Filters

10

Onbezorgde service en bijzonder persoonlijk

Bijzonder persoonlijk, erg vriendelijk en zeer professioneel. Na het eerste uitgebreide (kennismakings)gesprek hebben wij de resterende procedures onbezorgd ervaren. Het contact verliep goed en altijd een snelle opvolging. Wij werden volledig op de hoogte gehouden van de verdere stappen in de schadeafhandeling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakman die het belang van de cliënt voorop stelt

Na het ongeval kregen wij het adres van Rob via de verzekerings agent met de opmerking dat het bij Rob in goede handen zou zijn Tijdens het eerste gesprek ben ik uitstekend voorgelicht zonder dat er valse verwachtingen gewekt zijn Regelmatig ben ik van de stand van zaken op de hoogte gesteld en de gehele afwikkeling was tot volle tevredenheid Uiteraard gaan wij Rob van harte aanbevelen bij bekenden als er een onverhoopt een letselschade advocaat nodig mocht zijn

 • Aanbevelen? Ja
10

Rob Borninkhof is kundig en betrouwbaar

Na opeenvolgende ongelukken kwam ik in aanraking de de verzekering van de aansprakelijke partij. Die wilden alles snel regelen. Gelukkig weer mijn broer erop dat ik dat net zelf kon en moest doen. Hij heeft Rob voor mij gevonden. Die ging direct aan de slag en heeft al deze zorgen van mij overgenomen. Het is al moeilijk genoeg om beter te worden. Rob heeft alles voor mij afgehandeld. Heel erg bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uniek door zijn kennis en altijd bereikbaar en meelevend.

Ruim tweeënhalf jaar geleden ben ik op de fiets aangereden door een auto. Door mijn verzekering kwam ik in contact met Rob Bornikhof. Hij kwam op huisbezoek en keek meteen wat er nodig was en gaf mij ook praktische tips. Samen met mijn man ben ik zelfstandig ondernemer. Rob heeft verschillende experts ingeschakeld onder andere een arbeidsdeskundigen die mij heeft begeleid maar er ook voor heeft gezorgd dat mijn man niet overbelast is geraakt. Een Registerarbeidsdeskundige/ gerechtelijk deskundige heeft arbeidsverlies in kaart gebracht. Rob was ook steeds bij deze huisbezoeken. Naast een goede schadevergoeding heeft Rob ervoor gezorgd dat ik heel goed ben gecompenseerd voor mijn arbeidsverlies. Rob is een expert in wat hij doet, maar wat hem uniek maakt is dat hij altijd bereikbaar en meelevend is. Wij zullen hem altijd dankbaar blijven voor wat hij voor ons heeft gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en Efficiënt

Rob Borninkhof van Sileo kwam meteen heel betrouwbaar over. Ging direct voor ons aan de slag en behaalde snel een mooi resultaat. Mede door de uitstekende communicatie. Bedankt!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Is betrokken en zet zich in om zaken snel en deskundig af te handelen

Heeft een langslepende kwestie mbt mijn werkgever in korte tijd tot een gewenst einde weten te brengen, daar waar ik zelf al jaren tegen een muur op liep.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super geholpen!

Geduldig, begripvol en altijd bereikbaar. Zo omschrijf ik Rob. Mijn dochter en ik zijn heel blij en dankbaar dat wij Rob als letselschade advocaat hebben mogen meemaken. Echt een aanrader! Voor jong en oud :-)

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig persoonlijk contact, helder advies en goed benaderbaar

De contacten met Rob waren altijd prettig en duidelijk. Er werd goed naar mijn verhaal geluisterd. Rob is makkelijk benaderbaar en legt de zaken in niet juridische taal uit. Kortom fijne samenwerking. Ik zou hem zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Correct, duidelijk, snel, altijd bereikbaar, kennis van zaken

Rob is een vakman, die altijd bereikbaar is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Fijn contact gehad. Ben goed geholpen. Ik heb duidelijke uitleg gehad. Kon altijd terecht met vragen. Procedure omtrent letselschade goed afgerond.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ervaring expert!

Een expert die oog voor alles heeft. Met sympathie en inlevingsvermogen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Heel heftig arbeidsongeval gehad met ernstig letsel tot gevolg. Mijn belangen zijn door Rob uitstekend behartigd en de zaak is afgerond.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Top service , snelle reacties, goed geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was een prettige samenwerking met een goede uitkomzt

Ik ben in contact gekomen met dhr Borninkhof naar aanleiding van een bedrijfsongeval/verkeersongeval. Eerst was ik een beetje sceptisch en wist ik niet of ik zoiets wel nodig had. Zeker ook omdat je genoeg spookverhalen kunt vinden op internet van bedrijven of personen die je de wereld beloven zolang je maar doet wat ze zeggen. Dhr Borninkhof is bij ons thuis geweest om de zaak te bespreken. Dit gaf me al een goed gevoel en naarmate de zaak vorderde werd dat gevoel alleen maar beter. Op iedere vraag werd (waar mogelijk) snel gereageerd, vaak per mail. Zodat je toch een betrokken gevoel krijgt van iets waar ik zelf absoluut geen kaas van gegeten heb. Conclusie voor mij is dat het een fijne samenwerking was en dat de uitkomst gunstig is. Mede door dat ik zelf geen kennis van zaken heb, waardoor je veel schade niet zou noemen en dhr Borninkhof duidelijk wel. Dus ook via deze weg wil ik dhr Borninkhof nogmaals bedanken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en betrokken

Ik ben op mijn fiets aangereden, waarbij de veroorzaker zonder zich om mij te bekommeren er vandoor gegaan is. Gelukkig hebben wij de desbetreffende persoon weten te traceren. Via onze verzekeringsagent in contact gekomen met Rob. Hij heeft zich direct in de zaak vastgebeten en alles bij ons uit handen genomen. Hij heeft ons voortdurend op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Naast het verhalen van de schade heeft hij er tevens voor gezorgd dat wij smartengeld kregen. Wij zijn hem enorm dankbaar voor deze goede en zeer deskundige afwikkeling en zullen hem aan iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben zeer tevreden met de manier waarop ik ben geholpen.

