x
uitstekend verlopen verhuizing
Prima afspraken gemaakt aan de voorzijde over hoe de verhuizing geregeld en betaald wordt.
Een geweldig team hardwerkende mannen die gedaan hebben wat er belooft is. Een verhuisdag die om vloog en voor wij het wisten stond alles in ons nieuwe huis. Er is niks gesneuveld. Wij zijn ontzettend tevreden en zullen C. Pot Verhuizingen zeker aan anderen aanbevelen!!!
Fijne werklui alles keurig uit elkaar en in elkaar gezet. de verhuizing liep op rolletjes..en pluim voor deze jongens.
Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop onze verhuizing heeft plaatsgevonden. Ook het meedenken in mogelijkheden en het tijdens de verhuizing aandragen van extra materiaal. Top!
Verhuizing verliep zeer soepel, ruim binnen de geschatte tijd.
ondanks een korte reactietijd dacht men mee aan een adequate oplossing
Uitstekende service. Vakbekwame verhuizer. Zeer klantvriendelijk
zie boven
Binnen een ochtend waren wij over van een bovenverdieping met verhuislift naar een woonhuis. Ook de verhuizers van pot waren erg vriendelijk.
De 3 medewerkers waren kordaat, op tijd conform de afspraak. Zij verrichtten veel en zwaar werk in een zo'n kort mogelijke tijdslimiet. Zij bleven vriendelijk en waren zeer goed op elkaar ingespeeld. De nodige maatregelen vooraf genomen zoals inpakken en registeren helpen daarbij natuurlijk ook een vlottere verwerking ervan. Dat geeft dan ook de rust om alles zo te plaatsen, zoals was gepland. In een woord, chapeau voor de 3 krachtige mannen en een pluim voor Pot verhuizingen. Dank U wel.
Zeer correct personeel dat weet waar ze mee bezig zijn. Top.
Keurig netjes
We zijn op een zeer prettige, vlotte wijze verhuist.
Alles is goed en snel verlopen, ook fijn dat we de verhuizing een week vroeger hebben kunnen verzetten. Hartelijke dank!!
Geweldige verhuizers die professioneel te werk gaan. Ik zou ze zeker aan bevelen bij vrienden en familie.
afspraken nagekomen wat belangrijk is
Zeer vriendelijke chauffeurs verhuizers
Heel erg goed geholpen door POT verhuizingen de verhuizers waren erg behulpzaam vriendelijk en harde werkers top team
Zelfs voor de trampoline (die niet in de verhuiswagen paste) werd een creatieve oplossing gevonden!
Cijfers spreken voor zich: geen aanvullende opmerkingen