Geweldig en snel

Een snelle service en opvolging van ons verzoek, binnen 1 week het rapport en daardoor konden wij snel schakelen

• Type object? Chalet

Zeer vakkundig, hele grondige keuring

Inspecteur was zeer kundig, legde alles goed uit en kon iedere vraag beantwoorden. Ook nazorg was prima, vragen stellen en bellen na de keuring was geen probleem, rapport heel uitgebreid, zeer aan te bevelen.

Zeer grondig en deskundig

Onze keurmeester Ton was zeer grondig en deskundig. We hebben eind van de keuring en daarna telefonisch alle punten besproken en hebben nog via email enkele tips over gevelbekleding en kit ontvangen. Ik belde maandag en er was een annulering op dinsdag waar we gebruik van konden maken en hadden het keurings rapport woensdagmiddag al in plaats van donderdagavond. Dit was qua snelheid ook fijn voor de verkoper.

vakkundig

mijn stacaravan is nu weer in perfecte staat door de paar punten die geconstateerd waren en binnen een week verholpen konden worden, ga met een veilig gevoel slapen .

• Type object? Stacaravan

uitstekende inspectie en goed onderbouwde rapportage

snelle afspraak, prettige medewerker die inspectie uitvoert, uitgebreide rapportage die goed is onderbouwd d.m.v. foto's.

• Vakkennis N.v.t.
  • Soort klant? N.v.t.
  • Type object? Stacaravan

Goed en een vakkundige inspectie van een aan te schaffen caravan. Ben blij met het rapport en heb besloten deze caravan niet te kopen. Dank voor de snelle in planning.

• Type object? Stacaravan

Kritische, ervaren blik levert nuttige inzichten op

Na een online zoektocht naar een gespecialiseerde partij voor de keuring van mijn chalet kwam ik bij secondhomecheck uit. De keurig werd volgens afspraak verricht en door een ervaren inspecteur met specialistische instrumenten. Dat leverde nuttige inzichten op die ik anders niet had gehad en waardoor ik tijdig en gericht herstel en onderhoud kan laten plegen. De uitgebreide rapportage werd, na betaling van de factuur, in mijn geval nog dezelfde dag opgeleverd. Dat was een extra service, omdat de overdracht de volgende dag al plaatsvond. Ik ben zeer tevreden!

Uitgebreid

Totaal pakket, wel lange wachttijden maar keuring geholpen

Ik ben zeer tevreden

• Type object? Chalet

Professionele medewerkers die weten waar ze het over hebben

Goed! Een aanrader voor wie een vakantiehuis wilt kopen en zeker wilt zijn dat het in goede staat is!

• Vakkennis N.v.t.

scherp, oplettend en deskundig

De keuring verliep vlot en alles werd gecheckt, met het blote oog, met foto's en waar mogelijk ook met apparatuur. Naderhand hebben we (de keuringsmeester in de auto op weg naar het volgende object om te keuren) een paar dingen besproken, zodat ik die resultaten vast kon laten bezinken. Het rapport was uitgebreid met goede toelichting en duidelijke foto's. Kortom: aanrader.

Heel fijn

Heel veel aan onze check gehad, waardoor we de punten welke zijn opgemerkt door de inspecteur, meteen hebben kunnen neerleggen bij de verkopende partij. Deze worden nu verholpen en worden wij pas eigenaar van her chalet waneer de opgemerkte zaken zijn verholpen en opgelost

Deskundig

Goede afstemming en afspraken. Worden ook correct nagekomen. Men neemt de tijd voor de controle en staat open voor vragen. Verwerking in rapportage is vlot gegaan en ook daarna is men zeer behulpzaam.

Fijne controle van ons Chalet

Vriendelijk personeel en uitgebreid rapport. Blij met de aanwezige kennis en deskundigheid!

Top service van professionals

Zeer prettige ervaring gehad met SecondHomeCheck, mijn chalet is vakkundig nagekeken en beoordeeld. Altijd bereikbaar voor vragen, erg prettig om mee samen te werken.

• Type object? Chalet

Zeer vriendelijk behulpzaam en kundige inspecteur

Het was een goede ervaring om met second home check in zee te gaan. De inspecteur was heel duidelijk in zijn uitleg en t rapport ook duidelijk.

• Type object? Chalet

Op de folder staat dat het 125 euro kost Wij hebben onze caravan laten keuren voor 150 euro. In hij afgekeurd. Op een kleinigheidje van de stoom is het verholpen. Komt hij hem herkeuringen 5à10 minuten werk en dan zeggen ze dat het niet in rekening gebracht wordt. Moet ik weer 75,00 voorrijkosten betalen. Jammer toch zo wordt 125,00 ineens 225 euro,zo kan ik het ook. Is heel wat anders dan 125 euro!

• Type object? Stacaravan

Deskundig advies gekregen met goede tips

Wij zijn blij Secondhomecheck geraadpleegd te hebben. Het heeft ons inzicht gegeven in de staat van ons chalet en ook wat voor onderhoud en kosten wij in de toekomst kunnen verwachten. Een betrouwbare adviseur heeft ons op een prettige manier geholpen daarbij.

Topservice

Snel en vakkundig geholpen

• Type object? Chalet

Vakkundige en uitgebreide keuring. Vastgelegd in een uitgebreid rapport. Prettig contact. Professioneel en realistisch advies.

Niet na komen afspraken!

Afspraak was dat ik aan het einde van de week zeker het verslag binnen zou krijgen. Op vrijdag middag nog niks, gebeld en kreeg ik te horen dat ik vrijdagavond het verslag nog zou krijgen, maar nee dus. Dinsdag er op pas het verslag gekregen. Verder word er €50 voorrijkosten berekend die nergens op de site staan.

• Type object? Chalet

Fijne ervaring met Robin, die goed bereikbaar was en onze vragen goed kon beantwoorden. Wij hebben veel informatie gekregen, waardoor wij een redelijk bod konden uitbrengen en weten wat er allemaal aangepakt moet gaan worden.

• Type object? Stacaravan

Gedegen inspectie en goede uitleg achteraf

Bij de aanschaf van een chalet hebben wij Second Home Check de meest uitgebreide check laten doen. Dit naar alle tevredenheid. De inspectie was uitgebreid en leverde veel nuttige informatie op. Telefonisch werden we al uitgebreid geïnformeerd over hoe het gegaan was. Het rapport vonden we vrij summier en riep nog veel vragen op. Op verzoek werden nog enkele zaken verduidelijkt in een aangepaste versie en bovendien werden al onze vragen uiteindelijk uitgebreid beantwoord. Al met al een zeer positieve ervaring. Nu weten we precies wat we kopen, wat er nog moet gebeuren en wat het waard is.

Company details

4 Parallelweg