Aardige nette mensen, harde werkers en gingen doeltreffend te werk . Zelfs toen het heel slecht weer werd.
Prima verhuizing, we missen alleen nog een ladder... Complimenten voor Berend, Douwe en nog 2 jonge jongens, echt toppers!
Jan de Jonge Verhuizingen een organisatie, die alles met je doorneemt van begin tot het eind. En 2 dagen voor de Verhuizing wordt nogmaals contact met je opgenomen om alles nog een keer door te nemen. Op de dag van verhuizing werd met man en macht onder leiding van Sylvano het huis binnen 2 uur leeggehaald.
Goede medewerkers vriendelijk harde werkers
Zeer behulpzaam en daardoor zeer prettig met deze mannen te werken. Nemen al het werk uit handen en met de nodige voorzichtigheid en respect. Ze werken snel en pakken goed door. Wij zijn zeer tevreden.
We hebben alleen maar lof voor het verhuis team. Super en snel gedaan
Alles wat prima!
Goede ervaring alleen minpunt dat we na 1,5 week nog niets hebben gehoord over onze schade. Een van de wieltjes van een eettafelstoel is weg. We kunnen de stoel nu niet gebruiken
De mannen zijn heel aardig en behulpzaam werken snel en zeer netjes
Het begint al met zich voorstellen bij aankomst. Een korte ronde door het huis met uitleg en men gaat aan de slag. Binnen de kortste keren is alles ingepakt en gezekerd. Dan is er tijd voor koffie en wat welverdiende lekkers. Top bedrijf.
Hardwerkende jongelui. Ze rennen er over. Geven aan als de normaal lopen ze pas vrij zijn wanneer de klus klaar is.
Zeer vriendelijke verhuizers, ons huis was binnen no time leeg, er werd netjes en hard gewerkt.
Wij zaten in sloop/ nieuwbouw en hebben dus 2x gebruik gemaakt van Jan de Jong. Beide keren hele goede ervaringen, leuk team, weten wat én hoe ze het doen. Petje af voor hen....
Alles was tot in de puntjes geregeld, zeer vriendelijk en kundige medewerkers.
Een paar dagen voor de verhuizing werd ik gebeld of er nog vragen waren of dat er hulp nodig was. De verhuizers werkten snel en waren vriendelijk. Klein probleempje na de verhuizing werd direct opgelost. Heel tevreden!
Goed op elkaar ingespeeld team. Ze werken zorgvuldig met respect voor de inboedel.
Dit is reeds de 5de verhuizing met Jan de Jong verhuizingen. Wat meer kan ik zeggen.
Prima samengewerkt met de medewerkers van het team Jan de jong Tijdens de verhuizing naar de wissel woning,als het op dezelfde manier gebeurd bij terug komst na de verbouwing in onze woning dan zijn wij zeer content met het verhuisbedrijf Jan de Jong.
heel erg behulpzaam werken snel en netjes en alles is bespreekbaar en zal worden opgepakt als het kan.
Erg tevreden met onze verhuizing die we hebben laten uitvoeren door Jan de Jong. Binnen 5 uurtjes was onze complete inboedel verhuisd.
Verhuizing is naar tevredenheid verlopen. Bereikbaarheid ivm vragen is goed. Iets meer ervaren mensen in 1 team zou fijn zijn, nu waren slechts 2 van de 4 wat meer ervaren, waardoor die ook meteen het meeste werk moesten doen. Nog een verbeterpunt is dat ze veel schuiven en draaien met meubels, optillen zou beter zijn omdat het schuiven voor krassen in vloeren en beschadigingen in tapijt zorgt.
Mooi op tijd Erg vriendelijk Werken snel
Vriendelijke mensen, goede communicatie, de verhuizers ook vriendelijk, correct en netjes
Keurig op de afgesproken tijd stond de verhuizer op de stoep. Zeer vriendelijk en goed op de hoogte heeft hij samen met wat collega's ons huis leeggehaald en naar de opslag gebracht.
het leek in eerste instantie goed e gaan. maar tegen de middag ging het opeens veel slechter. een kast moest uitelkaar worden gehaald. dat ging erg slordig. daarna is er in het nieuwe huis een forse beschadiging aan een pas geverfde muur gemaakt. ook in het oude huis was er stevige schade bij de trap. men had meerdere dorsende ook verhuis moesten worden, laten staan. en een zestal dozen die naar de verdieping gebracht moesten worden, bleven in de kamer staan. dit bedrijf werd ons aangeboden door de NCG
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.