10

Het was ontspannend, gezellig en het resultaat prachtige foto's!!!

Ja was super leuk om Gerben en Anneke als fotograven erbij te hebben. Gezellig en ontspannend gaan ze te werk. Ik ben nog steeds blij om Gerben en Anneke als fotograven gehad te hebben.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een fijne samenwerking in een ontspannen sfeer!

Je kent het vast wel: bij de eerste kennismaking een 'klik' voelen en weinig moeite hoeven te doen om een leuke, ontspannen sfeer te creëren. Dat voelden wij meteen vanaf het begin bij Gerben en Anneke. De bereidheid tot het beantwoorden van vragen, het meedenken, de fotosessie... alles was naar tevredenheid en gebeurde allemaal in een ontspannen en gezellige setting. En natuurlijk het uiteindelijke resultaat: het album. Prachtig! Een dierbare herinnering aan een prachtige dag, vastgelegd in een mooie fotoreeks. Van harte aanbevolen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, betrouwbaar, bescheiden

Twee vriendelijke, professionele fotografen. Al zijn ze samen, je hebt niet door dat ze er zijn en dat is heel positief. De kwaliteit van de foto's is heel goed. Het vastleggen van emoties is perfect gelukt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische samenwerking met prachtig resultaat

Door Gerben en Anneke kunnen wij niet alleen met herinneringen, maar ook met prachtige foto's terugkijken op onze bruiloft. Elke foto heeft ons verbaast en onze verwachtingen zijn ver overtroffen. Samenwerking was super leuk. Hele open fotografen met op onze bruiloft een mooie journalistieke fotografiestijl. Precies wat we zochten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Enthousiaste fotoshoot met professioneel resultaat!

Het was een leuke fotoshoot. Er was gelijk een 'klik' tussen de fotograven en de kinderen. Er was ook een ontspannen sfeer! We waren erg blij met het resultaat! Mooie foto's! Fijn dat we ze digitaal ontvangen hebben zodat we ze overal voor kunnen gebruiken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Enthousiaste fotografen met prachtige foto’s

Gerben en Anneke zijn onze fotografen geweest op onze bruiloft. De dag begon met veel vertraging (ivm file), maar ze gingen hier flexibel mee om. Er was door de file minder tijd voor de fotoshoot ‘s morgens, maar toen later op de dag bleek dat we tijd over hadden, stelden zij voor om wat extra foto’s te maken. Fijn! Ze maakten prachtige foto’s, waar we heel blij mee zijn. Ook onze gasten viel het op dat we fijne fotografen hadden, dit hebben we meerdere malen terug gehoord. Wij willen hen van harte aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontspannen en gezellig met mooie resultaten!

Na een kort praatje, gingen we aan de slag. Ondertussen werd er gezellig gekletst. En toen we na een week al de resultaten kregen waren we helemaal verrast. Super mooie foto's waar wij heel blij mee zijn! Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Leuke fotoshoot gehad met onze kinderen in het bos. Spontane, geduldige fotografen die zorgen voor een mooi eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een gezellig koppel waar je jezelf kunt zijn!

Een hele leuke shoot gehad! Voelde ons op het gemak en je kon je heerlijk ontspannen! Het was leuk om op die manier je liefde vast te leggen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Onze kinderen en wij hebben de fotoshoot als heel leuk ervaren. Er was gelijk een klik. De kinderen voelde zich erg op hun gemak wat aan de foto’s ook echt te zien is. De plaats en de verschillende posities hebben we aan jullie over gelaten, waar we heel tevreden over zijn. We raden het zeker bij andere aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke rustige mensen

Leuke familie shoot gehad met veel kinderen wat enig geduld eis maar resultaat mag er zijn

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina