Filters

8

Mooi feest gehad

Voor ons bruiloft feest gehad! Leuke en goeie voorbereiding. Op de feestavond zelf de dansvloer hele avond vol gekregen. Klein minpunt was dat de dj een kwartier te laat was. Verder geluid en verlichting van top kwaliteit!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hoi Jeroen, bedankt voor je beoordeling! Ik heb het ook als een prachtig feest ervaren. Jullie hadden het prima voor elkaar. Had er zelf ook de balen van dat ik later was. Het zat tegen in het verkeer! Heel veel geluk samen en wie weet tot ziens! Vr.gr. Fernand

10

Moeiteloos gefeest

Voor ons bruiloftsfeest had de DJ alleen een paar nummers vanuit onze kant nodig ter inspiratie, en hij had op basis daarvan een mooie muzieklijst samengesteld. Onze gasten hadden zich uitstekend vermaakt en wij waren volledig ontzorgd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Nadi & Fleur, bedankt voor jullie prachtige review! Romantische locatie en zeer sfeervol en gezellig feest. Bedankt en wie weet tot ziens! Vr.gr. Fernand

10

Professioneel en plezierig

Lieverst Sound dacht erg met ons mee. Afspraken werden keurig nagekomen. Tijdens de feestavond voelden ze de sfeer heel goed aan en droegen ze bij aan een geslaagd feest.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Geslaagd feestje. Fernand had alles op tijd voor elkaar, goede installatie, op verzoek nummers gedraaid. Top geregeld zo.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig mooi feest

Fernand kwam samen met zijn zoon. Het voelde ook meteen goed. Het werd een fantastisch gezellig middag! We kijken terug op een heel mooi feest. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wederom fantastisch feest gehad

Voor de derde keer hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van Lieverst Sound Zwolle. Binnenkort zien we je weer bij een familielid van ons. Bedankt voor en het geweldige feest en tot snel. Vriendelijke groeten, Peter en Lydia.

 • Aanbevelen? Ja
10

Lieverst Sound maakt van een feestje een geweldig feest.

De goed gekozen muziek heeft samen met onze gasten van ons feestje geweldig feest gemaakt. Er werd meer gedanst dan we hadden durven dromen. Voor elk wat wils was de ervaring.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Han & Hennie, bedankt voor jullie prachtige review! Een geslaagde avond met een aantal prachtige emotionele momenten waar jullie met plezier aan terug kunnen denken. Fijn, dat ook Dennie zich heeft ingezet voor een uitmuntend feest! Tot ziens. DJ FER uit Zwolle.

10

Goede muziek en sfeerverhogend.

Voor de 2e keer gebruik mogen maken van Lieverst sound en weer was het goed voor elkaar. Draaien muziek die de mensen willen horen. Kortom een prima feest gehad mede dankzij hun.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Jonathan, Bedankt voor het plaatsen van een review! Jullie hadden het wederom perfect georganiseerd. De catering was voortreffelijk en de gastvrijheid was enorm. Bedankt hiervoor en wie weet tot ziens!

9

Een dansfeest, precies zoals wij graag wilden!

Wij wilden graag zomaar een feestje geven voor familie en vrienden. Dansen doe ik graag, maar te weinig, daarom wilden wij graag een dj op ons feestje. Wij kwamen via internet bij Lieverst Sound. Een prima keus bleek. Fernand wist iedereen op de dansvloer te krijgen! Samen met zijn zoon heeft hij ons en onze gasten een heerlijke avond bezorgd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Nicoliene, Bedankt voor het plaatsen van een review! Wij hebben ook enorm genoten van het prachtige dansfeest!

9

Een super Oktoberfestfeestje gevierd!

De DJ's begrepen wat wij wilden, het werd een fantastisch gezellig feest! We kijken terug op een heel mooi Tirolerfeest!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Bertine, Bedankt voor het plaatsen van de review en jullie gastvrijheid!

10

Fer maakt er een top feest van!

Vooraf goede afstemming gehad over ons tuinfeest; hoe doen we het qua volume en beats in de woonwijk, welke muziek vinden we leuk of juist niet. Op de avond zelf was het top. Veel ruimte voor onze gasten voor hun eigen keuzes en daarom heeft de dansvloer de hele tijd vol gestaan. Het was echt een topfeest. Heel blij dat we Fernand hebben gevraagd als DJ!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Claudia, bedankt voor je fantastische review! Jullie waren ook duidelijk in de communicatie hoe je de muziek het liefst wilde hebben. Voor Gerrit was het origineel georganiseerd en vooral hoe hij op een aanhanger door de buurt werd gereden. Fantastisch! Een feestje om niet snel meer te vergeten en zelfs niet voor de buren die in de tuin zaten en mij een app stuurde voor een verzoeknummer! Ha,ha! Sfeervolle Muziekgroet, DJ FER

10

Supertof feest mede dankzij Fer

Fer heeft er mede voor gezorgd dat ik een topfeest hebben kunnen vieren ivm mijn 50 ste verjaardag. Hij voelde de avond perfect aan en alles was mogelijk. Ook de vele verzoeknummers. Nogmaals bedankt Janise

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Janise, bedankt voor het schrijven van je fantastische review! We hadden geluk met het weer om er een gezellig en sfeervol geheel van te maken. Sfeervolle Muziekgroet, DJ FER

10

Super.

