Ntv
Professioneel vriendelijk veel keus en geweldige service
Super aardig personeel en verstand van zaken.
je word goed geholpen ze hebben geduld met je gezellige bediening
Het is altijd weer genieten om samen met jullie een bril uit te zoeken.
Uitstekend fantastisch
Iedereen neemt de tijd om je zo goed mogelijk te helpen.
Goed geholpen met duidelijk advies
bij de oogmeting heel prettig geholpen, en bij het ophalen van de bril ook snel en vriendelijk geholpen.
positief
Na een lange zoektocht naar een nieuwe bril uiteindelijk bij Giesbers terecht gekomen. Ik werd vriendelijk ontvangen en de oogmeting was professioneel. Na de oogmeting was er op een ontspannen manier de tijd om met mij mee te kijken voor een montuur. De medewerkster begreep mijn wensen en heeft actief meegezocht. Het duurde niet lang of ik had 'mijn' bril gevonden. Een week later kon ik 'm al ophalen. Na een paar dagen terug geweest om hem af te stellen en nu zit hij perfect. Ik ben door alle medewerkers vriendelijk geholpen. Ik ben super blij dat ik de stap heb genomen om naar Giesbers Optiek te gaan!
zeer tevreden.
Heel prettig contact.
Vertrouwde zaak met goed gekwalificeerd personeel . Hier kom ik graag terug en blijf ik terugkomen.
alles top, gezellig, vriendelijk, goed advies. zeker een aanrader.
Ben door een aardige man geholpen. Heeft teven macula degeneratie onderzoek gedaan. Fijn dat dit bij Siebers kan.
Heel vriendelijk, goede service, vakkundig, aanrader!
Perfecte sirvice en persoonlijke aandacht.
Erg prettig geholpen bij de aanschaf van mijn eerste bril.
Gastvrij niet opdringerig , duidelijke uitleg en laat verschil ervaren. En wat ik erg knap vind kent familie achtergrond. Wat betreft oogziekte.
Ze nemen uitgebreid de tijd voor je
Je wordt altijd prettig geholpen en ze denken echt met je mee.
Goede uitleg, luisteren naar wensen en vragen. Meedenken in oplossingen voor zichtprobleem combi verzend leesbril
Door collega getipt over Giesbers! Je voelt je welkom, nemen alle tijd voor je en er wordt naar je geluisterd. Een optrimist in de zaak voorkwam een oogarts bezoek.