Beste Serge, Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat we u kosten besparend hebben kunnen helpen. Heel veel plezier weer van uw zonnescherm. Ambiance Tetteroo
Geachte A, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat we mooie producten hebben mogen leveren waar u tevreden over bent. Ook bedankt voor de verbeterpunten. Hier zullen we meer op letten. Helaas zijn we door de Corona telefonisch slechter bereikbaar. We proberen zo veel als mogelijk mensen thuis te laten werken. Vanaf thuis kunnen we wel van uit de zaak uitbellen maar komt de inkomende lijn helaas niet binnen. Dit is in ons systeem niet mogelijk. We zijn wel al bezig om te kijken hoe we dit kunnen optimaliseren in de toekomst. Dat de monteurs te laat komen gebeurt gelukkig niet veel. Maar zeker op gelet worden. Door uitloop bij andere klussen kan dit helaas gebeuren. Nogmaals dank voor de feedback, we zullen beide punten zeker meenemen in ons verbeterplan. Ambiance Tetteroo
Beste Fleur, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier van uw nieuwe producten en horen het graag als we u in de toekomst ergens mee kunnen helpen. Ambiance Tetteroo
Beste John, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier van uw producten op de nieuwe plek en horen het graag als we u in de toekomst ergens mee kunnen helpen. Ambiance Tetteroo
Beste Nel en Gerard, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier van uw producten op de nieuwe plek en horen het graag als we u in de toekomst ergens mee kunnen helpen. Ambiance Tetteroo
Beste Henk, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier van uw producten en horen het graag als we u in de toekomst ergens mee kunnen helpen. Ambiance Tetteroo
Beste Cock, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier van uw producten en horen het graag als we u in de toekomst ergens mee kunnen helpen. Ambiance Tetteroo
Beste Michiel, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier van uw producten en horen het graag als we u in de toekomst ergens mee kunnen helpen. Ambiance Tetteroo
Beste Eddy, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier van uw producten en horen het graag als we u in de toekomst ergens mee kunnen helpen. Ambiance Tetteroo
Beste Joey, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier van uw producten en horen het graag als we u in de toekomst ergens mee kunnen helpen. Ambiance Tetteroo
Beste Stuart, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier van uw producten en horen het graag als we u in de toekomst ergens mee kunnen helpen. Ambiance Tetteroo
Beste Jan, Bedankt voor uw beoordeling. Spijtig om te horen dat u zo over ons denkt. Helaas is het zo dat (goede) monteurs niet voor het oprapen liggen. Hierdoor hebben wij erg veel last gehad dat we bepaalde opdrachten niet binnen een nette termijn konden afronden. We hebben geprobeerd iedereen daar zo goed als mogelijk van op de hoogte te brengen. Natuurlijk hebben wij dat ook liever niet, maar het was deze zomer helaas even niet anders. We hopen u in de toekomst alsnog te mogen helpen wanneer dit noodzakelijk is. Ambiance Tetteroo
Beste Hylke, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier van uw producten en horen het graag als we u in de toekomst ergens mee kunnen helpen. Ambiance Tetteroo
De zonweringproducten van Ambiance Zonwering zijn kwalitatief hoogstaand en onderverdeeld in binnenleven (binnenzonwering) of buitenleven (buitenzonwering). Toepassingen binnenshuis zijn bijvoorbeeld rolgordijnen, jaloezieen of lamellen. Buitenshuis biedt Ambiance vele zonweringoplossingen zoals screens, markiezen of zelfs rolluiken of overkappingen voor het terras of te wel verandadaken. De drie productlijnen Basic, Premium en Excellent hebben elk een corresponderende prijsklasse. Een passende zonweringoplossing voor iedereen dus!