Filters

10

Erg leerzaam en waardevol!

Zeer uitgebreide opleiding die je een sterke theoretische basis geeft als trainer. De combinatie van het online leren en de praktijklessen waren top! Tijdens de praktijklessen zie je de stof terug komen in het echt en werd gelijk duidelijk waar je nog aan moest werken.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Is deze opleiding geschikt voor mijn niveau.
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Zeer veel geleerd over bewegen en het lichaam.
10

Top-opleiding om de fijne kneepjes van personal training te leren!

Wauw een en al lof over Milo Education! Ondanks dat ik al wat opleidingen gevolgd in de sportwereld, was ik direct overtuigd dat dit een top-opleiding is. Een prettige opbouw qua theorie, duidelijke teksten en voldoende ruimte voor vragen tijdens de lessen zijn woorden waarmee de opleiding te omschrijven is. Ben je een sportfanaat en wil je jouw kennis vergroten voor eigen progressie? Of wil je echt personal trainer worden? Kies dan zeker voor deze kwalitatieve opleiding!

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Of het me veel ging brengen na mijn bestaande opleidingen.
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Geweldig veel geleerd en nog meer vertrouwen in mijn werk.
10

Professioneel, gedegen en aandachtig

Ik heb Milo ervaren als een gedegen opleiding met oog voor het individu. Ik kon zel bepalen hoeveel ik investeerde en werd hierin gemotiveerd door het team en de content. De lessen waren gebaseerd op informeren en zelf uitvoeren en dit heb ik als prositief ervaren. Er was een veilige omgeving waar fouten gemaakt konden worden en je je kon ontwikkelen. Ik kan met vertrouwen het werkveld in en heb vertrouwen dat ik altijd terug kan komen met vragen of mijn verdere ontwikkeling.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Of mijn fitness niveau genoeg zou zijn.
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Ja, ik heb zelf veel tijd geïnvesteerd en de opleiding biedt genoeg handvatten.
8

Praktijklessen waren enorm leerzaam, theorie was voor een starter erg pittig

Ik ben de opleiding gaan volgen om beter te leren bewegen. Dit kwam in de praktijklessen goed naar voren. Na 4 lessen had ik voor mijn gevoel mn geld er al uit. De theorie vond ik pittig. De anatomie en termen kwamen er lastig in. Hier had ik in de eerste lessen ook last van. De termen kwamen zo snel voorbij, dat ik het soms niet bij kon houden. De modules online vond ik niet van dezelfde kwaliteit als de lessen. Inhoudelijk prima, maar qua vormgeving zou het beter kunnen. De module voeding was qua filmpjes wel echt ondermaats. Veel studenten waren in de lessen echt enorm zenuwachtig. Dan helpt het niet mee dat iemand door een trainer wordt uitgelachen bij een vraag (ging over hoe je bovenkant borst moet trainen en de reactie was :”haha upper peck muscles”). Al met al zeer blij dat ik de opleiding heb gevolgd. Ben als coach ook anders gaan denken en coachen. Twee collega’s van mij heb ik al doorverwezen. Keep up the good work.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Geen
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Leren denk in bewegen. Coaching vaardigheden vergroot.
10

Uitstekende cursus !

De 'value for money' is super! Men krijgt echt veel van deze opleiding om verschillende niveaus: niet alleen de vaken die een personal trainer cursus bied aan, ( anatomie, praktijk les…) maar ook de mogelijkid ( ten minste voor me) om werken in de juiste manier in de ontwikkelen van personaliteit, self-esteem. Bij Milo ben ik nooit een 'klant' gevoeld, maar liever een persoon die daar was met een specifiek doel en ik werd geaccepteerd door de Milo Team met zeker een onberispelijke professionaliteit maar ook met menselijke warmte!! en veel andacht werd gegeven aan mijn sterkte en zwarkte punten. Een timely/beknopt /waardevol feedback werd aangeboden tijdens de les en tijdens de examen en daarna je moet zeker hem begrijpen en in praktijk brengen. Niet altijd makelijk maar vol waard. Zoals elke opleiding hebben men learning curvers: moelijkheid, crisis..successes, overkomen van crisis..en deze opleiding ook! Ik kan niet zeggen dat een “piece of cake” was, ten minste voor me: mijn Nederland taal niet perfekt, onzker persoon ( wat mensen zeggen van me ? ik ben beginner en ik zie andere medestudente gevordeden dan me/ beter dan me, enz enz…) maar je word er veel gehulpen, elke keer dat daar liept, was het steeds beter. Iedereen heft een verschillende niveau en background en het is ok. Ik heb veel geleerde over de fundament en ook meer van classic personal trainingen cursus: de praktijk les super geweldig en altijd iemand dichtbij om vragen te antwoorden en om te uitleggen ... De theorie word voorgestelde in een logich manier en meteen aan de point. Er is een rode draad in hoe de theorie en de oefeningen zijn volgorde en ik vind hem vol waarde. 'Dingen'zijn niet net weggegooeien. Ook tijdens corona met een paar gratis web binair…! Ok, ik ben klaar met deze review: het is vol waarde en ik raad zekerhet aan :-) . 100 % Hartlijk bedankt aan iedereen dat ik ontmoet heb tijdens deze opleiding en aan de Milo Team. Valentina

