstekende hulp en begeleiding Planning perfect
Goed team medewerkers. Aardig! Voorzichtig. Helemaal prima
Wij zijn er tevreden over Mondial Aad de Wit. Ze zijn zorgvuldig, vriendelijk en werken hard. Alles verliep vlekkeloos. Ik zou ze aanraden.
Door de inzet van verhuizers van Mondial Aad de Wit Verhuizingen was ik binnen een dag geheel over van ene naar het andere huis. Ik stond echt te kijken van het werktempo en de klantvriendelijkheid van de verhuisploeg. Relatief probleemloos werden al mijn spullen bij het appartement ingepakt en ook de smallere trap in de nieuwe woning was geen probleem, er werd direct over een oplossing nagedacht. Binnen 7 uur was alles helemaal over en geregeld! Misschien één feedbackpunt. Ik heb tijdens de videotaxatie mijn woning, maar ook de galerij etc getoond. De verhuisadviseur heeft hierop een verhuislift opgenomen in de offerte. Deze bleek op de dag van verhuizen totaal overbodig omdat de laadklep van de vrachtwagen met gemak hoog genoeg kwam om alle meubels en dozen te verhuizen.
Mijn verhuizing is perfect verlopen. De heren straalden rust uit en deden weloverwogen hun werk. Daardoor geen enkele stress bij de opdrachtgevers.
Snel, deskundig en vriendelijk
Gaan netjes met je spullen om, alles wordt goed verpakt. In het nieuwe huis wordt de vloer eerst beschermd met vilt voor ze uitladen. Alles wordt keurig ge(de) monteerd. Vriendelijk personeel.
De verhuizers stonden op de afgesproken tijd voor de deur. Vijf man sterk en dat zijn ze. Na het plaatsen van de lift, het openen van de verhuisramen en een kop koffie, begon het werk. Uitstekend gedaan!
Fijne medewerkers, meedenkend en meegaand.
vooraf werd een goede inventarisatie gemaakt van de te verhuizen spullen en het zeer professionele team heeft alles keurig verhuisd.
Ik ben uitstekend geholpen door Mondial Aad de Wit Verhuizingen. Goede en snelle communicatie, vriendelijk personeel, snel verhuisd zonder zorgen.
Van eerste aanvraag tot moment dat mijn inboedel op mijn nieuwe adres stond is alles op rolletjes verlopen. Goed georganiseerd, attent aan de telefoon, goede uitleg bij aflevering van de dozen, prettige kundige verhuizers.
Ervaren en vriendelijke heren die van aanpakken wisten.
Efficiënt,oplossing gericht, georganiseerd en goed communicerende vaklui. Ze weten goed wat ze doen, zijn zorgvuldig met de spullen. Vakkundig bij het (de-) monteren wat wij gevraagd hadden. Ze zijn super snel, tip wees goed voorbereid, want alles zit t.m. de laatste losse knoop zit zo in de vrachtwagen. Aardige jongens die een kop koffie goed kunnen waarderen. N.B. de planner/ taxateur/adviseur had goed ingeschat wat er nodig was!
De mannen ontzorgen je tijdens de verhuizing. Ze zijn voorzichtig met de spullen en zeer bereidwillig. Daarnaast ook gezellig en vriendelijk.
Werkelijk een top team voor onze verhuizing binnen A’dam
Heel prettig , fijne mensen, op tijd, werken hard en hebben oog voor alles !
Onze ervaring met Mondial Aad de Wit Verhuizingen is geweldig, de werknemers zijn vriendelijk, vrolijk en goed op elkaar ingespeeld, werken zeer netjes en snel en deskundig
Er komt bij een verhuizing ongelooflijk veel op je af. Wat was ik blij dat Aad de Wit-verhuizingen had ingeschakeld. Een grote zorg minder, het is het geld meer dan waard.
Haarlemmerstraatweg 167 a
1165 MK Halfweg