10

Persoonlijke aandacht om je doel te halen

Afslank battle bij Activ8 gevolgd en door de persoonlijke aandacht, de diversiteit aan oefeningen en de kleine groepjes heb ik mijn doel zonder probleem bereikt. Bij Activ8 kan je jezelf zijn, op je eigen niveau trainen met de deskundige leiding van een enthousiaste trainer

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Super leuk en motiverend!

Eind januari gestart met de afslank battle. Kleine groep, persoonlijke begeleiding, geen poespas maar lekker zweten en resultaat boeken. Het is goed vol te houden. Raad het iedereen, die wat kilo's kwijt wil, zeker aan. Jesse bedankt!!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding en de vriendelijkheid

Doe voor de derde keer mee en ben nog steeds heel tevreden. De trainer is heel vriendelijk en geeft goede instructie en begeleiding.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
8

De afslankbattle was echt leuk en vooral motiverend om te doen!

Goede begeleiding, leuke presentaties waar je wat van opsteekt en je merkt dat je echt wat gedaan hebt na afloop.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Perfect, eerlijk en motiverend

perfect, eerlijk en motiverend

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Super professioneel

Afslank battle gedaan, erg tevreden met de begeleiding. En de steeds afwisselende sport lessen!!!!! Heel tevreden!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding en fijne trainingen!

Jesse's trainingen zijn goed, begeleiding is individueel en hij past oefeningen aan waar nodig. Na een jaar nog steeds altijd uitdagend!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Vebeter punt is meegenomen! Het eerste recept staat klaar!

10

Helpt bij plezier in sporten met spel en humor!

Er wordt overal aan gewerkt, het is effectief en het helpt. Het is zeker aan te raden. Je kunt je lekker uitleven en helpt je bij verschillende doelen. Geen standaard sporten, uitdaging en buffellen!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Een goede sportschool met de beste ervaring in personal training

Mijn ervaring met Active 8 personal training is dat je de juiste begeleiding krijgt in sport en voeding die speciaal op jou is aan gepast. Jesse weet waar hij over praat en kan het goed en duidelijk over brengen waardoor hij jou juist net dat tandje meer kan laten doen dan normaal, dus als je wilt afvallen, gespierder, gezonder wilt worden kan je altijd bij Active 8 terecht

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Voortgang, vriendelijk en effectief

Ik train al enige tijd met veel plezier bij Active8. Soms met een duidelijk doel dat dan ook gehaald wordt en soms om fit te blijven. Maar elke training is effectief. Ik zie nog steeds vooruitgang. De lokatie is ruim opgezet met veel afwisselend materiaal en een ontspannen omgeving. Dat houdt een training leuk. Of je nu in 3 maanden een doel wilt behalen of gewoon begeleidt wilt (kracht) sporten, ik kan Active8 van harte aanbevelen!

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Prima sportschool, die in 1 jaar tijd een begrip is geworden.

Een prachtige sportzaal, relaxte sfeer en een prima trainer die je op een prettige manier weet te stimuleren om jezelf fitter te maken en je daardoor beter te voelen.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
8

Een trainer/ coach met veel passie voor zijn vak

Mooie sportschool met goede apparatuur. Trainer met veel interesse en passie. Veel variatie in de lessen en maandelijkse/ wekelijkse challenges. En niet moeilijk doen/ direct oplossingen als je een keer niet kunt komen trainen.

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding met praktische oefeningen. Resultaat verzekerd !

Ik ben zeer tevreden over de professionaliteit van Activ8. Ik volg de Challenge, de Battle en de sportmassage. Het resultaat is er gelijk vanaf het begin: kilo's- en vetverlies !! De sportschool heeft alles in huis wat nodig is. Naast het sporten en bewegen zijn de presentaties die gegeven worden zeer nuttig om je "life style" te veranderen. Èn er heerst een gezellige sfeer. Dit heb ik bij geen andere sportschool zo ervaren !

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
8

Vakkundig, motiverend en leuk.

Ik heb louter positieve ervaringen met Jesse

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Top

Het is super om bij Jesse te trainen. Goede begeleiding , fijne sfeer. Werken samen aan je doelen , motiveerd je en ook erg gezellig

 • Zou u ons aanbevelen? Ja
10

Belangstellend, inspirerend, informatief....dat is de kracht van de trainer!

Voor mij was het een hele stap om te gaan sporten bij een personal trainer. Ik ben onder de indruk hoe Jesse mij al heel snel wist te stimuleren, hoe hij mij deed inzien dat ik gezond en verantwoord kan bewegen, dat voeding ertoe doet en dat afvallen en bewegen de manier is om je beter te voelen. Onzekerheden, mijlpalen, successen en soms een dipje ...alles is bespreekbaar. Na een jaar heb ik op vele manieren zoveel over mijzelf en mijn lichaam geleerd! Bewegen hoort er inmiddels bij, anders en bewuster eten is een vast patroon geworden en het plezier in het sporten bij Jesse en thuis in mijn alledag voelt als een kado!,

 • Zou u ons aanbevelen? Ja

Over Activ8 Personal Training

Bij Activ8 weten we hoe belangrijk het is om een fit en gezond lichaam te hebben. Het zorgt ervoor dat je minder kans hebt op gezondheidsproblemen, beter in je vel zit, meer zelfvertrouwen krijgt, mentaal sterker wordt en bewuster wordt van je eigen lichaam. Daarom willen wij zoveel mogelijk mensen fitter en actiever maken.