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) De taal ( Nederland taal) en het feit dat ik een beginner was.
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Denken in bewegingen, begrijpen hoe/wat programmeren, P/P/D en ...opleiding behaald
10

Gewoon top!

Begonnen met de opleiding om mijn vaardigheden en kennis als trainer te verbeteren. In eerste instantie vooral gedacht dat we het gingen hebben over anatomie, oefeningen en hoe ik dat op papier ging zetten. Niets was minder waar maar daarnaast ook de redenering gekregen om vanuit anatomie bewegen te verbeteren. Elk individu is uniek en dat geldt ook als je gaat trainen. Vanuit de basis zijn we begonnen en meteen de theorie in de praktijk gebracht tijdens de praktijkdagen. Je wordt uitgedaagd om je kennis toe te passen en kritisch te denken en kijken naar jezelf in wat je weet en (nog) niet weet. Het examen (niet schrikken) is een dag als PT'er: er wordt gekeken of jij de juiste vaardigheden en kennis hebt om cliënten te begeleiden. Super goede begeleiding en ondersteuning gehad. Veel individuele feedback gekregen wat mij als trainer naar een volgend niveau heeft getild. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Of ik de juiste vaardigheden had om trainer te worden.
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Iedereen heeft die vaardigheden. Het is de vraag of je erin wil investeren om er beter in te worden.
10

Super praktisch en direct toepasbaar!

Ik had gekozen voor de Milo opleiding vanwege het praktische aspect. Ik ben een doener en moet het direct kunnen toepassen. En dat is precies hoe ik Milo heb ervaren. Daarnaast staan er docenten voor de groep die vanaf het eerste moment een sfeer creëren waarin je fouten durft te maken. Tijdens de lockdown is er voor gekozen om de praktijklessen uit te stellen tot dit weer mocht, juist omdat ze zo waardevol zijn. Al met al een leerzame tijd geweest waarin ik geen enkele keer met tegenzin heen ben gegaan. Een ideale situatie dus om te leren en jezelf te ontwikkelen!

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Geen, anders had ik het mezelf kennende niet gedaan.
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Een situatie waarin ik fouten durfde te maken en daadwerkelijk iets geleerd heb. En uiteraard een mooi certificaat.
10

Zeer complete opleiding om als personal trainer aan de slag te gaan

MILO heeft me de achtergrond en kennis meegegeven die mij nog ontbrak in mijn werk als (groeps)trainer. Ik vind de opleiding heel goed opgebouwd en wat ik heel fijn vond is dat je er echt komt om te leren en meteen toe te passen. De overload aan info in het begin van de opleiding krijgt steeds meer een logische plek en hoe spannend en intensief ik sommige modules ook vond, ik heb er zoveel van geleerd. De verhouding theorie en praktijk beviel mij goed. Ik vond de coaches fijn en benaderbaar en ze stonden er altijd om je echt iets te leren. Geen harde aanpak, maar altijd in een vorm zodat je er in groeit.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Dat ik niet genoeg voorkennis had.
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Was een rollercoaster aan info, soms ook confronterend maar met als resultaat een hele mooie progressie, veel geleerd en toegepast en een officieel papiertje :).
10

Education that takes a holistic and universal approach to personal training

I truly enjoyed the Milo personal training education, as they don’t just simply follow the book. You will learn how to combine your role and a physical expert, social coach, psychologist, and a friend, to guide people to their true potential. It’s about expanding your theoretical knowledge, gaining practical experience, and ultimately transferring this golden combination into the real world. Lots of personal attention and support is provided through the physical sessions, which will get you through the extensive amount of theory.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Wondering if it would be too busy, combined with a fulltime job
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) It’s tough, you can’t get through the course without enough effort. However, those motivated enough will manage!
10

Opleiding waarbij de theorie meteen in de praktijk wordt gebracht, fantastisch!

De methode van Milo werkt voor mij heel erg goed. Door de theorie "levend" te maken leerde ik de dingen waar ik normaal erg veel moeite mee had. Het denken in bewegen is een mooie benadering waardoor je altijd de waarom achter iets begrijpt. De praktische tools die je krijgt zijn meteen toepasbaar in je werk. Het leren helder communiceren met je klant was voor mij heel waardevol en helpt je klant te bewegen en jou als trainer te vertrouwen. Daarnaast was de fun factor heel hoog en werd er veel gelachen! Bedankt Milo voor de top ervaring. Enige jammere dat er geen champagne was bij het examen hahaha

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Of het niet te hoog gegrepen zou zijn
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Ik voel me nu zeker in mijn kennis en kan met trots zeggen dat ik Milo gecertificeerd ben!
10

Een zeer geweldige en waardevolle tijd.

Ik ben in September 2020 begonnen met de praktijklessen van Milo en vanaf het begin van les 1 was ik helemaal om! Dit omdat de mentoren met zoveel passie en kennis alles willen delen over dit mooie en ook waardevolle beroep. Ook hebben ze de kwaliteit om per individu alles geweldig uit te leggen, zodat het voor iedereen duidelijk zou gaan worden. Wij hadden bijvoorbeeld een enorm wisselende groep, de een met al wel ervaring in het vak, en de ander kwam voor het eerst een kijk nemen. En aan de hand daarvan hebben ze elke persoon in de groep per les meer en meer enthousiasme en kennis kunnen bij brengen. Daarnaast vielen onze lessen midden in de lockdown periode, en elke keer weer hebben ze hier de beste oplossingen voor kunnen vinden om ons niet achterwege te laten... kortom pure klasse! Ik wil de mentoren van Milo heel erg bedanken met deze periode waarbij ik veel hem bij kunnen leren en dat direct kon meenemen in mijn dagelijkse werk. Of je nou al wel of geen ervaring hebt als Personal Trainer, Milo Education is een meerwaarde die ik iedereen enorm aan zou raden!

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Ik had geen twijfels hierover, ik wist dat ik een goede keuze had gemaakt.
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Ik ben hiervoor geslaagd en heb ook nieuwe feedback meegekregen waar ik mee aan de slag kan gaan.
10

Super waardevol

Deze opleiding was de investering meer dan waard! Uit deze opleiding vallen zoveel praktische tools te halen die direct inzetbaar zijn. Daarnaast werd iedereen uitgedaagd op zijn of haar eigen niveau. Of je nou net het vak instapt of al een tijdje aan de slag bent als personal trainer, hier ga je zeker iets waardevols leren. Naast de vele praktische kennis die ik heb opgedaan heb ik op persoonlijk en professioneel vlak ook een ontwikkeling mogen meemaken. Het eindresultaat is dat ik met meer kennis, zelfverzekerdheid en plezier voor mijn cliënten sta, en dat ga je ook terugzien in de resultaten die je boekt met je cliënten. Soms word je een beetje uit je comfortzone getrokken, maar juist dat geeft je ontwikkeling een enorme boost. Ik raad deze opleiding aan, aan iedereen die een eerste stap of een stap verder wil maken als personal trainer!

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Geen
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Een waardevolle ontwikkeling.
10

Het best denkbare fundament voor een personal trainer.

Bij MILO leer je denken in bewegingen en principes. Vanaf hier ontstaat een sterk fundament aan kennis en ervaring om serieuze betekenis te geven aan iedereen die jij gaat helpen met bewegen. Ik heb genoten van de cursus en het MILO team als warm en extreem vakkundig ervaren. Ik kan niet wachten op een vervolg / masterclass. Special thanks aan Dymphy, Jordi en Wouter!

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) geen
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Een grote ontwikkeling in zowel mijn kennis als mijn coaching.
10

Persoonlijk betrokken professionals, die instaat zijn trainers naar een hoger level te brengen

Ik heb deze opleiding ervaren als; alle onbeantwoorde vragen die jij hebt omtrent training, worden hier beantwoord. Ook met de mededeling dat zij ook niet alles weten, maar wel bereid zijn om dit uit te zoeken om hun opleiding en studenten verder te helpen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Geen
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Behaald met positieve feedback
10

Super interessant en leerzaam!

Ik heb super veel geleerd in de opleiding, Ik had nooit gedacht dat er zoveel kwam kijken bij coachen/training geven. Alle informatie die je tot je moet nemen is heel goed gestructureerd en verdeeld over de opleiding. De opleiding heeft voor mijn persoonlijke ontwikkeling ook weer een deel meegeholpen en daar ben ik erg blij mee. Ook de sfeer met de coaches is heel fijn en dat vind ik zeker belangrijk. Kort om top opleiding!

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Hoeveel nieuwe dingen ik zou leren
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Dat ik echt heel veel nieuwe dingen heb geleerd
9

zeer waardevol !

Voor dat ik bij Milo education terecht kwam had ik al verschillende PT opleidingen gedaan. De een was erg theoretisch de ander weer heel algemeen of juist te specifiek. Bij Milo is er een goede balans tussen onderbouwde theorie en de praktische toepassing hiervan. Op de praktijk dagen ben je zelf veel bezig met het toepassen van de praktijk als (toekomstig) PT-er. Waardoor meteen een goede basis legt om later met "echte" klanten aan de slag te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Of dat ik hier wel iets nieuws zou leren.
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Weer nieuwe dingen geleerd en een paar mooie discussie met wouter en youri gevoerd waardoor er voor mij een mooie extra diepgang in zat.
9

Jezelf als mensen en trainer blijven ontwikkelen met behulp van zeer deskundige en fijne coaches.

Sommige delen in de opleiding verliepen mij wat soepeler dan andere delen. Misschien omdat het een mij meer lag als het andere of omdat de omstandigheden er omheen gunstige/ ongunstiger waren. Hoe dan ook, als je ergens op vast liep werd je naar mijn idee altijd fijn geholpen door een van de coaches. Wat ik erg leuk vind is dat er niet alleen droog op de stof gefocust wordt, maar dat er juist ook naar het proces gekeken wordt. Voor mij heeft dat veel duidelijkheid geschept in het stellen van prioriteiten als je een bepaald doel wilt bereiken (in this case het behalen van m'n MILO examen). Dit inspireert mij om juist na MILO nog veel meer door te leren en mezelf nieuwsgierig op te blijven stellen, dank daarvoor!

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Geen twijfels
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Een super mooie ervaring en veel kennis rijker.
10

Top opleiding. Aanrader!

Toen ik begon aan Milo dacht ik al aardig wat te weten van training geven. Ik gaf al groepslessen. Maar het bleek dat ik nog zoveel te leren had. Van anatomie naar programma’s schrijven en het begeleiden van mensen. Iedere 3 weken leerde ik de stof en tijdens de praktijkdagen werd dit nog eens goed toegelicht en uitgelegd. Tijdens de praktijkdagen werd serieuze theorie gecombineerd met een geintje. Dit maakte het zo leuk en hierdoor kon je het ook beter onthouden! De coaches van Milo stellen je zeer op je gemak. Geen antwoord is verkeerd en elk niveau is welkom. Samen met de andere cursisten help je elkaar verder naar het volgende niveau.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Geen
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Geslaagd
10

Super leerzame en waardevolle PT opleiding!

Het team van Milo heeft enorm veel ervaring en weet dit op een prettige manier te vertalen in de theorie- en praktijklessen. Sommige lesstof is best pittig, maar door de praktijklessen wordt alles duidelijk en valt uiteindelijk alles op zijn plek. Ik zou deze opleiding zeker aanbevelen voor een gedegen PT fundament. Chapeau voor Dimphy, Romana en uiteraard Wouter!

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Geen
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Geslaagd
10

Een uitstekende vertaling van theorie naar de praktijk.

Op professionele wijze wordt elke module gedoseerd vrijgegeven zodat je gericht kan voorbereiden op elke praktijkles. In de praktijklessen wordt iedereen individueel uitgedaagd en aangezet om de theorie daadwerkelijk toe te passen en te begrijpen. Ik ben erg tevreden over het verloop van de opleiding en voel mij comfortabel genoeg om mezelf met dit fundament verder te ontwikkelen als trainer en coach. De docenten zijn echte vakmensen en liefhebbers!

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Nvt
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Een tevreden deelnemer met een diploma en een dosis waardevolle tips
10

Opleiding gericht op de praktijk

Ontzettend waardevolle opleiding die zich richt op wat een personal trainer in de praktijk ook daadwerkelijk gaat doen. No nonsense ingericht wat wil zeggen dat je enkel opdrachten en examens doet die een directe vertaling zijn naar de praktijk. Hierdoor bleef de opleiding voor mij ook de gehele tijd leuk om mee bezig te zijn.

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Geen
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Opleiding behaald
10

Top opleiding!

Veel geleerd over fitnes en hoe je moet coachen!

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Geen
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Geslaagd voor personal trainer
10

Steekt met kop en schouder uit boven andere opleidingen

Milo education doet wat andere opleidingsinstellingen niet doen: ze leren je denken! Geen voorgekauwde stof, maar hands-on info die je in de praktijk leert omzetten. Hoewel ik reeds EREPS 4 gecertifieerd ben (en reeds meerdere opleidingen personal trainer deed), heb ik echt heel veel bijgeleerd. Iedereen die mij in de toekomst zal vragen welke opleiding ik aan raad, stuur ik met veel plezier naar jullie door. Jullie mogen echt trots zijn op de basis die jullie leggen, de manier van denken, de opbouw, de praktijklessen,... Top coaches! Dankjewel Wouter, Romana en Joeri!

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) enkel dat het nogal ver was vanuit België
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) de afstand was het waard! =)
10

TOP opleiding, aanrader!

Fantastische opleiding! Zo goed zelfs dat ik met veel plezier van Antwerpen naar Amsterdam kom gereden :) Wat maakt MILO zo bijzonder voor mij? - De theorie wordt écht omgezet in de praktijk. Leren en onthouden gaat zoveel beter wanneer de kennis niet enkel in je hoofd zit, maar je deze ook hebt toegepast en gevoeld in elke vezel van je lijf. - De ongeziene passie en kennis van de docenten. - Ik heb bij geen enkel hoofdstuk het gevoel gehad 'goh, waarom moet ik dit nu leren?'. Alles is to-the-point en enorm waardevol. Voldoende informatie om zelf mee aan de slag te gaan, zonder overkill. - En misschien nog wel het belangrijkste: dankzij MILO voel ik me zelfzeker genoeg om alle opgedane kennis en ervaring verder om te zetten in de praktijk. Als je ziet hoeveel ik ben gegroeid en welk traject ik heb afgelegd vanaf de start van de opleiding, dan kan ik niet anders dan het heel erg aanbevelen. Voor zij die nog twijfelen: gewoon doen!

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Dat ik me als Belg niet thuis zou voelen. Bleek helemaal onterecht! :)
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Geslaagd
10

MILO biedt kennis, kwaliteit en ontwikkeling

MILO is een opleiding waar diepgaande, kwalitatieve informatie verschaft wordt. Maar daar blijft het niet bij. Naast het feit dat de docenten stuk voor stuk ongelooflijk kundig zijn en over zeer veel kennis beschikken, zijn ze heel erg betrokken bij de deelnemers. Ze dagen je uit, zetten je aan het denken en maken het mogelijk om jezelf optimaal te ontwikkelen. Er is veel individuele aandacht en het is fantastisch om van zulke gepassioneerde mensen te mogen leren. Al met al een zeer waardevolle en leerzame ervaring die ik iedereen aanraad!

 • Aanbevelen? Ja
 • Ik heb bij MILO Education: De MILO Personal Trainer opleiding gevolgd
 • Welke twijfels had je van tevoren? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Of ik ervaren genoeg zou zijn (geen vooropleiding in sport) om de opleiding te kunnen volgen
 • Wat was het uiteindelijke resultaat? (alleen voor deelnemers MPT opleiding) Geweldige (persoonlijke) begeleiding waardoor ieder individu zich kan ontwikkelen

Over MILO Education

MILO. Een groep vakidioten. Een aantal zeer ervaren trainers en coaches die klaar staan om hun expertise met jou te delen. MILO is begonnen als gesprek tussen trainers die op zoek waren naar antwoorden over hun vak. Trainers die de drang hadden om beter te begrijpen waarom en hoe. Beter willen worden. Daar kwamen we tot de ontdekking dat vakmanschap een combinatie is van kennis en ervaring. Dat is nog steeds de basis voor alles wat wij doen.

Over Coachscore

Coachscore is de reviewtool speciaal voor coaches. Groei als coach met echte reviews. Help meer mensen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd