Piano is netjes verhuisd.
Dankuwel voor uw positieve waardering,
Alles gebeurde mooi op tijd vakkundig en netjes. Onze woning werd keurig leeggehaald en afgeleverd bij onze nieuwe woning.
Wat fijn dat alles goed is verlopen. Dankuwel voor uw waardering en wij wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwe woning.
Geheel volgens afspraken uitgevoerd
Alles gebeurde mooi op tijd, vakkundig en netjes, zowel het leeghalen van onze oude woning als het afleveren en plaatsen op het nieuwe adres
Wat fijn om te horen dat alles goed is gegaan. Dankuwel voor uw waardering en wij wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwe woning.
Ondanks het slechte weer, veel regen en wind is de verhuizing goed verlopen. Enthousiaste betrokken medewerkers.
Dat is goed om te horen. Dankuwel voor uw waardering en complimenten. Wij wensen u veel woonplezier toe.
Het is allemaal volgens plan gegaan
Fijn om te horen dat het allemaal super en volgens plan is verlopen.
Fsntastisch
Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwe woning.
Wat een leuk en prettig team. Goede communicatie, harde werkers onder een fijne sfeer.
- Prettig contact - Snelle reactie - Duidelijke offerte - Flexibele aanpassing aan situatie - Correcte nakoming afspraken - Prima verhuismannen
Zo netjes en snel geladen
Prettige mensen die prima,zorgvuldig en netjes gewerkt hebben
goed veilig en bekwaam.
Wat fijn dat alles goed is gegaan. Wij danken u voor uw beoordeling en complimenten en wensen u veel woonplezier in uw nieuwe woning.
Heel tevreden. Van begin tot eind. Afspraak maken verliep soepel. Goed contact. Fijne en goede gasten die de verhuizing deden. Team was goed op elkaar ingespeeld. Waren keurig op tijd. Voorzichtig met de spullen en het ging super snel.
Dankuwel voor uw complimenten!
Onze verhuizing is zeer vlot verlopen, de verhuizers zijn klantgericht en vriendelijk.
Goed om te horen. Dank u wel voor uw beoordeling en waardering.
De gehele verhuizing verliep vlot en snel. Doordat we naar het Noorden verhuisden verliep dat in twee dagen. Prima gegaan.
Wat fijn dat alles goed is gegaan en veel woonplezier in het hoge noorden.
Nette inpakkers en behulpzaam personeel Er was niets te veel en in no time was de verhuiscontainer gevuld.
Dankuwel voor uw positieve waardering en complimenten.
Uiteindelijk toch besloten om de verhuizing niet zelf te doen. Heb daarom contact opgenomen met Van Noort. Na een professioneel intake gesprek een passende offerte ontvangen. Op de dag van de verhuizing kwam de verhuisploeg met een keurig nette vrachtwagen met de juiste hulpmiddelen. De ploeg werkte goed en heel netjes. Het was een juiste beslissing om de verhuizing uit te besteden aan Van Noort.
Fijn om te horen dat u tevreden bent en dankuwel voor uw complimenten en waardering.
Zeer goede ervaring. Vakkundige verhuizers, die voorzichtig met de huisraad omgaan. Snel kontakt met het bedrijf, soepel in de verhuisdatum regelen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en complimenten!
Verhuizen zonder zorgen; verhuizen is een vak. Ervaren personeel die met overleg en behoedzaam met je huisraad omgaan. Prima communicatie met vriendelijk en representatieve medewerkers.
Hartelijk dank voor uw waardering.
We hebben onze spullen op laten halen voor tijdelijke opslag. Over een maand of 2 kunnen de spullen naar ons nieuwe huis. Onze ervaring met van Noort is tot nu toe positief. Op basis hiervan, maar ook eerdere ervaringen, verwachten we dat ook het verdere verloop goed zal gaan.
Hartelijk dank voor uw vertrouwen en positieve waardering.
Na diverse offertes digitaal te hebben gevaagd kwam Van Noort in beeld i.v.m. een verre familierelatie, maar mede ook door de bekendheid in de regio en goede ervaringen van bekenden. Een huisbezoek, een persoonlijk advies en goed aanbod in de familiesfeer deed de rest. En dat is een goede keus gebleken. Opslag van de inboedel in 2 containers i.v.m. uitgestelde oplevering nieuw huis geen probleem. Meedenken en klant- en oplossingsgericht handelen is hun kenmerk. Tijdens de verhuizing ben je ontzorgd.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en waardering.
Vriendelijk, snel, tegen redelijke projs
Dankuwel voor uw vertrouwen en waardering.
Heerlijk om je geen zorgen te hoeven maken over verhuizen van de inboedel naar de opslag. Vriendelijk en deskundig verhuisteam.
Dat is goed om te horen! Dankuwel voor uw vertrouwen en waardering.
Het offertegesprek verliep prettig. De service vanuit kantoor was prettig en vriendelijk. Op de beide verhuisdagen was het personeel vriendelijk, beleefd, werkten snel en netjes. Alles werd efficiënt ingepakt en overgebracht. Het was plezierig om de ploeg mannen 2 dagen om ons heen te hebben.
Dat is goed om te horen. Hartelijk dank voor uw vertrouwen en waardering.
Verhuizers waren netjes en kunstenaars in het inpakken van de verhuisauto. Professioneel.
Hartelijk dank voor uw complimenten en waardering!
Coenecoop 449
2741PP Waddinxveen