We hebben genoten van ons jubileumfeest met fijne muziek, echt van alles wat zoals besproken. Snelle service en fijn contact. Zeker aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Iris, Bedankt voor je fantastische review! Jullie gastvrijheid was ook uitmuntend. Bedankt daarvoor. Voor jong en oud hadden jullie het prima geregeld! Sfeervolle MMuziekgroet, DJ FER.

10

psmits@xsdsl.nl

Wij hebben genoten van het lustrumfeest afgelopen weekend. DJ Fer weet precies aan te voelen wat voor muziek er nodig is om de mensen op het dansvloer te krijgen. Kan goed inspelen op de wensen van diverse mensen.

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

Wij vinden Lieverst Sound geweldig. We hebben ze nu 2 keer op ons feest gehad en beide keren super. Ook veel positieve reacties van onze gasten. Een echte aanrader voor een geslaagde avond. Hele vriendelijke mensen en ook niet belangrijk betaalbaar. Dus willen jullie een geslaagde avond raden wij jullie ze aan. Fam. Gielen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Peter & Wilma, Bedankt voor de geweldige beoordeling! Fijn dat jullie mijn diensten waarderen voor een fantastisch- en sfeervol muziekfeest! Jullie gastvrijheid is ook altijd enorm op welke wijze jullie het organiseren voor familie en vrienden. Bedankt en wie weet tot een volgende keer! Sfeervolle Muziekgroet, DJ FER

10

Het was een prachtig feest!

De contacten met lieverst sound waren erg prettig. Zeer aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Bé & Jaenet, Bedankt voor jullie reservering en gastvrijheid! Ook ik heb het als een prachtig feest ervaren op een sfeervolle locatie. Heel veel geluk samen! Sfeervolle Muziekgroet, DJ FER

10

Top dj!

Weet er altijd weer een feestje van te maken.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Bedankt voor de beoordeling! Fijn, dat u elk jaar weer tevreden bent over onze aangeboden dienstverlening. Sfeervolle Muziekgroet, DJ FER

10

Geweldig hoe dj Fer de hele zaal op de dansvloer krijgt. Topper!

Top!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Richard, Bedankt voor het plaatsen van een fantastische beoordeling. Iedereen deed ook ontzettend leuk mee om er een geweldig evenement van te maken! Graag tot ziens. DJ FER

7

Goed

Goed . Vriendelijk . Niet alle artiesten kunnen/willen inpluggen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Gedi, Bedankt voor het plaatsen van de review! Ancora had wel de mogelijkheid om in te pluggen, maar vond het volume niet hard genoeg gaan op het voetbalveld. Toen zij hun geluid hadden geplaatst was ik wel jaloers trouwens hoe het klonk! Tevens nemen zij standaard hun geluidsman mee. Sfeervolle Muziekgroet, DJ FER.

10

Perfect

Snelle service. Klantgericht

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Heerlijk en gezellig feestavond van Carinova gehad. Met super goede muziek erg gevarieerd iedereen heeft genieten was TOP!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Astrid, Bedankt voor je positieve review! De organisatie hadden jullie goed op orde! Net als jullie heb ik ook enorm genoten! Bedankt voor de TOP-avond en graag tot een volgende keer! Sfeervolle Muziekgroet, DJ FER uit Zwolle.

10

Super!

Heerlijke dansmuziek, en van alles! Van de soul van de jaren 60 naar de disco van de jaren 70 tot zelfs de veel besproken Boef. Echt een heerlijke dansavond gehad. Terwijl het buffet werd geserveerd even iets rustiger zodat je tijd hebt om te eten maar daarna weer lekkere muziek.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Ellen, Bedankt voor het plaatsen van een review! Fijn dat u het als prettig heeft ervaren als het gaat om de gemaakte keuzes tijdens de avond van mijn kant. Ik vond het zelf ook een fantastisch feest, omdat iedereen enthousiast meedeed! Sfeervolle Muziekgroet, DJ FER.

10

Lieverst Sound is een professionele DJ die persoonlijke aandacht centraal stelt.

Fernand weet van elke avond een feestje te maken. Erg gezellige man en door zijn professionele werkhouding word elke avond een groot succes.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Jasper, bedankt voor je spontane reactie! DJ FER.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd