Professioneel bedrijf: zeer fijne en vlotte communicatie!

Secondhome Home kan ik van harte aanbevelen. Robin heeft mij zeer goed en deskundig geholpen. Prettige en heldere communicatie.

• Type object? Chalet

Precies gedaan dat wat ze aanbieden, goede controle.

Heel blij met het plannen en inplannen van onze stacaravan met medewerker Wouter bij second home check. De inspecteur geeft een mooi, compleet rapport en belde ons al na bezoek caravan met zijn bevindingen. Dat was super voor ons, zodat we snel een bod konden doen op die caravan. Een kostenraming werd op ons verzoek ook gemaakt, tegen extra kosten. Alles verliep naar wens, zeer professsioneel.

komen afspraken na

Kundig en uitgebreid advies

Ik heb een zeer goede ervaring. Er wordt meegedacht om een juiste afspraak te plannen. De inspecteur is kundig en vriendelijk. Legt goed uit. Ik ben blij dat ik ze heb ingeschakeld:

• Vakkennis N.v.t.
  • Persoonlijk contact N.v.t.
  • Flexibiliteit N.v.t.
  • Type object? Stacaravan

Snelle actie, reactie en prettige afhandeling/begeleiding. Zeer professioneel en adequaat.

Professioneel bedrijf

Onse caravan laten keuren, ivbm vocht probleem alles is heel vakkundig uitgevoerd . En geeft ons weer een veilig gevoel zal dit bedrijf zeker aanbevelen. John& rika ketting

• Type object? Stacaravan

Gerust en veilig gevoel na technische inspectie chalet

We zijn blij dat we deze inspectie hebben laten uitvoeren. Het leverde ons een aantal punten op die verbeterd moeten worden en waar we nu mee aan de slag gaan. Zoals bedrading elektriciteit in schuurtje vervangen (anders kans op kortsluiting), lekkageplek bij een raam oplossen, mos van dak verwijderen, zorgen voor voldoende ventilatie (tochtstroom) onder het chalet. Het heeft ons een gerust en veilig gevoel opgeleverd over ons net gekochte chalet.

Uitstekende professionele service

Snel geregeld, professioneel en onafhankelijk uitgevoerd. Uitkomst keuring was voor mij als verkoper niet al te gunstig maar wel duidelijkheid voor alle partijen.

• Type object? Chalet

Je krijgt deskundig advies van aardige mensen!

We zijn heel blij met het gekregen advies! Het is fijn dat alles nagekeken wordt en je krijgt een duidelijk, deskundig en overzichtelijk rapport. Wij willen stukje bij beetje het chalet opknappen en het is fijn dat we nu weten wat de hoogste prioriteit heeft. Tijdens de inspectie wordt er al veel aan je vertelt en laat Robin zien wat hij bedoelt. Dat is heel handig voor mensen die er zelf niet zoveel verstand van hebben!

Kortom perfect

Als je contact opneemt word je keurig te woord gestaan de keuring in mijn geval kon op zeer korte termijn en werd proffesioneel en deskundig uitgevoerd.

• Type object? Stacaravan

Betrouwbaar, deskundig. Raad iedereen een second home check aan.

Wij zijn bijzonder blij dat wij voor de Second Home Check keuring hebben gekozen, waardoor wij een voor ons juiste keuze hebben kunnen maken.

Goed advies, aardige keurmeester

Er werd netjes uitgelegd waar de gebreken van het chalet zaten en dat was o.a. een grote lekkage. Met de vloeren, muren en dakvervanging zou ons dat zo’n 10.000 euro kosten. We konden telefonisch nog vragen stellen en de keurmeester heeft ons alles duidelijk en netjes uitgelegd. Uiterst beleefde man, kreeg ik ook terug van de eigenaresse van het chalet die hem op hey chalet had ontvangen. Overzichtelijk rapport. De volgende keer zetten we zeker weer secondhomecheck in, blijkbaar is het nodig want de eigenaars hadden de lekkage verzwegen dus voor je het weet koop je een kat in de zak.

Afspraak is afspraak

Zeer professioneel en uitgebreid verslag van de vakman!

• Type object? Chalet

Deskundig en uitgebreid alles nagekeken

Onze chalet is van top tot teen nagekeken en adviezen gehad waar er verbetering kon zijn.

Zag er profesioneel uit.

Ik mijn ogen goed gekeurd, hopelijk geen onverwachte mankementen in de toekomst.

• Flexibiliteit N.v.t.

Snelle service! Professioneel!

Goede service, snel ter plaatse, en goede afhandeling, professionele keuring!

• Type object? Chalet

Afspraak, planning, uitvoering van de keuring en de registratie: prima

Deskundige begeleiding

Plezierig onderhoud gehad met de heer Robin Stolk met duidelijke uitleg

Heel vakkundig en betrouwbaar

Via een Facebook tip, kwam ik bij dit bedrijf terecht. Fijn geregeld, goed rapport, betaalbaar en wat beloofd wordt, doen ze ook. Top.

• Type object? Stacaravan

Correct en goede uitleg en advies gebreken .

Ons advies is laat het chalet of caravan de home check doen dan krijg u een goed advies .

Snel en nauwkeurige afhandeling

Erg goed!!

Professioneel en klantvriendelijk

Ik ben erg tevreden , met de manier hoe er gehandeld is. Netjes na afloop ,van het onderzoek telefonisch contact gehad met de cotroleur. Duidelijke uitleg van de keuring. mvg Joost Qe Wit

Prima en uitvoerige check

Tevreden over houding en aanpak. Alles werd goed uitgelegd. Rapport was ook uitgebreid en duidelijk. Een min punt was het volgdende: Er werd vocht gemeten in de muren van de badkamer. Oorzaak werd slechts naar gegist. Een van de mogelijkheden was lekkage bitumen dakgoot. Dit werd echter niet gecontroleerd, terwijl hij ca 2 uur bezig was. Dan had dit ook gekund en had duidelijk meerwaarde.

Een uitstekende ervaring!

Zowel de afspraak inplannen als de keuring zelf zijn heel goed verlopen.

• Type object? Chalet

Goede uitleg en inspectie uitgevoerd, zeer uitgebreid trouwens

Tijdens de inspectie, zeer uitgebreid de tijd genomen om alles te fotograferen en te inspecteren, zeer tevreden over.

Company details

4 Parallelweg