Uitstekende dienstverlening en meedenkend. Allert tot tot in details.
Ik vind het verhuizen niet echt fijn om te ervaren heb het zelf ook zo goed mogelijk proberen voor te bereiden. Dit is ook gelukt. De verhuizers zijn met respect omgegaan met het huisraad.
Ben tevreden met het bedrijf.
Geweldig bedrijf, vriendelijk personeel en behulpzaam.
Op tijd aanwezig en zorgvuldig gewerkt. Fijn dat ze de kasten voor de Kringloopwinkel naar beneden wilden brengen.
Ervaren,vriendelijk en deskundig personeel
Ik heb geen ervaring met verhuizen. Maar moet ik in de toekomst wel verhuizen dan neem ik jan de jong verhuizers proficiat voor jullie allen
Netjes,eerlijk,goed geregeld. Heel goed gedaan mannen en super snel. Top.
I'm happy with the services.
Goeie voorbereiding, goeie overleg, mooi op tijd. De verhuizers weten van aan pakken ( harde werkers)
Temidden van alle verhuis spanning was iedereen van Jan de Jong voortdurend behulpzaam, geruststellend en helder. Wat een enorm vriendelijk team van mensen.
Daar waar in de versterkingsoperatie heel veel heel moeizaam gaat, moet ik zeggen dat de Jong 1 van de weinige bedrijven is, die mij positief hebben verrast. Dik tevreden over de communicatie en de het geleverde werk.
Professioneel, snel en hulpvaardig
In de voorbereiding op de verhuizing gesprek gehad met verkoopadviseur en snel kunnen beslissen. Paar dagen later werden de dozen gebracht en kon een deel van de huisraad ingepakt worden. Deze dozen werden een week later opgehaald en overgebracht naar de opslag bij Jan de Jong. Alles volgens heldere afspraken. De mannen die de dozen kwamen halen waren zeer slagvaardig en behulpzaam. Dus over dit deel alleen maar positief.
Wij hebben geen eerdere ervaringen met een verhuisbedrijf maar alles werd goed ingepakt en met zorg behandeld. super aardige jongens.
De verhuizing ging heel erg goed
Ik zou iedereen aanbevelen om te verhuizen met Jan de Jong. Het verhuizen verliep vlot en zorgvuldig. Leuk clubje mannen over de vloer gehad waaraan je kon zien dat ze plezier in het werk en met elkaar hebben. Top gedaan mannen, bedankt!
Deskundige vervoersbedrijf
Alles volgens afspraak en snelle service
Enthousiast team met ervaring
Vriendelijke verhuizers die alles naar volledige tevredenheid verhuisd hebben, eerder contact met kantoor was ook prettig.
Top Aantal vragen met 1 ster beantwoord omdat deze geen betrekking hebben op ons. Of nog niet.
Harde werkers,vriendelijke werknemers,prettig om een dag mee doorte brengen en erg behulpzaam.
Om 8 uur stonden de verhuizers voor de deur. Na kennis gemaakt te hebben tijdens een kopje koffie, zijn we het hele huis doorgegaan om te bepalen wat naar de wisselwoning moest en wat naar de opslag. Om 10 uur koffie met wat lekkers erbij en weer aan de slag. Tegen 12 uur was alles voor de wisselwoning ingeladen en op naar de wisselwoning. aldaar alles verdeeld over de ruimtes. kasten en bedden werden in elkaar gezet. En lunch geregeld met patat en snacks. 's Middags werd het team versterkt door nog twee helpers en het inladen ging nog sneller. Tegen een uur of 17 was het huis leeg. respect voor de efficiëntie, het harde werken en tussendoor nog tijd voor een grapje.
De verhuizing en het traject ervoor, offerte en contact met kantoor hebben wij als erg prettig ervaren. Dankzij jullie goede werk viel er een grote last van onze schouders