Goede service en vriendelijk en hulpvaardig personeel.
Vriendelijke, hardwerkende mensen met gevoel voor humor.
Alles is heel goed verlopen!
Door de goede communicatie en een leuke groep verhuizers is de verhuizing prima verlopen
Gewoon een geweldige ervaring! Telefonisch werd ik heel vriendelijk te woord gestaan, de verhuizers waren top. Stond met verbazing te kijken hoe ze onze spullen in de container stopten.
Erg voorzichtig met onze spullen, pakten flink door en erg vriendelijk.
Jan de Jong Verhuizingen neemt je heel veel werk uithanden. Dat zorgde voor die tijd maar ook op de verhuisdag zelf voor weinig stress. Vriendelijke mensen, harde werkers en van alle markten thuis. Mochten we in de toekomst weer gaan verhuizen, dan doen we dat uiteraard weer met Jan de Jong!
Afspraken prima nagekomen en uitstekend, en snel werk geleverd.
Nogmaals veel dank! Ik kan iedereen alleen maar aanraden hun verhuizing met Jan de Jonge Verhuizingen te doen en wensen dat het net zo soepel verloopt als bij ons - meer dan 850 km vanuit het buitenland zonder enig probleem!
Uiterst professionele en flexibile verhuizers met oog voor detail
De drie vehuismannen werkten goed, hadden goed inzicht en ondetling een goede samenwerking. Ik ben tevreden
Goede afspraken vooraf. Goed en zorgvuldig gewerkt, ondanks de hitte. Vriendelijke jongens. Met verhuislift ging alles snel en zorgvuldig. Èèn minpuntje: de roede in een hangkast te kort afgezaagd en vergeten daar melding van te maken.
Op 1 schade gevalletje na prima verzorgd werd ook direct gemeld zo iets kan gebeuren.
Gezellige verhuizers die ook goed contact maken met de klant.
Contact met alle mensen zeer correct. Meedenkend en creatief qua oplossingen. Verhuizers snel en adequaat. Creatief in oplossingen . Prijs is het zeker waard.
Zeer positief
Was nog nooit verhuisd, maar nu zie ik er niet tegen op als ik weer een keer zou moeten verhuizen.
Top ervaring met jullie verhuisdag! Vriendelijk en zuinig met je spullen
We zitten in een aardbeving traject, en dit is na 9 jaar touwtrekken de 1e positieve samenwerking. Daar kunnen de instanties een voorbeeld aan nemen
Goed op tijd met voldoende mensen en verhuiswagens. deskundig personeel dat toegewijd z'n werk deed. Ook vriendelijk en ze namen alle tijd om de zaken goed en duidelijk, voor ons als klant, af te wikkelen. Goed overleg ingeval van situeren of plaatsen van meubels etc. We zijn de hele verhuizing zonder een probleem doorgekomen. Fijne ervaring en van harte aanbevolen!
Keurig optijd, netjes en hulpvaardig! Ik heb mij vaker laten verhuizen door de Verhuisbedrijf de Jong, niets anders dan lof. Proffesioneel bedrijf.
Ik trof het dat ik 3 hele aardige sociale mannen trof die me uitstekend hebben geholpen.