Fijn team verhuizers die zorgvuldig omgaan met inboedel.
Verhuizing liep vlekkeloos mede dankzij de fijne hulp van de verhuizers. Ook de communicatie verliep goed.
We hebben een hele leuke verhuis ervaring gehad met Jan Schut. Het team heeft met enorm veel zorg onze verhuizing uit handen genomen. Met veel expertise en inzicht hebben ze al onze spullen netjes ingepakt en ook in het nieuwe huis razendsnel en toch voorzichtig op de juiste plek gezet. De dozen, labels en inpakmaterialen waren allemaal aanwezig en erg fijn om te gebruiken. De prijs was ook scherp, niks meer aan doen!
Verhuizers waren deskundig, vriendelijk, werkten rustig door, geweldig.
Opname omvang inboedel voor verhuizing en gedeeltelijke opslag klopte goed. 2x verhuizing verliep vlekkeloos. En deze verhuizer heeft een eigen opslag. Kortom, zeer tevreden!
Zoëven de sleutelwoorden van mijn ervaring. Ook geen verrassing. Reeds driemaal met Jan Schut verhuisd. Ook na de verhuizing is men nog behulpzaam met het terugvinden van goederen in de dozen.
In 'no time' was er ingeladen. Uitladen ging even zo goed in sneltreinvaart. Meedenken of niet iets is vergeten. Alles werd netjes geplaatst en gemonteerd. Wij bevelen het bedrijf Jan Schut bij iedereen die voornemens is te verhuizen
De verhuizing is prima verlopen! Ze waren erg behulpzaam en nette lui. Het enige wat niet helemaal gelukt is: niet alle kasten waren helemaal leeg. Dat was beetje jammer want Alles zou ingepakt worden en de volgende dag weer uitgepakt. Toen wij paar dgn.later weer terug in het appartement waren in Ridderkerk vonden we nog spullen in kasten enz. Daar wij zelf op de inpakdag ook druk met allerlei waren in Ridderkerk. Maar goed na wat gesjouw nog van ons is alles nu leeg en schoon klaar voor de nw.eigenaar! " Overall " zijn we tevreden over de gang van zaken. Mvg. Adri Triel
Alles volgens afspraak verlopen
We hebben de verhuizing door hen als heel soepel en stressloos ervaren. Echte vakmannen die weten wat ze doen. Daarnaast waren ze gezellig en kon je een grapje maken. Al met al we raden het iedereen aan.
Verhuizers waren op tijd en hebben uitstekend geholpen met de verhuizing. Hebben ons geholpen toen het bleek dat de gekochte huis nog vol spullen stond van de vorige bewoner. Echt een aanrader!
De mannen van Jan Schut kwamen met niet minder dan 6 man sterk en hebben al grappen makend en kletsend met onze kinderen uiterst relaxt al onze spullen in razend tempo overgebracht. Wanneer het even wat lastiger werd (piano, boekenkasten) werd duidelijk dat ze intussen heel goed wisten waar ze mee bezig waren. Warm aanbevolen.
V/oor de afgesproken datum was de helft al verhuisd! Prima!
Ontzettend vriendelijke verhuizers, en ze waren supersnel!
zo hoort t
Keurig op tijd en nette relaxte en sociale vakmannen. Alles is na een half jaar opslag weer keurig tevoorschijn gekomen. Geen schade aan meubels of inhoud van de dozen. Wasmachine aangesloten en op plaats gezet en ook de eettafel werd keurig in elkaar gezet. Kortom, precies wat we hadden verwacht van dit van oudsher bekende verhuisbedrijf.
Netjes en klantgericht
Hebben alles netjes over gebracht.
We zijn zeer professioneel geholpen door Jan Schut. Perfect afspraken mee te maken, zoveel verhuisdozen als je nodig hebt worden langs gebracht. Dus voorbereiding was heel soepel. Op de dag zelf zeer goed geholpen en in een leuke gezellige sfeer ontspannen verhuisd door de mannen. Alles tijd voor een koffietje en een praatje tussendoor. Ik was alleen teleurgesteld over de extra in rekening gebrachte kosten voor bubbelplastic, dat we achteraf niet echt nodig bleken te hebben. Ik vind dat daar beter advies over gegeven moet worden. De klus was niet helemaal goed ingeschat ds er was wat te weinig ruimte. Dit is zeer flexibel opgelost, zonder klachten.
Prijs kwaliteit perfect. Keurige vaklui. Snel, goed, prima service, perfect verpakt etc.
Aandacht, rust, actief, voorzichtig, overleg.
Duidelijke communicatie en afstemming. Snelle reactie op eventuele vragen. Pragmatische aanpak met uitvoering zoals afgesproken.
Voor het eerst ook in laten pakken!! Dat is heel fijn omdat je niet al weken met dozen in je huis zit!! Wel heel veel papier gebruikt voor inpakken, dat zou wel minder kunnen!! Maar geen schade!!!
Geweldige verhuizers! Niets dan lof!
Alles ging perfect en met de nodige humor omgeven. Niets op aan te merken.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.