Dit is al mijn 2e zaak die ik heb kunnen afronden met dhr R.borninkhof. Ik ben zeer tevreden om de manier dat dhr R.Bornikhof mij heeft geholpen. Ik zal iedereen aanraden die een letselschade advocaat nodig heeft om hem even tecontacteren. Geeft je ook de juiste en beste adviesen. En houd u ook overal van op de hoogte. Ook heel belangrijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed geholpen.

Ik ben na een auto ongeval ontzettend goed geholpen. Het ongeval was veroorzaakt door een externe partij, waarbij letselschade is verhaald.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top geregeld

Dhr. Borninkhof was doortastend, meelevend en meedenkend. Zelf had ik niet op een vergoeding gerekend, maar door Dhr. Borninkhof heb ik toch een geldbedrag mogen ontvangen. Goede snelle afwikkeling. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden met meneer Rob

Uitstekend ervaring met meneer Rob twee keer geholpen voor mijn en mijn zoon harstike ervaren man ik adviseer mensen die na ongeluk meneer Rob inschakelen en ook heel vertrouwen man ik ben zeer tevreden met Rob .

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer ervaren, deskundig en slagvaardig

Ik kan mensen die letsel hebben opgelopen na een ongeluk, alleen maar adviseren om Rob alles te laten regelen. Het is een aparte branch, en Rob weet waar hij over praat. Met zijn ervaring, deskundigheid, contacten in de medische wereld, kennis van gerechterlijke uitspraken en de duidelijke communicatie is het heel fijn om met hem te werken. Een aanrijding met een auto waarbij mijn minderjarige dochter met haar fiets hoofdletsel had opgelopen is dankzij hem bijzonder professioneel afgerond. 1 ding weet ik zeker mocht mij zelf letselschade overkomen, dan weet ik bij wie ik moet zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en betrouwbaar

Voor de eerst keer helaas gebruik moeten maken van een schade advocaat. Maar wat heben jullie het goed geregeld. Jullie houden ons elke keer op de hoogte. Jullie zijn fantastisch. In de toekomst als we jullie nodig hebben dan ga wij jullie bereiken. Nog maals bedankt Bianca de Hart-Sander

 • Aanbevelen? Ja
10

uitmuntend

Wij zijn zeer tevreden over de afwikkeling van onze zaak. Wij hadden dit zelf nooit gekund. Rob heeft kennis van zaken waar wij nooit op zou den zijn gekomen. hij heeft het werkelijk geweldig gedaan, hierbij nogmaals ons vriendelijke dank. Groetjes, Martien en Jeannette.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch geholpen!

In oktober 2019 een vervelende aanrijding gehad! De tegenpartij die schuldig was, deed heel erg moeilijk. Via mijn verzekeringsagent, het adres van Sileo letselschade gekregen, en daardoor Rob Borninkhof ontmoet! Het intake gesprek was heel ontspannend, mede doordat Rob al een hoop zorgen weg nam bij mij! Al vrij snel een eerste bedrag ontvangen voor fysio. Daarna contact gehouden via mail, en heeft hij voor mij, er nog een leuk schadebedrag uitgehaald! Ik zou Rob zeker aanraden als adviseur!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen

Na een aanrijding op de snelweg heeft Rob Borninkhof mij zeer goed geholpen. Na een prettig kennismakingsgesprek heeft hij direct een voorschot geregeld voor de fysiotherapie. Daarna goed contactonderhouden, advies gekregen en uiteindelijk een schadevergoeding ontvangen. Absoluut aan te bevelen. Bedankt Rob!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer deskundig en betrokken

Na een auto ongeluk in 2016, waarbij onze zoon letsel heeft opgelopen, wilde de verzekering na 3 jaar de zaak sluiten. Aangezien wij op dat moment nog druk met onze zoon het medische circuit aan het doorlopen waren en problemen hadden met de school, konden wij dit er niet nog eens bij hebben. Via een kennis zijn wij bij Rob Borninkhof terecht gekomen. Rob heeft ons erg goed begeleid en ontzorgd. Alle communicatie verliep via Rob en hij betrok ons overal in. Het is fijn dat Rob dit van ons heeft overgenomen, zodat wij niet continu aan het ongeluk herinnerd werden. Rob heeft dit zeer deskundig voor ons geregeld. Door Rob hebben wij nu voor onze zoon een leuk schadebedrag uitgekeerd gekregen. Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Rob de zaak heeft afgehandeld. Na ruim 4 jaar is de zaak gesloten en kunnen wij het nu eindelijk een plekje gaan geven. Rob nogmaals bedankt.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd