Filters

2

Chaos, no unpacking, damages, no reaction, prepay

The move was a Desaster. Different teams, bad timetable, they wanted to deliver the boxes at 11 p.m. with a lift, so the neighbours complaint. Movers and assembly men that were nice but completely overstrained after having done several different moves on this day already. The lift was not there in time so changed the teams and send different movers that only arrived at 23.00 in the night for unloading. The next day nobody came for unpacking what I had paid before. I was never called back by the company and not informed. The furniture was not wrapped in and so a lot of damages on designer stuff like our Vitra chairs and broken Flos arco. The ladder was stolen. And the damage reclamation doesn’t react at all.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel en vaardig

De verhuizers van Verhuis Experts zijn echt fantastisch! Dennis en Jayson waren ontzettend behulpzaam en professioneel. Wij zaten vanwege een last-minute verhuizing behoorlijk in de stress, maar dankzij hun was die stress als sneeuw voor de zon verdwenen. Wij gaan op vrij korte termijn absoluut weer gebruik maken van Verhuis Experts voor de 'echte' verhuizing van volgende week, want dankzij hun heb ik compleet vertrouwen in de zaak!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima verhuizing

Onze spullen zijn zonder problemen en zonder schade van ons oude naar ons nieuwe huis gekomen. En dat was nog niet zo eenvoudig. Er moest een piano een smalle trap af en er moest een piano een smalle trap op. Dat is hartstikke zwaar tillen, en ook wel een beetje riskant: we zijn enorm blij dat dit goed is afgelopen. En dan die pakweg tachtig dozen met boeken die in het oude huis naar beneden moesten en in het nieuwe naar boven, en die wasmachine en die kasten die naar de kelder moesten. Al met al was het best een zware klus. Henk en zijn team (Richard, Michael, Vincent, Ray, Junior en Theo) hebben de klus in twee dagen goed geklaard, een dag om in te laden en een lange dag om te rijden en uit te laden. Junior heeft onze kasten handig en vlot gedemonteerd en ze bij het monteren hier en daar zelfs gerepareerd en opnieuw afgesteld: hartstikke fijn, de deuren sluiten nu zelfs beter dan voorheen! De klus heeft wel wat langer geduurd dan waar in de offerte van was uitgegaan: alles samen was er een uitloop van twee uur, waarvoor 350 euro extra in rekening werd gebracht. Ook minder fortuinlijk was de schade aan het trottoir door het manoeuvreren met de volle verhuiswagen: een flink gat en zeker een stuk of zes gebroken stoeptegels. Maar verder is er voorzichtig gewerkt: wat breekbaar was, is ingepakt in dikke lagen dekens en omwikkeld met plastic folie, en daarmee heeft alles de overtocht goed doorstaan. Alle spullen zijn netjes op hun plek terechtgekomen; zelfs boekenkasten die niet door de deur konden, zijn op ingenieuze wijze door een raam binnengebracht. Per saldo kijken we terug op een geslaagde verhuizing en zijn we best tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Ben zeer tevreden over deze heren hoe ze als team verband ons verhuizing strategisch hebben uitgevoerd. Hierbij mijn compliment voor team Richard. Zoals beloofd door de adviseur offerte en prijs was correct en de verhuizers waren heel professioneel. Ik zal verhuis experts aanraden aan families en vrienden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super ervaring! Aanrader.

Wij zijn verhuisd van 2-hoog hartje Amsterdam naar 4-hoog verderop in Amsterdam. Team was wat verlaat maar hield continue contact met ons en verzekerde ons dat het er die dag zou staan. Ontzettend netjes gewerkt, hoop plezier en zo snel. Heel service gericht met karton en een kast die niet paste. Ook nog even een bank naar een ander adres midden op de gracht gebracht. Wij raden echt iedereen aan om met hen te werken!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topper dan Top

ik ben zeer tevreden over hoe de verhuizing is gegaan, de planning liep een beetje uit omdat de andere verhuizing wat langer duurde, ik ben netjes op de hoogte gehouden door Bianca. Remy, Amin en Dyon hebben heel hard gewerkt, zeer nette mannen met ervaring. ik ben niet voor verrassingen komen te staan, alles is netjes volgens de offerte uitgevoerd. ik heb mijn zus ook aangeraden om te verhuizen met VerhuisExperts. mijn complimenten aan verhuis experts, ik raad jullie zeker aan!!

