Filters

10

Menselijke empatische advocaat

Hr schutz heeft mijn zoon ( aangeklaagde ) uitstekend bijgestaan. Hij had zich goed in de zaak verdiept en had het Empatische vermogen zich in de aangeklaagde te verplaatsen. De uitspraak was om mee te leven

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Was zeer revreden door een zeer snelle afhandeling.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk en eerlijk met goed advies geholpen

Ik ben door dit kantoor prima bijgestaan. Vragen worden altijd netjes beantwoord, overzichten van de kosten duidelijk omschreven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon goed

geen bla bla kort en op papier en klaar.

 • Aanbevelen? Ja
8

De behandeling van R. Schütz was persoonlijk, ruimhartig, discreet, professioneel en snel.

Het contact met mr. R. Schütz begon met een persoonlijk gesprek, waarin ik gelijk het gevoel kreeg dat ik als volwaardig persoon werd behandeld. Alle zaken die ik voorlegde zijn heel discreet, snel en professioneel afgehandeld. Als ik ergens mee zat kreeg ik snel antwoord, per mail of telefonisch. Omdat de basis was gelegd, heb ik uiteindelijk ook bij mijn mediator (waar het convenant en ouderschapsplan is gemaakt) stappen kunnen maken, die ik anders had laten liggen. Ik ben blij dat nu, na 3/4 jaar steggelen met mijn ex-partner, de scheiding bijna rond is. Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groeten, Ellen van den Beld

 • Aanbevelen? Ja
10

Direkt

Zeer behulpzaam en goede uitleg en laat niet met zich sollen!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel

Ging snel, was duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed afgehandeld

Ik ben zeer te vreden hoor mijn scheiding snel af gehandeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer kundig en adequaat bijgestaan.

Ben erg tevreden met de gang van zaken van het kantoor. Goede en heldere communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig, vriendelijk, duidelijk, klantgericht

Dank voor uw deskundige en prettige steun in mijn tweede rechtzaak. U hebt geluisterd naar mijn eigen wensen en verhaal, u hebt mij geadviseerd over de te nemen beslissingen en we zijn tot een oplossing gekomen waar ik tevreden mee ben. De communicatie met u en uw kantoor was snel en goed. In de persoonlijke overleggen nam u echt de tijd voor het gesprek. Het proces verliep duidelijk voor mij. Dank voor alles.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service, meedenken, voor je denken op tijden dat het noodzakelijk is

9 van de 10 rechtzaken gewonnen! Wanneer er spoed is, de zaken ook direct oppakken. Meedenken. Voor je denken op tijden dat het noodzakelijk is (zelfs ingrijpen).

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantgericht en prima dienstverlening

Mijn case is voortvarend afgehandeld, waarbij de communicatie prima was

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk, terzakekundig en volhardend.

We werden goed geïnformeerd, op de hoogte gehouden en correct begeleid tijdens de juridische bemiddeling. We zijn zeer tevreden over Mr. Schütz en zijn werkwijze.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel prettig, fijn contact en zonder vooroordelen.

Een fijne omgang. Ondanks de vervelende omstandigheden heb ik mij gesteund gevoeld.

 • Aanbevelen? Ja
8

kundig en gemoedelijk

Omdat het doel een scheiding betrof, was het niet iets om steeds naar uit te kijken. Desondanks verliepen afspraken gemoedelijk, werd er duidelijk informatie gegeven en werd er respectvol met emotie omgegaan. Dank hiervoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Supergoed!

Prima service, duidelijk te woord gestaan... kon er altijd terecht met mijn vragen! En ook nog een goede afloop door zeer vakkundig advocaat mr. Schütz, bedankt voor alles.....

 • Aanbevelen? Ja
9

Correct, duidelijk en transparant.

Een zeer goede ervaring met mr. R.A. Schutz. Correcte benadering, duidelijk en transparant. Prima tarieven, en goede resultaten gehaald dankzij mr. Schutz.

 • Aanbevelen? Ja
10

perfect

Luisterend oor, geduld, tijd nemend, goed overleg en advocaat doet het meeste werk en altijd uitstekend. Soms horen emoties erbij, daar wordt aandachtig naar geluisterd, zonder enige blik op het horloge.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dikke prima en duidelijke taal

Duidelijke taal Meedenkend Zakelijk Professioneel En het juiste resultaat (natuurlijk afhankelijk van de zaak).

 • Aanbevelen? Ja
10

Zie onderstaande

Adequaat, vlot ,duidelijk en transparant

 • Aanbevelen? Ja
10

We zijn snel en heel correct geholpen, geen minpunten.

We zijn snel en heel correct geholpen. Kan geen minpunten ontdekken en zou het anderen direct aan bevelen. Ook een duidelijke communicatie waarvoor mijn hartelijke dank.

 • Aanbevelen? Ja
6

Zakelijk, neutraal en op afstand.

Zoals is omschreven op de website van uw bedrijf w.b. te volgen procedure, is er ook gehandeld. Snel, accuraat, neutraal en op afstand. Persoonlijk had ik graag een kort informatief (telefonisch) gesprek binnen de huidige procedure prettig gevonden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank voor uw reactie. Zelf vind ik persoonlijk contact ook prettiger. De specifieke procedure waarvan u gebruik heeft gemaakt heeft echter als doel tegen zo laag mogelijk kosten deze procedure te kunnen aanbieden, om welke reden is gekozen voor deze vorm van werken in deze specifieke procedure. In andere vormen van rechtsbijstand vindt intensief cliëntcontact plaats.

10

Goede advocaat

Mijn ervaring is dat als ik bel en vragen heb dat ik gelijk te woord word gestaan,of dat de advocaat zo snel mogelijk terug belt.daarbij bij een zitting ze alles op alles zetten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Heel goede ervaring. Prima uitleg. Heel erg gastvrij je hebt meteen het gevoel dat ze echt bij je zaak betrokken zijn.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede adequate aanpak

In het algemeen spreek ik graag van een non-nonsense adequate aanpak, die me erg goed is bevallen. Wat dit betreft een dikke voldoende voor de heer Schütz. Een tip: door een kleine procedure-fout van de heer Schütz kon de zitting niet administratief afgehandeld worden, maar moest ik persoonlijk naar Leeuwarden. Een dag eerder heen gereisd, hotelovernachting, volgende dag zitting en weer terug naar Zeeland. Top was dat er door u zelf in de factuur rekening meegehouden is. Het credit-bedrag vond ik zelf iets laag, omdat mijn kosten ca. 45% hoger dan dat bedrag lagen. Zelf zou ik hierover even vooraf contact hebben opgenomen met cliënt en overlegd.

 • Aanbevelen? Ja

Over Advocatenkantoor Winnips & Schütz

Winnips en Schütz Advocaten is een modern en kleinschalig advocatenkantoor, gevestigd in het centrum van Leeuwarden vlakbij Rechtbank en Gerechtshof. Wij onderscheiden ons door een no nonsense instelling en een betrokken houding. Het kantoor behandelt zaken op een beperkt aantal rechtsgebieden waarin wij zijn gespecialiseerd, met de nadruk op familie- en jeugdrecht en strafrecht. Daarnaast bieden wij mediation aan.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd