Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Ondanks de tijdsdruk en vakantie van de verkopende partij toch op korte termijn gelukt om alles rond te krijgen, MaxLease denkt goed met je mee!
15 August 2023
Binnen 1 dag alles geregeld en de auto omgeruild.
9 August 2023
Henk
Dedemsvaart
Max, 2e auto ook weer via jou, bedankt weer voor je goede zorgen!
29 July 2023
Rahiel
Zoetermeer
goed bedrijf
C&J BEDRIJFSAUTO'S
hoogeveen
Max lease staat altijd klaar om Het Beste voor je uit te zoeken Altijd snel in orde Dik tevreden
Angelita
Rotterdam
Jack is een goudeerlijke zakenman waar ik al jaren zaken meedoe!
Gordon
Oost
Topper
Mo
Rolde
Van de keuze voor de auto (welke niet uit hun eigen voorraad kwam) tot aan de aflevering perfecte en snelle service. Ik lease nu de 2e auto via Max-Lease. Volop tevreden
Frits
Uithoorn
Binnen bijna één dag een auto gevonden geheel naar mijn zin. Rijd er nu bijna een jaar in en bevalt uitstekend. Geheel ontzorgd van aanschaf tot financiering. Top!
Jenny
Vriezenveen
Snelle service, duidelijk geholpen
Elvis
Rotterdam
Goede service altijd vriendelijk !
Gs
Eindhoven
Molto cordiali e ti risolvono il problema poco tempo ho comprato 3 auto e sempre e andato a buon fine in meno di 24 ora
Massimo
Hilversum
5/5
Martin
Ter Aar
Gyors munka
Nl Cser
Oirschot
Een mooie deal gemaakt, precies zoals we dat graag wilden.
18 February 2023
Henk
Dedemsvaart
Goed contact en een snelle afhandeling.
6 February 2023
Pim van der Vlist
Dordrecht
Snelle levering
4 February 2023
Sjon
Dedemsvaart
Dit keer voor een busje bij max lease geweest, altijd snel en goed geregeld.
28 December 2022
Johnny
Zwolle
Het contact met Max Lease verloopt altijd soepel, het is de derde keer dat we een auto via Max Lease hebben geleased. Duidelijke site, makkelijk contact leggen en vriendelijk personeel.
12 December 2022
geertje
Emmen
Voor de 3e keer een auto via Max Lease gekocht. Altijd correct, duidelijk en snelle afhandeling.
8 December 2022
Geertje
8 December 2022
Geertje
1 December 2022
Bianca
Beverwijk
Goede snelle en nette service
20 November 2022
Mark
Egmond binnen
Contact met Jack verliep soepel en duidelijk Alles keurig netjes en snel geregeld. Een aanrader waar we graag weer terug komen
1 November 2022
Ferdinand
Hardenberg
Al jaren vaste klant, al diverse auto's laten regelen door Jack. Altijd top en netjes geregeld en geleverd. Hoop nog jaren zaken met jack te doen.
25 October 2022
Marcel
Schuinesloot
Max Lease is een bedrijf, welke bemiddelt in het tot standkomen van leasecontracten. Door jarenlange ervaring in de financiële branche kan Max Lease net dat beetje meer bieden, wat nodig is om een contract rond te maken.
Max Lease is er voor de gevestigde ondernemer, maar ook voor de nieuwkomers op de markt. Ook al is er een afwijzing bij een andere maatschappij, dan nog kan Max Lease wellicht een oplossing vinden om een leasecontract rond te maken.
Max-Lease gaat door, waar anderen het opgeven.
Van Knobelsdorffplein 14
9203DJ Drachten