 • Aanbevelen? Ja
2

Slechte afwikkeling

De dag na de drie dagen durende verhuizing heb ik telefonisch mijn beklag gedaan bij Verhuisbedrijf Experts over de niet nagekomen afspraken en de ondervonden schades bij de verhuizing, in totaal een bedrag van ca. € 950. Van de afgebroken poten van de elektrisch boxspring, die door de constructie niet meer te herstellen zijn en zodoende niet meer gebruikt kan worden, met een aankoopbedrag van € 1.600, heb ik i.v.m. de gebruiksduur de schade coulant gesteld op een restwaarde van € 137. Dezelfde dag heb ik op verzoek per mail de niet nagekomen afspraken en schades gemeld, vervolgens gevolgd door een uitgebreide mail van de schades met opnames van schades. In totaal heb ik 10 mails naar Verhuisbedrijf Experts verzonden, waarvan een groot deel nooit is beantwoord. Ook zijn er zo’n 8 telefoongesprekken geweest met de heer Meijer. En van de toezegging bij zijn afwezigheid door te geven mij terug te bellen, komt nooit iets terecht Ondanks het feit dat ik het eigen risico van de verhuisverzekering heb afgekocht, komt de heer Meijer uiteindelijk met het “genereuze” voorstel van een vergoeding van € 150, waarmee ik niet akkoord ga. In een later stadium wordt nota bene nog beweerd dat van de zilveren kaarsenstandaard de standaarden al verbogen waren voor de verhuizing en zij voor het schadeherstel van € 450 niet aansprakelijk kunnen worden gesteld. Na een 9 maanden discussie komt er dan een aanbod voor een vergoeding van € 350. Zo onderhand compleet zat van deze affaire ga ik onder protest akkoord met het aanbod. Maar na rappel duurt het nog 6 weken voordat het bedrag wordt overgeboekt. Ook al hebben de verhuizers zich ingespannen, is de totale afwikkeling dramatisch. Het is dan ook verstandig om Verhuisbedrijf Experts absoluut niet in te schakelen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Was Top!

Vandaag de verhuizing geregeld door Henk, Lucas en Patrick. Wat kunnen die sjouwen! Zweet op het voorhoofd maar ze knalden door. Hardwerkende mannen en super vriendelijk en beleefd. Henk, Lucas en Patrick, hartelijk dank voor het harde werken. Happy op mijn nieuwe stek.

 • Aanbevelen? Ja
10

keurig

in het begin was ik heel sceptisch, maar na paar keer gebeld te hebben met kantoor hebben zij mij wel gerust kunnen stellen dat alles goed gaat komen en dat ik me geen zorgen hoef te maken. mijn verhuizing liep keurig en zonder schade.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeker een aanrader

Verhuizing liep naar wens. De verhuizers hebben heel goed en hard gewerkt. Gelukkig op tijd klaar met de verhuizing. geen schade te zien zoals dat tevoren beloofd was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top team!

Verhuizers kwamen netjes op tijd en hebben prima werk verricht. Goede vakmannen die van aanpak weten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Top verhuizers!

Odin, Mesu en Theo, harde werkers. Hebben goed werk geleverd vorige week donderdag met onze verhuizing van Woerden naar Veenendaal. Super bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
5

could be better

The client service was first very helpful and professional. Then the rented moving boxes were 2 weeks late. On the moving day the contractors who came with the truck were friendly and efficient, not so much the verhuisexpert guy with the lift, who dod not really want to work (pack the boxes). There were disagreements between the moving team. It all started later (45minutes) and we had to pay for it, which is unfair. Overall, we were not so satisfied.

 • Aanbevelen? Nee
7

geweldig met henk, leon en dion

geweldig met henk, leon en dion. prima vaklui. snel en accuraat

 • Aanbevelen? Ja
1

Slecht

Tot de verhuizing goed contact maar daarna toen de verhuizers snel vertrokken waren echter diverse beschadigingen naar voren gekomen. Hele linnenkast in 2en gebroken tijdens transport. Er word niet meer gereageerd op mail. Onbetrouwbaar, slechte service en amateuristisch.

 • Aanbevelen? Nee
1

Verhuis prutsers!

Een expert zorgt voor een correcte offerte en voor een correcte uitvoering ervan. Een expert komt niet de helft van de afspraken niet na. Een expert beschadigd niks en maakt niks kapot. Een expert gaat niet een half uur een ovenknop zitten uitboren die afgebroken is, waardoor de oven nu niet meer aan kan. En waardoor de rest van de experts een half uur niet verder konden omdat dat de expert was die de vrachtwagen leeg moest halen. Een expert kan meubels vakkundig de- en monteren. Een expert houd rekening met hoe de spullen ingeladen worden, zodat de te monteren meubelen als eerste eruit kunnen. Een expert is niet met 2 man 30 minuten bezig om 1 deur van een Ikea schuifdeurkast erin te krijgen om vervolgens onverrichter zaken afscheid te nemen. Een expert verlaat zijn job pas als alles netjes afgerond is. Een expert levert klantenservice, om er gauw voor te zorgen dat klachten worden opgelost. Een expert laat je niet extra betalen terwijl je als klant zelf de halve offerte hebt uit staan voeren. Een expert laat je als klant niet de halve verhuizing uitvoeren als dat niet de afspraak is. Prutsers zijn het. Nooit aan beginnen!

 • Aanbevelen? Nee
9

Topverhuizers

's Ochtends wakker worden in het oude huis en 's avonds naar bed in je nieuwe huis. Allemaal top geregeld en er werd hard doorgewerkt. Grote meubels werden keurig uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Nogmaals een dikke duim omhoog voor de mannen, bedankt voor de vlotte verhuizing Henk, Richard en Junior!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en prettige verhuizing

Full service verhuizing en volledig ontzorgd. Het team van Hassan, Remy en Zaïr heeft deskundig en snel de spullen verplaatst. De sfeer was prettig en ook dat maakte dat ik zonder zorgen de touwtjes uit handen kon geven. Geen probleem tegengekomen en alles staat weer op de goede plek. Ik raad dit bedrijf absoluut aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijne ervaring

Super fijne ervaring! Heel goed geholpen en waren tot alles toe bereid. Zeker voor herhaling vatbaar

 • Aanbevelen? Ja
10

Waard voor wat je betaald!

Echt een hele fijne ervaring met Verhuis Experts. Duidelijke informatie en afstemming over de offerte en de gang van zaken. Ruim op tijd werden de verhuisdozen aangeleverd dus we konden ons goed voorbereiden. Dag van verhuizing verliep prima, snel en zorgvuldig. Goede prijs/kwaliteit verhouding en dus meer dan waar voor je geld. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een vlekkeloze verhuizing!

Een vlekkeloze verhuizing! Er is zorgvuldig gewerkt, nette en vriendelijke verhuizers. En de snelle en stipte service achteraf: er was een kastdeur die niet lekker meer liep en na een telefoontje waren de medewerkers er heel snel om dit euvel te verhelpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring

Na minder goede ervaringen ditmaal gekozen voor dit verhuisbedrijf, uiterst tevreden over hoe de heren met mijn inboedel omgingen. Er werd vlot gewerkt met verstand van zaken. Een pluim voor Remy vanwege de flexibiliteit en de goede communicatie! Top gedaan mannen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Beste verhuizers

Netjes op tijd met enorm veel zin. Weten van aanpak en zorgen dat je als klant gerust wordt gesteld. Ze gaan voorzichtig met je spullen om en kijken hoe ze sneller en efficiënter kunnen werken. Voordat je weet is de dag om en je inboedel staat netjes in je nieuwe woning. René, Zaan en Rick heel erg bedankt voor jullie hulp. Ik zal jullie aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeker om aan te raden

Wij zijn met dit bedrijf in zee gegaan om onze te verhuizen na het prettige bezoek van Patrick aan ons huis. Wij zijn via een tussentijdse opslag naar onze nieuwe woning verhuisd. Daarbij was het hebben van een eigen opslag van het verhuisbedrijf echt een eis zodat wij tussentijds bij onze spullen konden. Ook een bezoek gebracht aan hun opslagruimte in Zoeterwoude waar alles heel netjes opgeslagen stond. De offerte die wij ontvingen was heel duidelijk en goed uitgelegd. Ook per meubel uitgelegd of het gedemonteerd zou worden of niet. . Op de dag van de verhuizing hebben de verhuizers ontzettend goed hun best gedaan alles extra goed in te pakken aangezien wij veel glaswerk hebben. met enorm dank aan Raymond, Carlo en Rick en de vierde man een ontzetten aardige kerel Amin geloof ik. Wij hebben daarna een keer een bezoek gedaan aan hun loods om wat spullen op te halen. Ook daar was de loodsmeester Remi enorm behulpzaam. Onze meubels en goederen zijn inmiddels afgeleverd in onze nieuwe woning. Alles staat netjes gemonteerd en aangesloten op het juiste plek. De enige schade was aan een LED Bulb lamp wat natuurlijk kan gebeuren. Deze is na de verhuizing speciaal voor ons besteld en per post bij ons aangenomen, waarna wij ook per post een bos bloemen met excuses voor de schade hebben ontvangen. Totaal buiten de verwachting en hoe netjes dit bedrijf met zijn klanten omgaat. namens ik en mijn vrouw ontzettend bedankt en wij zullen jullie aanraden bij iedereen die wij kennen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring

Eind februari gebruik mogen maken van deze geweldige service. Ruim op tijd aanwezig (9 uur was de afspraak) en ze kwamen met goede energie aan. Alles netjes ingepakt en vervoerd van de bovenste verdieping naar de vrachtwagen. Veel passie en gedrevenheid voor hun werk. Voor een volgende keer zonder twijfel weer gebruik maken van hun service! In één woord te omschrijven: TOP!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd